Dnevni horoskop za 26.februar 2020

Dnevni horoskop za 26.februar 2020

Dnevni horoskop za 26. februar.

Ovan

Skloni ste da preterano trošite, a da pri tome niste sigurni u neke svoje planove i ideje, pa ipak i povedite malo više računa da ne dođete u situaciju da se zadužujete kod prijatelja i poznanika.

Najzad ste se u ljubavi smirili i pronašli onu pravu osobu koja vam je u svakom smislu srodna duša, i srećni ste jer nemate nikakve brige i trzavice.

Loše se hranite i uopšte ne vežbate, i sedeći način života je loš i po vaš metabolizam i po stanje lokomotornog sistema.

Bik

Danas je pred vama veoma težak i loš dan za posao, jer ste generalno sami sebi stvorili neke baš nepotrebne prepreke i probleme, i moraćete da date maksimum da se iz takve situacije i nekako izvučete.

Odnos sa partnerom je vrlo dinamičan i pun nekih lepih dešavanja, pa ste rešeni da se najzad opustite i da zaista uživate u svojoj sreći i ljubavi.

Česte alergije vam zadaju previše muka, i imate upale sinusa i glavobolje, pa ne treba da više i ignorišete probleme već da se javite na vreme lekaru.

Blizanci

Preterano ste skloni da detaljišete i da se bavite nepotrebnim sitnicama, i to vas je i dovelo u situaciju da nagomilate obaveze i da ne stignete ni na vreme ni kvalitetno da završite zadate projekte, pa se samo nervirate.

Neko novo i lepo poznanstvo ima sve predispozicije da preraste u lepu romansu, ali ste vi i dalje zarobljeni u prošlosti i morate da najzad počnete da zaboravljate osobu koja vas je povredila i izdala i da krenete dalje.

Ne smete da se lečite na svoju ruku, te i da uporno ignorišete neke ozbiljne simptome koje imate, jer ste postali vrlo neodgovornio prema sebi, i sami ćete doći u ozbiljno stanje i završiti u bolnici ako tako nastavite.

Rak

Na vreme ste se oirganizovali i odlično pripremili za neke projekte koje treba da odradite, i bićete veoma zadovoljni rezultatima, ali i novčanim bonusom i napretkom koji će da usledi kao nagrada za rad i trud.

Potpuno ste se povukli u sebe i naravno da tako ne možete da krenete dalje i da bilo koga vi i upoznate, te morate da prestanete da maštate i da sanjarite i da shvatite da svet nije bajka i da takva idealna ljubav ne postoji.

Uspeli ste svojom nepažnjom da obnovite neku staru poivredu, i sada ste opet u agoniji i trpite jake bolove, pa je vreme da poslušate lekarske savete i da sve najzad i rešite na najbolji način.

Lav

Spremni ste da se menjate i da stalno učite, te ste odlučni da nadogradit svoja znanja i da baš i prihvatite neke ponude da se dodatno edukujete, te i tako i kasnije budete još bolji u poslu koji radite.

Imate potrebu da obnovite neku staru romansu, ali osoba koju ne uspevate nikako da zaboravite nije prema vama iskrena i opet će da vas povredi, pa razmislite da li je pametno da se opet baš i vraćate na ono što već jednom nije uspelo.

Nasledno ste skloni srčanim oboljenjima i problemima sa hipertenzijom, te je pametno da radite neke analize i da kontrolišete važne parametre kardiovaksularne funkcije.

Devica

Dan na poslu će biti i više nego dobar, i čak ćete dobiti ponude da napredujete na bolju poziciju, i ne treba da se premišljate jer je u pitanju drugi grad ili inostranstvo.

Partner nema za vas razumevanja i ne želi da vas podrži u tome da napredujete u karijeri, te je moguće da ćete da raskinete jer on smatra da veza na daljinu ili preseljenje nisu opcija koju može da prihvati.

Morate da proverite stanje sluha, jer ste nedavno imali akutnu upalu srednjeg uha, koja je ipak i verovatno ostavila neke posledice, jer nije na vreme ili adekvatno lečena.

