Dnevni horoskop za 25.jun 2019

Dnevni horoskop za 25.jun 2019

Dnevni horoskop za 25.jun ove godine je tu.

Ovan – horoskop za 25.jun

Opterećujete se sitnicama umesto da se posvetite realnim problemima i izazovima, i da ne ćutite na nečije provokacije jer ste dosta uradili za firmu i nije korektno da vas smatraju manje vrednim kolegom.

Pokušajte da se smirite i da saslušate partnera, iako ste svesni da vas je slagao i da vas jeste izneverio ipak mu dugujete da čujete i njegovu stranu priče pa da donesete odluku za dalju budućnost.

Umorni ste i prijala bi vam neka masaža ili lagana šetnja kako biste se rasteretili.

Bik – horoskop za 25.jun

Savršeno ste dobro odradili neke projekte i srećni ste jer su vas pohvalile i kolege i šefovi, pa vam je uspeh na poslu zaista ulepšao čitav dan.

Flertujete i zabavljate se jer ste najzad našli vremena da se posvetite izlascima i provodu, pa vas ne opterećuje neka obaveza i potreba da se još uvek skrasite sa partnerom.

Pazite se povreda i preloma, posebno ako ste u zadnje vreme dekoncentrisani i ako ste počeli da se aktivno bavite nekim sportom.

Blizanci – horoskop za 25.jun

Umara vas stalna potreba da se nekome opravdavate i da za svaku odluku tražite odobrenje, pa ste sve skloniji da razmišljate o otkazu, i da započnete neki sopstveni posao jer imate dovoljno novca.

Odličan odnos sa partnerom, i veoma lepi trenuci provedeni u opuštanju i uživanju sa voljenom osobom.

Imunitet vam je veoma loš i skloni ste čestim prehladama i infekcijama koje vas zaista iscrpljuju i koje vam ne daju mira.

Rak – horoskop za 25.jun

Imate neke dobre prilike da se pokažete na poslu, i da uspete da realizujete ono što ste imali kao polaznu ideju svega, ali nemojte previše verovati kolegama jer su na vas ljubomorni i žele da vas sabotiraju.

Ostavite se razmišljanja o bivšem partneru,m i krenite dalje jer ima osoba kojima ste vi veoma i intrigantni i zanimljivi, ali vi sami sebe sputavate i želite da se zapravo pomirite sa nekim ko vas ne zaslužuje i ko vas je izneverio.

Ostali ste zatečeni nekim analizama koje ste uradili, jer ste smatrali da vam je zdravlje savršeno ali ste u suštini veoma loše prema pokazateljima iz krvne slike.

Lav – horoskop za 25.jun

Ne treba da ste pod stalnim stresom jer tako sebi smanjujete učinak i preterano se opterećujete sitnicama koje vam zapravo samo oduzimaju vreme.

Shvatili ste da želite da ostvarite neku ozbiljnu vezu i da planirate budućnost sa partnerom, ali on nije baš za to zainteresovan i možete se ozbiljno posvađati oko prioriteta.

Proverite vrednosti krvnog pritiska, jer ste skloni nasledno visokim vrednostima istog, a koji pak i može da dovede do ozbiljnih srčanih smetnji.

Devica – horoskop za 25.jun

Pokušali ste da se prilagodite obavezama koje ste imali, ali vama jednostavno posao koji radite ne leži i ne možete da na silu otaljavate ono što vas ne ispunjava, pa ste sve bliži jasnoj odluci da ipak date otkaz.

Umorni ste od stalnog nerazumevanja od strane partnera i njegove potrebe da sve kontroliše i da sve bude po njegovom.

Nemate vremena da se posvetite zdravlju, ali obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost jer ste skloni gojaznosti od koje zapravo mnoge tegobe i kasnije nastaju.

Vaga – horoskop za 25.jun

Potrebna vam je neka taktika kako biste nadmudrili one koji žele da vas sabotiraju, i vama nije jača strana da nekim manipulišete ali morate da se snađete kako biste opstali na poslu.

Imate neku potrebu da sebi i drugima pokažete da ste opušteni i da ste zabavni, ali nemojte se baš na silu truditi da budete ono što niste kako biste osvojili osobu koja vam se sviđa.

Imnate neke hronične probleme sa bubrezima i moguće je da imate pesak ili kamen u kanalima pa je pametno da uradite ultrazvučni pregled.

Škorpija – horoskop za 25.jun

Ostvareni ste i uspešni u svom poslu, i zaista vam nije nužno da se prepucavate sa oportunistima i sa osobama kojima je ambicija sve u životu iako nemaju nikakve realne kvalitete i potencijale.

Očekujte neki poziv od osobe koja vam se dopada ali koja vas smatra prijateljem, mada sada kada ste ponovo slobodni, mogu da se dese i neke promene među vama u smislu romantičnog odnosa.

Patite od hroničnog sinuzitisa i nemate ideju kako da rešite tegobe osim operativnim zahvatom od koga se veoma plašite.

Strelac – horoskop za 25.jun

Neozbiljni ste i veoma loše postupate sa kolegama i saradnicima, u smislu da stalno njima prebacujete neke probleme i obaveze a vi potom zasluge preuzmete za sebe.

Imate predivan odnos sa partnerom, i logičan sledeći korak jeste zajednički život i planiranje porodice.

Opustite se malo jer ste preterano nervozni i anksiozni, i bolje je da pribegnete masaži nego da uzimate neka sredstva za smirenje.

Jarac – horoskop za 25.jun

Imali ste sasvim dovoljno vremena da završite neke projekte, ali ste kao i svaki put baš sami sebi stvorili probleme jer ste lenji i neodgovorni i preterano olako shvatate sve obaveze.

Usamljeni ste i veoma nesrećni jer ste raskinuli dugogodišnju vezu i ne snalazite se u flertu i baš u nekim opuštenim kombinacijama, jer ste navikli da imate jednu sigurnost i bezbrižnost.

Proverite krvnu sliku, i pripazite na stanje imunog sistema jer ste osetljiviji nego inače.

Vodolija – horoskop za 25.jun

Ne umete da izbalansirate obaveze i sve vam je postalo teško i naporno, ali je zapravo problem što puno radite a malo zarađujete i to vam stvara vliko nezadovoljstvo.

Imate vremena za sebe i za neke lepe trenutke uživanja i flerta, ali ste mnogo unapred očekivali i sasvim ste se u neku osobu koja vam se sviđa i razočarali.

Najzad ste ozdravili i srećni ste što su tegobe prošle jer ste se veoma namučili i trpeli ste velike bolove.

Ribe – horoskop za 25.jun

Ne treba da se nervirate već da radite i da gledate sebe, a šta ko o vama misli je sasvim nevažno ako ste ostvarili ono što ste planirali.

Previše pažnje poklanjate nekome ko vas ne zaslužuje, i patite se u odnosu sa partnerom koji je vrlo sebičan i samoživ, pa je možda vreme da razmislite da li da to okončate.

Umara vas svakodnevni stres i ne možete da spavate, pa sve to čini da ste dekoncentrisani i u riziku ste od nekih padova ili povreda u vožnji.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!