Dnevni horoskop za 26.januar 2020

Dnevni horoskop za 26.januar 2020

Dnevni horoskop za 26.januar ove godine.

Ovan – horoskop za 26.januar

Sve vam je teže da se koncentrišete na posao, jer izgleda za unapređenje ni za veću platu nema, i nadređeni se prave naivni kada im to pomenete.

Ako ste slobodni imaćete priliku za neko lepo novo poznanstvo koje može da preraste u romansu.

Možda je krajnje vreme da ostavite cigatete, jer ste imali nedavno upalu pluća i bili ste pod vrlo ozbiljnom terapijom.

Bik – horoskop za 26.januar

Imate finansijske probleme, i trebaće vam vremena da se sve vrati na staro, te se nemojte dodatno zaduživati.

Možda je pametnije da nekada nešto prećutite, jer ste skloni da nepromišljenim izjavama uvredite voljenu osobu.

Imate upalu mišića, i verovatno je da ste preterali sa vežbanjem, a inače ste stalno vodili sedeći način života.

Blizanci – horoskop za 26.januar

Morate da se smirite i da se bolje organizujete, jer je sve od danas krenulo kako ne treba i morate da popravite stvari pre nego se zakomplikuju.

Imate često potrebu da flertujete sa kolegama ili poznanicima, iako ste u dugoj vezi i partner vas voli i sve vam ugađa.

Proverite krvnu sliku, jer umor i bledilo ukazuju na potencijalnu anemiju, te potrebu za dodanim unosom gvožđa.

Rak – horoskop za 26.januar

Trudite se da izbegavate konflikte na poslu, jer ste svesni da ne možete ništa da promenite osim da sebe iznervirate dodatno.

Partner je danas posebno napet i nevozan, i trudite se da ga ne provocirate i da ga pustite da sam reši ono što ga muči.

Imate probleme sa nesanicom i budite obazrivi u saobraćaju, kako se ne bi desile neke neželjene povrede.

Lav – horoskop za 26.januar

Srećni ste jer radite u kolektivu koji je opušten i koji je zaista pravi tim, pa su i uvek svi vaši rezultati izvanredni, jer nema ni zavisti ni sujete među vama.

Svađa sa partnerom deluje kao da je ozbiljna i da nećete uspeti da je premostite, ali ćete ipak razgovorom sve da rešite, pa ćete biti mirniji i opušteniji.

Imate česte glavobolje, i verovatno vam ne prija velika razlika između spoljne i sobne temperature, a i generalno vas hronično muči upala sinusa i zapušenost disajnih puteva.

Devica – horoskop za 26.januar

Možda je vreme da shvatite svoje prioritete i da se njima posvetite, umesto da gubite vreme na nekom poslu koji je malo i plaćen, i koji je za vas zaista neadekvatan u smislu kreativnosti.

Niste srećni u vezi sa partnerom, i sve je postala navika i rutina, i vi želite da raskinete ali baš ne znate kako, a da voljenu osobu ne povredite.

Morate da se više krećete i da se malo i aktivirate i popravite kondiciju, jer ste se i ugojili i boli vas kičma i zglobovi od stalnog sedenja.

Vaga – horoskop za 26.januar

Sjajni rezultati na poslu neće izostati, jer ste se zaista trudili da sve završite kvalitetno i na vreme i da opravdate poverenje nadređenih.

Neka osoba koja vam se dopada vam šalje neke jasne signale da je zainteresovana, ali vi kao da ih ne prepoznajete ili ipak još niste spremni na novu romansu.

Imate česte upale grla i krajnika, i pokušajte da na neki način i popravite imunitet, te i da uzimate tople napitke.

Škorpija – horoskop za 26.januar

Varate se ako mislite da su kolege iskrene i dobronamerne, i ne treba da budete tako naivni jer svi oko vas samo čekaju trenutak kada ćete da napravite grešku.

Umorni ste od stalne potrebe da pravite kompromise, te i da sve nekako i popravljate u vezi sa svojim partnerom, ali je činjenica da se i vaša ljubav ugasila i da želite da nastavite dalje sami.

Bezvoljni ste i skloni da često menjate raspoloženja, pa se posavetujte sa stručnjakom kako da već i rešite neke probleme koji vas tište.

Strelac – horoskop za 26.januar

Sve je u najboljem redu što se tiče posla, i jedva čekate da sve pozavršavate, a i da odete na jedan duži i zasluženi odmor koji vam je preko potreban.

Srećni ste u vezi sa voljenom osobom, i nemate ni na šta da se požalite, i niko ne može da vam naruši idilu.

Proverite krvni pritisak, jer imate genetsku sklonost za nastanak hipertenzije i nekih srčanih većih i ozbiljnijih strukturnih poremećaja.

Jarac – horoskop za 26.januar

Sve vam se skupilo i sve vam je već preko glave i sasvim ste nesrećni i nezadovoljni i poslom, i platom, i odnosom sa kolegama, ali nikako ne uspevate da bilo šta rešite i promenite.

Imate sklonost da se povlačite u sebe, iako vaši najbliži insistiraju da upoznate neke osobe koje su oni našli da su za vas prikladne, i da se najzad i vi skrasite.

Morate da smanjite stres, jer ste postali i razdražljivi i u isti mah i depresivni, i srtanje vam je baš psihički vrlo loše, pa hitno porazgovarajte sa nekim.

Vodolija – horoskop za 26.januar

Imate sreće da se sve završilo dobro po vas, jer ste realno samo otaljavali poslove i niste zaista ni najmanje zainteresovani za posao koji radite, ali je plata dobra pa vas nije ni briga što posao nije iz vaše struke.

Nemate sreće u ljubavi, i taman kada ste hteli da od svega dignete ruke, pojavila se neka osoba koju ste davno upoznali, te i koja može da vam vrati nadu i veru u iskrena osećanja.

Zdravlje je dosta solidno i samo nastavite tako da se brinete o sebi, pa i da se pridržavate saveta lekara.

Ribe – horoskop za 26.januar

Iako ste mislili da su neki projekti odlični i da treba da ih prihvatite kao perspektivne, ovoga ste puta pogrešili, ali srećom niste na nekom velikom gubitku.

Iako partneru zaista ne dajete nikakav povod za ljubomoru, on se u poslednje vreme ponaša dosta posesivno i ne razumete šta se u vašem odnosu promenilo.

Imate česte probleme sa alergijama i kožnim promenama, pa je i vreme da uradite neke imunske testove i da utvrdite koji su osnovni predisponirajući činioci.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!