Dnevni horoskop za 26.avgust 2019

Dnevni horoskop za 26.avgust 2019

Dnevni horoskop za 26.avgust.

Ovan – horoskop za 26.avgust

Odličan dan za napredak na poslu, i sva je prilika da ćete sa mnogo manje truda da ostvarite bolje rezultate nego što ste mogli da se nadate.

Umorni ste od stalnih pokušaja da ugađate partneru, i neka osoba koja sa vama flertuje može lako da vas navede da uplovite u avanturu, i ako partner to sazna, biće svakako definitivno kraj među vama.

Zdravlje vam je dobro, mada ne treba da se preterano opustite jer ste preosetljivi na alergije i stalno ste u riziku od nekih kožnih ili respiratornih reakcija na alergene na koje znate da ste senzitivni.

Bik – horoskop za 26.avgust

Pravi je trenutak da pametno uložite novac koji ste zaradili, bilo da ćete da ga oročite u banci i da sačuvate kapital za pokretanje sopstvenog biznisa, ili ste rešeni da investirate u neku nekretninu i da imate jedan stalan izvor prihoda iznajmljivanjem iste.

Imate neko nenadano poznanstvo sa osobom koja je vaš poslovni partner iz inostranstva, i vrlo je moguće da se među vama desi neki flert ili čak i avantura, ali do ozbiljne veze ne može da dođe jer ste svesni da bi na daljinu sve bilo teže održivo.

Nemojte da se lečite na svoju ruku ili alternativnom medicinom, i neke tegobe koje imate treba da kažete svom izabranom lekaru kako biste utvrdili o čemu se zaista radi, i kako ne biste lečili nešto pogrešno.

Blizanci – horoskop za 26.avgust

Jasno je svima koliko ste pedantni i posvećeni svemu što radite, i naravno da će i svi postignuti rezultati da premaše vaša očekivanja, i bićete danas i više nego zadovoljni pa će vam poslovna ostvarenja generalno doneti odličan dan i raspoloženje.

Možda je pametnije da napravite pauzu i da malo budete sami, jer neprestano srljate u neke loše veze i svaki put ste sve više povređeni i gubite samopouzdanje.

Nemojte da ignorišete kašalj koji vas već danima muči, a ako imate još i temperaturu odmah potražite pomoć lekara, jer imate sklonost da lako dobijete upalu pluća, posle najbanalnijih respiuratornih infekcija.

Rak – horoskop za 26.avgust

Veoma ste talentovani i kreativni, ali ste nažalost odabrali takav posao na kome ne uspevate da pokažete svoj puni potencijal, ali ste vi uvek pozitivni i nadate se da će doći pravi trenutak da baš i zablistate i da se pokažete u onome u čemu ste najbolji.

Svađate se sa partnerom oko sasvim nepotrebnih stvari, i tako unosite nemir u vaš odnos, ali je suština da je pozadina vašeg nezadovoljstva puno ozbiljnija, i da treba da se otvoreno i suočite sa partnerom i da mu kažete šta je to što vam zaista smeta.

Muka vam je i stalno se osećate naduto i natečeno, pa proverite o čemu se tačno radi i da li je u pitanju prtoblem sa cirkulacijom, hormonima, jetrom ili digestivnim sistemom.

Lav – horoskop za 26.avgust

Previše trošite i potrebno je da se ponašate malo racionalnije, kako ne biste ostali bez novca i morali da se zadužujete kod prijatelja ili u bankama, pa da onda razmišljate kako ćete sve te dugove da vratite na vreme.

Ako ste slobodni, imate priliku da upoznate osobu koja vam se već dugo dopada ali niste bili sigurni da li i ona za vas ima ista interesovanja, i bićete sasvim iznenađeni njenim pozivom na romantičnu večeru, i stvari će na dalje da se odvijaju same za sebe.

Proverite na vreme krvnu sliku, jer ste na poslednjim rezultatima imali povišene vrednosti nekih parametara akutne zapaljenske reakcije, i važno je da utvrdite da li se stanje popravilo ili je ostalo isto.

Devica – horoskop za 26.avgust

Potrebna vam je samo neka bolja taktika, jer i znanja i potencijala imate na pretek, ali ste često brzopleti i nestrpljivi, pa umesto da zastanete i napravite neke logične poteze, vi srljate i sve lako i upropastite.

Partner je za vas uvek pun podrške i razumevanja, i zaista ste srećni što takvu osobu imate pored sebe, i nemojte da dozvolite da vas nečija slatkorečivost i udvaranje navedu da sve upropastite, a sve zarad neke avanture.

Iscrpljeni ste i fali vam energije, i to sve možete da popravite uzimanjem vitamina i zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću.

Vaga – horoskop za 26.avgust

Morate da sami sagledate neke razloge i svoje greške koje su i uzrokovale da ne dobijete željeno unapređenje i da ne uspete da ostvarite rezultate i ciljeve, pa da tek onda krenete postupno da sve ispravljate, i mada će biti potrebno i vremena i strpljenja, to je zaista jedini način.

