Dnevni horoskop za 25.jul 2019

Dnevni horoskop za 25.jul 2019

Dnevni horoskop za 25.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 25.jul

Ne plaši vas što situacija na trenutnom radnom mestu nije sjajna, jer smatrate da veoma lako vi i možete naći novi posao, možda ne toliko dobar, ali definitivnio ste u situaciji i povoljnoj poziciji da možete da birate.

U vezi je sve onako kako ste vi zamislili, ali morate se urazumiti i ne terati da uvek bude sve po vašem, već naučiti da pravite kompromise i ponekad treba da znate i da poslušate partnera.

Imate podočnjake, i možda nije u pitanju nedostatak sna već prevelika upotreba računara , tv-a i mobilnog telefona, pa malo odmarajte oči.

Bik – horoskop za 25.jul

Nije vam dovoljno što na poslu imate gomilu obaveza, već vas i kod kuće čekaju sa dodatnim obavezama, te vi morate naučiti kako da u narednom periodu izađete na kraj sa tim, ali srećna vest je da sve to neće dugo potrajati.

Danas uživajte u društvu voljene osobe, te idite u prirodu, prošetajte, poklanjajte jedno drugom pažnju i nežnost i obnovite strast koja vas pokreće.

Fizička neaktivnost će vam doći glave, i najzad preuzmite zdravlje u svoje ruke, te pokažite sebi da možete bolje i budite primer drugima.

Blizanci – horoskop za 25.jul

Posao vas smara, i nije vam jasno zašto svaki dan morate da ponavljate iste stvari, zašto nikada nije do kraja gotovo, već uvek dobijate obavezu više, i najradije biste pobegli i bavili se nekim sopstvenim hobijem ili privatnim biznisom.

Današnji dan je za vas poseban jer očekujete da vam se javi neko koga već dugo simpatišete a još ste saznali da je vaš broj telefona došao u prave ruke i očekujete nestrpljivo poruku.

Bolovi u vratnom delu kičme vas veoma muče, i krenite u rešavanje problema jer kasnije mogu stvari da se samo zakomplikuju i vrlo i pogoršaju.

Rak – horoskop za 25.jul

Razmišljate o osnivanju sopstvene radnje, pa i nije bitno čime ćete se tačno baviti i šta ćete najzad i prodavati, važno vam je da budete sam svoj gazda i da uzmete stvar u svoje ruke.

Lep dan za ljubav, pa se prepustite i uživajte sa partnerom, i ne pokušavajte da bilo šta promenite jer ćete samo sve da pokvarite.

Muče vas već izvesno vreme olovi u predelu leđa, pa može biti da je u pitanju lumbalna kičma, ishijalgija, jer bol se širi u nogu i veoma vam otežava kretanje i svakodnevne aktivnosti.

Lav – horoskop za 25.jul

Danas vam sve ide od ruke, i jako ste talentovani da napravite svakojake biznise, jer čega god se dotaknete to zaista bukvalno procveta.

Plašite se da uplovite u nešto ozbiljno, jer i ranije ste se prepustili i bili povređeni, pa zato ste vi sada veoma oprezni u izboru partnera.

Imate problema sa viškom kilograma, i možda je vreme da malo pogledate po internetu i nekako i pronađete neku od dijeta ili zdravih načina ishrane koja je trenutno aktuelna.

Devica – horoskop za 25.jul

Niste zadovoljni zaradom na trenutnom poslu, pa i morate sebi da nađete dodatne poslove, kako biste mogli da ispunite neke osnovne obaveze ali i hirove, što svoje, što svojih bližnjih.

Danas se osećate fantastično, i puni ste energije, blistate, zadovoljni ste svojim izgledom i stalno i flertujete sa celom svojom okolinom, jednostavno rečeno danas dominirate.

Problemi sa probavom, dijareja, pa je moguće da ste pojeli nešto loše ili ste se možda prehladili, i zato popijte čaj i pojedite supu, te uzmite neki probiotik kako biste rešili tegobe.

