Dnevni horoskop za 25.septembar 2019

Dnevni horoskop za 25.septembar 2019

Dnevni horoskop za 25.septembar ove godine možete čitati u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 25.septembar

Imate dovoljno znanja i kreativnosti da olako i ostvarite sve ono što ste zamislili, te zato samo napred.

Nemate hrabrosti da priđete osobi koja vam se već dugo dopada, ali gubite vreme i treba da baš i načinite prvi korak.

Muči vas glavobolja i nema potrebe da ste stalno pod stresom, jer je makar trenutno dobar period na svim poljima.

Bik – horoskop za 25.septembar

Uživate u plodovima svog rada i jako vam prijaju pohvale nadređenih, i nadate se i nekoj novoj i boljoj poziciji.

Upoznali ste nekoga i kada se najmanje budete nadali imaćete lep poziv za sastanak, koji može da preraste u predivnu romansu.

Umorni ste i u poslednje vreme i veoma bledi, pa ipak proverite krvnu sliku i osnovne parametre vezane za funkciju glavnih organskih sistema.

Blizanci – horoskop za 25.septembar

Ne propuštajte neke odlične šanse da napredujete i ako treba žrtvujte se za svoje ciljeve i želje, jer takvu šansu teško da ćete dobiti ponovo.

Partner vas opterećuje nekim svojim planovima i zamislima, ali vama smeta što on donosi odluke i u vaše ime, i danas vam sledi jedna ozbiljna i žustra rasprava.

Stalno imate neke tegobe sa respiratornim organima, pre svega jer ste vrlo osetljivi na alergije i razne virusne infekcije.

Rak – horoskop za 25.septembar

Preuzeli ste na sebe previše obaveza u želji da se dokažete, ali ćete samo da uradite suprotno i da razočarate nadređene jer nećete ništa da završite ni na vreme ni sa onim kvalitetom koji se od vas očekuje.

Skloni ste da flertujete sa nekim ko je već zauzet ili vam je kolega sa kojim radite, i takva vrsta odnosa vam zaista ne treba jer niste osoba koja je sklona avanturama i prolaznim vezama.

Ignorišete bolove u predelu srca, i ne smete da dozvolite da se stvari otrgnu kontroli, pa obavezno otiđite na EKG pregled i uradite još neke osnovne analize vezane za funkciju kardiovaskularnog sistema.

Lav – horoskop za 25.septembar

Zadužili ste se kod prijatelja ili saradnika kako biste počeli neke svoje projekte, i umesto da sve uradite kako biste ostvarili ciljeve i najzad i vratili dugove, vi ste se predali očajanju i tonete.

Imate neke realne prilike da se pomirite sa osobom koju još uvek niste preboleli, ali ste suviše tvrdoglavi i sami sebi stvarate patnju i bol.

Ne možete da spavate i sasvim ste rasejani i dekoncentrisani, pa se pak danas pripazite nekakvih povreda na radu, u sportu ili u saobraćaju.

Devica – horoskop za 25.septembar

Nemate nikakvu volju da radite posao u kome ne možete ni da napredujete niti da zaradite za svoje osnovne životne potrebe, pa ste stalno na ivici da date otkaz i potražite nešto bolje.

Niste dovoljno strpljivi i partneru to smeta, jer ste se distancirali i počeli ste da brinete samo o sebi i da stalno nešto izvoljevate i prigovarate, iako se on za vas maksimalno trudi.

Proverite funkciju štitne žlezde, i uradite pregled na ultrazvuku, jer imate neke promene na vratu u vidu uvećanja ovog važnog endokrinog organa.

Vaga – horoskop za 25.septembar

Previše brinete o tuđim mišljenjima, i to jeste glavni razlog zašto stagnirate i zašto ne uspevate da napredujete kako ste se nadali.

Idealan odnos sa partnerom danas može da pokvari neka treća osoba, koja je možda vaša bivša ljubav, i koju niste sasvim preboleli.

Muka vam je i boli vas želudac već danima, ali umesto da ignorišete tegobe i da se sami lečite vi se obratite specijalisti i utvrdite realan uzrok problema.

Škorpija – horoskop za 25.septembar

Stalno vam fali vremena da nešto odradite, jer ste neodlučni i veoma lako se povedete za nečijim savetima, i ne shvatate da ljudi namerno žele da vas sabotiraju i unazade.

Osamili ste se i nemate volje ni za šta, ali to što ste raskinuli dugu vezu ne znači da ne treba da se vratite novim prilikama, i da krenete dalje u život i pronađete svoju sreću.

Bolovi u slabinskom delu kičme su sve jači, ali je moguće da su oni i nastali kao posledica većeg kamenca u bubregu, pa se javite na vreme lekaru i uradite analize urina i krvi.

Strelac – horoskop za 25.septembar

Dobili ste i unapređenje i povišicu, i ne možete biti srećniji jer vam je na poslu sve bolje nego što ste mogli i da zamislite.

Očekuje vas neko lepo putovanje sa partnerom, i vi ste vrlo radosni i srećni jer je došao i taj dan, i danima vršite finalne pripreme i planirate svaki detalj.

Zdravlje je sasvim dobro, i ne treba da umišljate neke nerealne tegobe i nalazite simptome, samo kako biste bili u centru pažnje.

Jarac – horoskop za 25.septembar

Muči vas stalni manjak vremena i volje da odradite ono što imate kao zadatak, jer ste se vi zasitili posla koji radite i od koga nemate ništa sem neke minimalne zarade, a kada pomenete povećanje plate šefovi se prave naivni i nalaze opravdanja.

Željni ste pažnje i ljubavi, i umesto da sanjarite i maštate o nekim nerealnim i bajkovitim vezama, počnite više i češće da izlazite i da upoznajete ljude.

Muči vas zubobolja, i krajnje je vreme da se javite stomatologu i da rešite problem kao odrasla i odgovorna osoba.

Vodolija – horoskop za 25.septembar

Prihvatite neke promene u radu i poslušajte one koji od vas imaju više iskustva i koji žele da vam iskreno pomognu da se snađete i da napredujete.

Nemate volje da se stalno raspravljate sa partnerom i da trpite njegove promene raspoloženja.

Bolovi u donjem delu stomaka su možda posledica upale mokraćne bešike, pa odradite osnovne laboratorijske analize i ultrazvučni pregled.

Ribe – horoskop za 25.septembar

Ne trošite vreme i reči na pravdanje onima koji to ne zaslužuju, te ako niste zadovoljni poslom vi i potražite neku bolju priliku, i nemojte sebe da mučite i da živite pod stresom svakoga dana.

Partner je preterano ljubomoran i posesivan, i shvatili ste da vam to zaista smeta i da vas najzad i opterećuje, jer je to po vama odraz njegovog nepoverenja u vašu ljubav.

Iako imate višak kilograma i zbog toga ste vrlo nervozni i nezadovoljni, uz pravilnu ishranu i minimum fizičke aktivnosti sve se to da rešiti lako i brzo.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!