Dnevni horoskop za 25.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 25.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 25.oktobar.

Ovan – horoskop za 25.oktobar

Vaš glavni problem jeste nedostatak samopouzdanja, i to što se uvek povlačite kada imate realne šanse da zablistate i da ostvarite izvanredne uspehe i rezultate.

Svađate se sa voljenom osobom, i to vam je postalo nekako i normalno, jer imate utisak da tako neke stvari lakše rešavate i izbacite svu negativnu energiju iz sebe, a opet ste dovoljno bliski da se nikada jedno na drugo ne naljutite.

Imate probleme sa kičmom i stalno vas muče neke reumatske promene koje su hronične i koje ste zadobili još u ranom detinjstvu kao juvenilni oblik.

Bik – horoskop za 25.oktobar

Treba da prihvatite da morate da radite u timu, jer to što ste navikli da ste individualac i da sve bude kako vama odgovara, na novom poslu koji ste dobili nedavno, možete odmah da zaboravite.

Imate potrebu da se stalno sa nekim nadmudrujete i da pokazujete da ste nadmoćni, ali ste se sada do ušiju zaljubili i sasvim ste se promenili, i niko vas ne prepoznaje od prijatelja i kolega.

Morate da više vodite računa o svom zdravlju, i da realne probleme koje imate ne zanemarujete, jer ćete tako samo kasnije sebi da stvorite velike neprilike kada se sve bude odjednom obrušilo na vaš organizam u zrelijem dobu.

Blizanci – horoskop za 25.oktobar

Nekada ste dvosmisleni i niko ne može dfa razume vaše ideje i planove, ali je to posledica vaše neodlučnosti i premišljanja, koje na takav način uspevate da cprikrijete dok sve u sebi detaljno ne analizirate i ne raščlanite do tančina.

Možda ćete imati priliku da počnete neku vezuu na daljinu ili samo tajnu avanturu, ali ona najzad i svakako neće dugo da potraje, jer vi niste neko ko može da funkcioniše na jedan takav način.

Muči vas zubobolja, i morate što pre da se obratite stomatologu, jer ste i ranije imali baš ozbiljne probleme sa gangrenom i operacijama zuba, jer niste vodili računa na vreme o oralnom zdravlju.

Rak – horoskop za 25.oktobar

Ne možete da shvatite kako samo vama ni jedan plan danas ne uspeva, ali teorija je jedno a zaista praksa drugo, i trebalo je da prihvatite neke dobronamerne savete starijih kolega, koji su želeli da vam iskreno i od srca pomognu da se snađete što bolje i što lakše.

Skloni ste da budete sumnjičavi, i posebno ste oprezni kada je u pitanju vaš sadašnji partner, jer ste svesni da je i u prethodnoj vezi bio neveran, pa strahujete da se i vama ne desi isto.

Muči vas hipertenzija i sadašnja terapija ne pomaže, pa pokušajte da sa lekarom pronađete onu najbolju kombinaciju lekova koja vama odgovara.

Lav – horoskop za 25.oktobar

Dan za posao je odličan, i uspećete da uz maksimalan trud i zalaganje ostvarite sve što ste zaista i zamislili, i vi ne razumete ljude koji se pravdaju da im okolnosti ili sreća nisu naklonjene, jer pak verujete samo u poštenje i predanost poslu, i smatrate da su to jedini faktori koji garantuju uspeh.

Ne treba da se nervirate kada vam okolina suflira da je vreme da se skrasite, jer ste svesni da ste odabrali najbolje za sebe i ako vama samoća trenutno prija, imate vremena da pronađete nekoga za sebe, i to će biti onda kada vi budete smatrali da ste spremni.

Zdravlje vam je dosta solidno, mada ste skloni stalno nekim upalama i alergijskim reakcijama, ali je vreme takvo da vam ne prija, i na sreću to nije ništa ozbiljno i zahteva samo da mirujete.

Devica – horoskop za 25.oktobar

Iako radite prekovremeno i po više poslova u isto vreme, nikako ne možete da se izborite sa nedostatkom novca, pa ili malo zarađujete ili previše trošite, i pokušajte da se nekako malo i bolje organizujete ili na kraju da nađete neki posao koji je bolje plaćen, pa da makar za toliki rad i trud imate i adekvatnu materijalnu satisfakciju.

Neka osoba koja vam se dopada je zauzeta, i iako ona i želi sa vama avanturu, vi niste takav tip osobe i vrlo lako ćete da se razočarate kada shvatite da ste tog nekog pogrešno procenili kao baš moralnu i karakterno vrlu ličnost.

Imate probleme sa sistemom za kretanje, i stalno ste skloni da se ukočite ili da patite od povreda i uganuća, pa se malo postarajte da budete pažljiviji, i da ne preterujete sa sportom i teretanom.

Vaga – horoskop za 25.oktobar

Nije u vašoj prirodi da se dvoumite i da stalno pravite neke kompromise, pa pokušajte da stavite drugima do znanja koliko vredite, te i da umete da se izborite za sebe kada je to zaista potrebno.