Vaga – horoskop za 25.jul

Porodica vam je najveća podrška kada su u pitanju saveti oko posla, a vi i razmišljate da li da pak i prihvatite novu poslovnu ponudu, i zato i poslušajte ono što bi vam oni kao iskusniji savetovali.

Mislite da ne postoji niko srećniji od vas, jer je ljubav koju vam partner pruža neizmerna, i zaista, retki su oni koji su tako srećni i ispunjeni u ljubavi.

Uplašeni ste za svoje zdravlje jer primećujete da vam u poslednje vreme srce preskoči pokoji takt, i posavetujte se obavezno sa svojim lekarom, jer samo jedan EKG će pokazati mnogo toga.

Škorpija – horoskop za 25.jul

Odlučni ste u svojoj nameri da promenite posao, pa vi već danas krećete sa traganjem za novim poslom koji će vam doneti finansijsko ali i emotivno zadovoljstvo i očekivane rezultate.

Mislite da vas je partner prevario, pa iako nemate jasne dokaze za to, intuicija vas nikada nije prevarila, te vi i razmišljate da krenete u potragu za dokazima i da iako to nije u vašem maniru najpre i prvo proverite partnerov mobilni telefon.

Već duže ste na lekovima za hipertenziju, ali baš i niste sigurni da li vam to pomaže jer vas svako malo neko iz okoline iznervira i pritisak vam skoči, pa pokušajte da proverite sa lekarom da li je vaša terapija adekvatna ili treba da je menjate.

Strelac – horoskop za 25.jul

Naporno ste radili u ulagali u sebe da biste postali to što danas jeste, pa zato ne dozvolite bilo kome da vam ruši samopouzdanje i da vam diktira šta treba da radite, jer vi definitivno posao znate mnogo bolje.

U ljubavi niste preterano zadovoljni, i čini vam se da kockice nikako da se sklope i da vi i partner budete srećni, jer najzad i previše obaveza vas remeti u planu da uživate zajedno.

Možda ste ranije, pre par godina u nekim radovima povredili ruku, i sada su vas stigle posledice i trpite velike i hronične bolove.

Jarac – horoskop za 25.jul

Danas telefon ne prestaje da zvoni, mailovima vas obasipaju, i vi zaista nemate pojma kako da se izborite sa svim tim, ali ipak je savet da ne verujte svemu što vidite i čujete.

Daljina vam je danas glavni neprijatelj kada je u pitanju odnos sa partnerom, i nedostaje vam njegova blizina, ali ipak ne očajavajte jer to je samo danas i uskoro ćete opet biti zajedno i blizu.

Moguća je neka ozbiljnija prehlada, i dobro se obucite i sklanjajte se sa vetra i hladnoće jer ipak vreme varira i nije ni malo povoljno za vas.

Vodolija – horoskop za 25.jul

Lenji ste, i to se ne dopada vašim nadređenima, te nemojte misliti da oni to ne primećuju, i vratite se obavezama da ne biste bili kažnjeni ili čak i dobili otkaz na poslu.

Oni slobodni mogu da očekuju zanimljiv susret, jer izaći ćete na neobavezno piće sa drugarima, a bićete iznenađeni jer ćete tamo upoznati jednu veoma interesantnu osobu koja će vam privući svu pažnju.

Kutija u kući vam je prepuna lekova, ali prestanite da budete hipohondar i da sakupljate samo lekove i recepte od lekara, već izađite u šetnju, opustite se malo i uživajte u čistom vazduhu.

Ribe – horoskop za 25.jul

Niste odavno bili tako kreativni kao danas, i još kada bi kolege to primećivale, ili makar kada bi pokušale da sakriju svoju ljubomoru, to bi bilo sjajno i vi biste zaista bili prezadovoljni.

Vašu vezu sa partnerom potencijalno može narušiti to što vam se dopada prisustvo kolege sa kojim provodite veći deo dana na poslu, ali ukoliko je i on zauzet, možda je bolje da se na vreme od njega distancirate.

Muči vas nesanica i po celu noć se okrećete u snu, rano se budite, a uveče ne možete da zaspite. To je razlog vašeg hroničnog umora i podočnjaka, pa je jasno da morate voditi zdraviji život.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!