Dnevni horoskop za 26.decembar 2019

Dnevni horoskop za 26.decembar 2019

Dnevni horoskop za 26.decembar.

Ovan – horoskop za 26.decembar

Iako imate sasvim dovoljno vremena da sve obaveze završite, vi nalazite razloga da se nervirate i tako samo sebi otežavate situaciju.

Nemate problem da se sa partnerom otvoreno oko svega suočite, i to zapravo i jeste ključ vaše uspešne veze.

Imate probleme sa bolovima u zglobovima, i verovatno ste obnovili neku staru povredu.

Bik – horoskop za 26.decembar

Budite malo odgovorniji prema poslu koji radite, inače rizikujete da olako i dobijete otkaz i da sebi ugrozite reputaciju.

Niste srećni sa partnerom, i sve vam se čini da vaša veza ne može da izdrži još jednu krizu u koju ste upali, a sve to jer ste oboje tvrdoglavi.

Ne treba da zanemarujete realne tegobe, već da se na vreme brinete za svoje zdravlje i da se javite lekaru.

Blizanci – horoskop za 26.decembar

Imate priliku da napredujete i da se dodatno edukujete i usavršavate, i neke svoje ambicije za rad u inostranstvu treba da malo i odložite.

Neko pokušava da vas osvoji na sve načine, ali vama ta osoba nije zanimljiva i ne želite sa njom ništa osim prijateljskog odnosa.

Proveravajte redovno krvni pritisak, jer sve češće imate vrtoglavice i preskakanje u radu srca.

Rak – horoskop za 26.decembar

Radite sve preko volje i posebno ste danas skloni da sve obaveze samo otaljavate, a to na kraju nije dobro jer konačni rezultat neće da oduševi nadređene, koji su baš vama ukazali poverenje i dali priliku.

Ako ste slobodni imaćete priliku za neko lepo poznanstvo, koje može da preraste u baš ozbiljnu romansu, ali samo ako vi to budete želeli.

Proverite funkciju štitne žlezde, jer imate neke jasne simptome koji ukazuju na prekomerno lučenje i funkciju tiroidnih hormona.

Lav – horoskop za 26.decembar

Uvek ste bili i borbeni i ambiciozni, ali ste shvatili da vam preterani trud i zalaganje nisu doneli očekivano unapređenje, pa ste se malo i premorili i više vam nije stalo da se toliko angažujete.

Neko ko vam se dopada je već zauzet, i nemojte sebi da dopustite da nekome budete samo još jedna prolazna avantura ili tajna romansa.

Muči vas bol u želucu i imate čest nagon na povraćanje i dijareju, pa je moguće da je u pitanju baš i jedan prolazan stomačni virus, ali vi svakako i treba da se javite lekaru na vreme.

Devica – horoskop za 26.decembar

Muče vas neke obaveze koje ste zapostavili, pa sve danas što radite vi nekako obavljate površno i misli vam lutaju na ono što ste pokušali da odložite kao problem, i svesni ste da vam vreme ipak polako ističe.

Pokušajte da pravite malo više kompromisa u vezi sa partnerom, jer on primećuje da se zaista ne trudite, te i deluje kao da vam uopšte do njega nije ni stalo.

Muči vas bol u lumbalnom delu kičme, pa mislite da ste obnovili neku staru povredu pršljenova, ali je moguće da je u pitanju i kamen ili pesak u bubrezima, pa ipak uradite one osnovne analize.

Vaga – horoskop za 26.decembar

Nemate ništa od toga što se unapred nervirate, već je pametnije da se saberete i da radite ono što je sada na redu, a da ono što tek dolazi odradite u datom trenutku.

Kada biste se samo malo bolje ponašali prema partneru, videli biste koliko je on prema vama divan i pažljiv, ali vi vašu vezu uzimate zdravo za gotovo.

Imate neke simptome anemije, i pokušajte da se hranite zdravije i svakako i uradite analize krvne slike.

Škorpija – horoskop za 26.decembar

Bolje je da ne radite posao za koji je očigledno da nemate ni volje ni motivacije, te da potražite ono što vam odgovara i gde možete da izrazite i svoju kreativnost, i pokažete puni potencijal.

Morate da se već jednom oslobodite misli o prošlosti, i da počnete da upoznajete nove ljude, jer vam povlačenje u sebe neće ništa dobro doneti.

Imate sklonost da upadate u česte promene raspoloženja i u depresivna stanja, pa je važno da takve tegobe ne shvatate olako, već da se potrudite da sa nekim popričate o svemu što vas tišti.

Strelac – horoskop za 26.decembar

Dan za posao je odličan, ali je važno da radite postupno i da ne brzate u potrebi da budete bolji nego drugi, jer vam je više stalo da kolege budu zavidne nego da ostvarite kvalitetne rezultate.

Malo vam je dosadilo partnerovo posesivno i ljubomorno ponašanje, jer imate utisak kao da vas guši, te i da vam je narušen i mir i nezavisnost na koju ste navikli.

Zdravlje vam je solidno, mada treba da se najzad u ove hladne dane pripazite nekih respiratornih infekcija, i da uzimate tople napitke i više vitamina.

Jarac – horoskop za 26.decembar

Opterećuju vas prevelike obaveze i nečije stalno insistiranje da treba da budete i bolji i dosta i produktivniji, i umaraju vas pre svega kolege sa svojim problemima i potrebom da dominiraju.

Neke stvari jednostavno ne želite da prihvatite i iako vam je veza sa partnerom stabilna i duga, vama smeta što se on ni najmanje nije promenio i sve svoje osobine koje su vama trn u oku, ne želi da popravi.

Niste danas baš najbolje volje, i treba da se naspavate i da nađete način da se malo i opustite i da smanjite stres i nervozu, a i bilo bi dobro da ostavite cigarete jer poreviše pušite.

Vodolija – horoskop za 26.decembar

Strahujete stalno da li ćete sutra imatio posla, i da li ćete moći da zaradite dovoljno za osnovne potrebe, ali ne pomišljate da honorarni, posao koji vam daje i vreme i slobodu, zamenite nekim boljim koji ima stalno radno vreme i redovniju zaradu.

Pokušavate da osvojite neku osobu koja je već zauzeta, i ne shvatate da se na takav način zaista interferirate u tuđi odnos, i da kvarite možda nečiju sreću.

Muči vas zubobolja i upala desni, pa se javite zubaru kako ne biste došli u ozbiljnije stanje i pak i razvili i paradentozu.

Ribe – horoskop za 26.decembar

Smučilo vam se da radite posao koji ne volite, jer vam i oduzima previše vremena i nemate neku i šansu da napredujete i primanja su sasvim mizerna, pa ste rešeni da u najskorije vreme potražite nešto bolje.

Imate potrebu da se stalno vraćate na neke prošle veze i da razmišljate o tome da li bi sada bilo drugačije, umesto da nastavite da izlazite i da potražite nekoga ko jeste prava osoba za vas.

Imate česte grčeve u mišićima, i moguće je da preterano dugo sedite, pa probajte da malo počnete da vežbate, te i uzimajte magnezijum u vidu suplemenata.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!