Nećete da popustite nekim partnerovim hirovima, i jednostavno smatrate da ste dovoljno zreli i da se poznajete dugo, pa da možete otvoreno jedno drugo da iskritikujete i da se bez ljutnje među sobom i sporečkate.

Muči vas nesanica i stalno ste rasejani i nepažljivi, pa povedite danas računa u saobraćaju ili ako radite neki rizičan posao, jer su moguće neke ozbiljne povrede.

Škorpija – horoskop za 25.oktobar

Nikako da završite ono što ste započeli, i danas zaista nije vaš dan, te iako baš pokušavate na sve načine da ispoštujete zadate rokove, vi ste preumorni i najradije biste od svega odustali, da vam pak novac nije preko potreban, i da se niste nepromišljeno uvalili u neke pozajmice i dugove.

Neka osoba koja je dugo vaša tiha patnja, najzad će preko vaših prijatelja da prizna da i ona vas voli, i danas vašoj sreći neće biti kraja, i jedva ćete čekati prvi izlazak i susret sa simpatijom.

Boli vas u grudima i često kašljete, i ako imate i povišenu temperaturu ili se pojavi groznica, vi možete i da završite u bolnici zbog akutne pneumonije, sve jer niste na vreme reagovali i javili se lekaru kada su simptomi bili bezazleni i mogli da se lakše saniraju.

Strelac – horoskop za 25.oktobar

Nemate vremena ni da jedete ni da predahnete, ali ćete na kraju dana biti zadovoljni ostvarenim rezultatima, te će sva muka i trud da se isplate kada dobijete i neočekivani novčani bonus i jednu lepu ponudu da radite na nekoj od liderskih pozzicija.

Partner vas neizmerno voli, ali je problem taj što vi niste sigurni dovoljno u svoja osećanja, i sve je kulminiralo kada vam je ponudio da počnete zajednički život, a vi ste se osetili kao da ste baš u klopci, umesto da se radujete ako ste to i sami želeli.

Neka stara povreda vas opet muči, i moguće je da ste je sami vi obnovili svojom nepažnjom, ili da jednostavno jeste nastala kao akutno pogoršanje jednog sasvim jasno hroničnog stanja.

Jarac – horoskop za 25.oktobar

Nadate se da ćete posle ovog perioda na poslu, koji nije bio najsjajniji, uspeti da se malo bolje vi i snađete i da radite onako kako ste od starta i planirali, jer ste imali neke nepredviđene prepreke iz kojih ste se ovoga puta jedva izvukli, a uz veliku i nesebičnu pomoć nekih kolega od poverenja.

Stalno se vraćate na neke prošle veze, i u glavi ih analizirate i tražite greške i razloge zašto su one propale, i zaista od svega toga nemate ništa, već tako nalazite način i opravdanje da ne ulazite u neke nove romanse, jer se plašite realno novih neuspeha.

Imate probleme sa hemoroidima, i morate da se malo više krećete i da izbegavate neku baš jako začinjenu i kaloričnu hranu, jer ste u riziku da problem postane hroničan, i da možda pređe čak i u neka ozbiljnija i premaligna stanja, što vas je veoma uplašilo.

Vodolija – horoskop za 25.oktobar

Ostavili ste sve svoje obaveze za danas, i naravno da ništa nećete da postignete, i razočaraćete i nadređene ali i sami sebe, jer ste po ko zna koji put ponovili iste greške, i nikako da naučite na prošlim neuspesima i lošim primerima, kako treba da radite pravilno i dijametralno drugačije.

Imate neku tajnu romansu i uživate u tome i zaista ste srećni, ali nije u redu da na takav način vi ponižavate partnera i da on to sazna od nekog drugog, pa je korektnije da raskinete vezu, jer je očigledno da nešto ne štima, i da ste nespremni da se obavežete na duže staze.

Zdravlje vam nije uopšte dobro, i imate čitav spektar simptoma koje stalno ignorišete, a koji su najverovatnije posledica hormonskog disbalansa, te za početak vi i uradite analize krvi i proverite funkciju glavnih endokrinih žlezda u organizmu.

Ribe – horoskop za 25.oktobar

Sve je danas ostalo nedovršeno, i ništa ne želite da radite ni da se trudite, jer ste najzad shvatili da i prekovremeni rad i sva vaša zalaganja nemaju svrhu, i da nikada nećete uspeti u poslu kojim se bavite, i koliko sutra ste rešeni da date otkaz, pa taman i da se mučite dok ne pronađete posao koji je vredan vašeg rada i zalaganja.

Ostavite neke prošle veze u sećanjima, tamo gde im baš i jeste mesto, te se fokusirajte na neka baš nova poznanstva, te i neke nove ljubavi koje imate izgleda da ostvarite ako počnete da malo aktivnije živite svoj život.

Umorni ste, bledi i stalno malaksali, pa je moguće da ste anemični, i potrebno je da počnete da se hranite sa više vitamina, minerala i gvožđa, te i da malo smanjite unos slatkiša i/ili brze hrane.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!