Vaga

Ne treba da se nervirate jer danas jednostavno sreća nije na vašoj strani, pa ne treba da uzimate da radite neke važne zadatke, i bolje je da se preraspodelite tako da ostavite krucijalne projekte za neki drugi momenat.

Nije pametno da izbegavate razgovor sa partnerom, jer ste se upravo zato i udaljili, pošto odbijate da rešite neke sitnice koje vam smetaju, i koje samo među vama stvaraju jaz i zahlađenje odnosa.

Muče vas stomačne tegobe, i mučnina i dijareja su možda posledica neke virusne crevne infekcije ili alimentarne intoksikacije, poa se svakako javiute lekaru za adekvatnu dijagnozu i terapiju.

Škorpija

Sve ste uradili kako ne treba, i zapostavili ste obaveze i radne zadatke, i sada pokušavate zaista uzaludno da ispoštujete zadate rokove, ali ste i sva sredstva potrošili i sve ste veze prokockali, i dan ne sluti na dobro.

Ne primećujete da je neka vaša srodna duša tu blizu vas, sve jer ste skloni da tražite nekoga ko je zaista idealan i ko je vaš partner iz snova, ali nećete uspeti da se usrećite ako budete očekivali da vaša maštanja postanu realnost.

Treba da budete pažljiviji u saobraćaju i na radu, jer ste vrlo rasejani i dekoncentrisani, pošto ste neispavani i stalno pod stresom.

Strelac

Morate da razrešite neke sukobe koje imate sa kolegama, jer upravo oni mogu da vas sabotiraju kada budete smatrali da ste stigli do cilja, iz čistog revanšizma i zavisti koju imaju prema vama.

Zauzeti ste ali imate stalnu potrebu da sa svima flertujete, i partner će da vas ostavi ako to sazna, pa ne treba da se tako ponašate jer vam ne priliči.

Neki simptomi disfunkcije štitne žlezde su sasvim jasni, pa morate da uradite i jedan ultrazvučni pregled i analizu nivoa tiroidnih hormona u krvi, i prema tome i počnete adekvatnu terapiju.

Jarac

Nervozni ste i posao koji radite vam je sve, samo ne zadovoljstvo i motivacija, pa ste skloni da samo otaljavate zadatke kako biste primali platu, i ne smatrate da se ponašate nekorektno jer su i nadređeni prema vama veoma bezobzirni i nekorektni.

Ne možete da znate da li vam se neko dopada i da li vam odgovara, ako mu ne date priliku da vas upozna i da i vi njega upoznate direktno, a ne da sudite na osnovu tuđih mišljenja i da ste skloni predrasudama i predubeđenjima.

Muči vas bol u grlu i imate upalu ždrela i krajnika, pa je moguće da je u pitanju neka alergijska ili virusna infekcija, i potražite pomoć i savet lekara.

Vodolija

Smeta vam jer nadređeni ne umeju da cene vaše zalaganje i uloženi trud, te stalno nalaze neke ili zamerke ili imaju primedbe, iako ste vrlo odgovorni i pedantni, i smatrate da niste zaslužili takav vid nepoštovanja.

Ponašate se veoma ružno prema partneru, i sasvim površno pristupate vašem odnosu, i to njemu počinje da smeta, pa ćete imati uskoroi neke ozbiljne rasprave i svađe.

Zdravlje vam se najzad popravilo, i možete da se opustite ali ne smete da zanemarite sve savete koje ste dobili od lekara, i da prestanete da idete na redovne kontrolne i preventivne preglede i analize.

Ribe

Smeta vam jer u poslu koji radite ne možete da pokažete svu svoju kreativnost, pa ste rešeni da što pre promenite posao i da se ostvarite u onome što volite i što vam je struka.

U ljubavi je sve najzad idealno i nemate razloga da brinete i da se nervirate, te najzad uživate u baš svakom momentu sa voljenom osobom.

Skloni ste čestim urinarnim infekcijama i upalama mokraćne bešike, pa je važno da se na vreme javite lekaru i ntako izbegnete ozbiljne komplikacije koje mogu da zahvate i bubrege.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!