Ako ste u dugoj vezi ili u braku, pred vama je jedan sasvim lep i idiličan dan sa partnerom, koji je prepun emocija i romantike, i smireni ste i sasvim ispunjeni jer ste pronašli osobu sa kojom ste baš spremni da ostvarite sve svoje snove.

Muči vas zubobolja i ne treba da ignorišete tegobe, već da se blagovremeno obratite stomatologu, jer strah ne može da bude opravdanje da trpite bol i na taj način rizikujete da dobijete neku jaku infekciju.

Škorpija – horoskop za 26.avgust

Niste zadovoljni i osećate preveliki pritisak zbog nekih kritika nadređenih i/ili neostvarenih planova i ideja, ali to zaista nije razlog da olako odustanete i da se demorališete, već treba da ostanete istrajni, i da i dalje težite ka ostvarenju svojih ciljeva i ambicija.

Morate da naučite da se malo opustite i da uživate u ljubavi, pa jednostavno razum ostavite po strani i prepustite se strasti i emocijama, i uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom, jer vam zaista ljubav scveta.

Muka vam je i imate neke bolove u stomaku, pa pošto su to potencijalni simptomi brojnih bolesti i patoloških stanja, ipak se nemojte lečiti na sdvoju ruku ili trpeti tegobe, već se blagovremeno vi obratite lekaru za pomoć i tačnu dijagnozu i terapiju.

Strelac – horoskop za 26.avgust

Zasitili ste se posla koji radite i nemate ni volje niti motivacije da istrajete u nekim svojim većim ciljevima, ali je neka nova prilika kojoj se niste ni nadali doprinela tome da se stvari promene i to ste od starta i priželjkivali, pa ćete ipak uspeti da završite onako sve kako ste i planirali.

Važno vam je da ste sigurni u svog partnera i da imate pored sebe osobu sa kojom možete da delite i dobro i loše, i koja će za vas uvek da bude podrška i potpora, jer vas zaista veoma voli.

Imate neke probleme sa nesanicom i to vas čini i rasejanim i nepažljivim, pa su moguće i neke povrede na radu ili u saobraćaju, pa pokušajte da rešite ono što vas opterećuje i da se malo više odmarate.

Jarac – horoskop za 26.avgust

Morate da se izborite sami za željenu poziciju, i da ako je potrebno uložite i dodatni rad i trud i da radite prekovremeno, jer će na kraju sve da se isplati i u smislu unapređenja i izvanredne zarade koja vam je vrlo potrebna, jer planirate da kada sakupite dovoljno sredstava, počnete i sopstveni posao.

Pošto ste već izvesno vreme slobodni, sasvim ste spremni za novu ljubav i osoba koja je sa vama već duže vreme prijatelj i/ili pak kolega sa posla, privlači vam pažnju i najzad ste se odvažili da preduzmete prvi korak.

Imate neke probleme sa upalom grla i krajnika, i pokušajte da malo više pazite na stanje svog imuniteta, jer ste stalno pod stresom i skloni ste da se svako malo i prehladite, posebno jer ste poslom vezani za rad u kolektivu, gde se respiratorne infekcije i najlakše prenose.

Vodolija – horoskop za 26.avgust

Uspećete da realizujete sve ono što želite, jer ste vrlo odgovorna i temeljna osoba, i svakom poslu pristupate sa maksimalnom energijom i spremni ste da se dodatno i edukujete i da uložite sve napore da i vi i nadređeni budete zadovoljni i da sama kompanija za koju radite ostvari zavidnu konkurentnost na tržištu.

Ne možete da očekujete da vaš partner razume i ono što ne izgovorite, pa je komunikacija u vezi ključna i nemojte da prećutkujete obno što vam smeta, jer tako samo stvarate vrlo nepotrebni jaz među vama, i pogoršavate situaciju koja jeste u poslednje vreme više napeta nego obično.

Imate problema sa viškom kilograma, i to nije zaista samo jedan estetski problem, već vrlo ozbiljan zdravstveni problem koji utiče na čitav niz funkcija u organizmu, pa nema potrebe da svoje nezadovoljstvo rešavate tako što ćete da se prejedate slatkišima i brzom hranom.

Ribe – horoskop za 26.avgust

Dobićete najzad neki dugo željeni posao, pa je period finansijske neizvesnosti i nezaposlenosti iza vas, i treba da se potrudite da se istaknete i da pokažete svu svoju kreativnost i zaista odlične potencijale, naročito kada je u pitanju timski rad.

Spremni ste da sa partnerom razmotrite planove za zajedničku budućnost, i da se angažujete i prihvatite neke kompromise kao nužna rešenja koja su idealna za vas u datom momentu.

Ukoliko se osećate napeto i psihički loše, te osećate da ste depresivni i/ili anksiozni i da vam se raspoloženje lako menja, treba da posetite psihologa i da razgovorom probate da rešite probleme koji vas muče, a ne da odmah posegnete za nekim lekovima iz grupe antidepresiva.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!