Dnevni horoskop za 25.januar 2020

Dnevni horoskop za 25.januar 2020

Dnevni horoskop za 25.januar.

Ovan – horoskop za 25.januar

Nemate volje da se stalno pravdate drugima za neke svoje odluke, i rešeni ste da radite kako vi mislite da je najbolje, te i ako dođe do greške da svesno prihvatite odgovornosti za to.

Imate želju da sa partnerom počnete zajednički život, ali prerano i ishitreno reagujete i voljenu osobu opterećujete, jer zapravo možda još nije spremna na tako veliki korak.

Pokušajte da se malo više odmarate i da se naspavate, jer ste vrlo rasejani i nervozni, i sve vam smeta u poslednje vreme.

Bik – horoskop za 25.januar

Umesto da se žalite da vam posao ne odgovara i da vam je samo muka i opterećenje, skupite malo hrabrosti i nešto radikalno i promenite, jer samo to jeste odluka od koje imate koristi.

Morate da se malo više družite sa ljudima i da izlazite, jer ste postali pasivni i povukli se u sebe u poslednje vreme.

Niste spremni da se pokrenete i onda se baš i žalite jer imate probleme i sa probavom i sa viškom kiklograma, a stalno sedite i na poslu i kod kuće.

Blizanci – horoskop za 25.januar

Ne smete da prokockate neke dobre šanse da napredujete na poslu, i da se premišljate oko nekih projekata koji mogu da vam ostvare želje i ambicije koje od starta i imate.

Mučite se u vezi sa partnerom, i iako ste svesni da je sve postala navika, vama je lakše tako nego da opet počinjete neku novu romansu.

Problemi sa zglobovima i kičmom su vrlo izraženi, i morate da se najzad podvrgnete fizikalnoj terapiji, kako se ne biste i sasvim ukočili.

Rak – horoskop za 25.januar

Prilika da napredujete i da se dodatno usavršavate u struci je najzad pred vama, i vaša je odluka da li ćete da je iskoristite ili da je propustite olako.

Ne možete da održavate sa partnerom vezu na daljinu, i rešeni srte da makar na vreme raskinete kao prijatelji, kako se vaš odnos ne bi dodatno zakomplikovao vremenom.

Muči vas povišen pritisak i srce vam često preskače, te vi morate da uradite EKG i neke osnovne analize kardiovaskularne funkcije.

Lav – horoskop za 25.januar

Postali ste lenji i neodgovorni, jer vam je posao koji radite naporan i nemate ni motivaciju ni neku želju da se zalažete za nešto bez perspektive, pa je bolje da na vreme date otkaz.

Partner je vrlo ljubomoran i posesivan, i ta osobina je počela da vam smeta i da vas guši, i mada je obećao da će da se promeni, od toga na kraju nema ništa.

Imate česte bolove u mišićima i listovima nogu, pa je moguće da je u pitanju neka akutna upala i uzimajte malo češće magnezijum.

Devica – horoskop za 25.januar

Imate probleme sa finansijama, jer ste skloni da trošite više nego što zarađujete, i bez potrebe se stalno uvaljujete u dugove.

Neka osoba sa posla pokušava da vas osvoji, ali vi niste zainteresovani, i pokušavate da joj na fini načiun to stavite do znanja.

Imate neke probleme sa alergijama i promene na koži su sve izraženije, pa konsultujte imunologa i vidite u čemu je problem.

Vaga – horoskop za 25.januar

Iako zaista ne želite da ulazite u sukobe sa nadređenima, neko njihovo ponašanje će da vas zaista isporovocira i izbaci iz takta, i sve što mislite ćete da im kažete u lice.

Plenite pažnju gde god da se pojavite, i imate priliku da pronađete srodnu dušu i da najzad i vi baš budete srećni i zadovoljni.

Česte su upale ždrela i krajnika, pa pokušajte da nekako i ojačate imunitet i izbegavajte kolektive i masovna okupljanja, jer je sezona virusnih respiratornih infekcija.

Škorpija – horoskop za 25.januar

Umorni ste i stalno nervozni, jer vam na poslu ništa ne ide kako treba, i umesto da rešavate stalne probleme vi samo pravite dodatne greške.

Imate sreće da ste sa partnerom od starta iskreni i otvoreni i zato vam veza i funkcioniše odlično.

Možda je bolje da se ne umarate previše i da ne počnete da držite stroge dijete da biste skinuli baš neki manji višak kilograma, jer vam je vrlo loš imunitet.

Strelac – horoskop za 25.januar

Danas na poslu zaista niko nikoga ne razume, i stalno se svađate kako da postignete neka najbolja rešenja, ali u stvari samo gubite vreme umesto da se ponašate kao tim, i radite za zajednički cilj.

Partner pokušava da vam nametne svoju volju, ali na jedan vrlo lukav i perfidan način, tako da imate utisak da ste se i vi složili sa nečim što u startu ne želite.

Proverite sluh, jer imate utisak punoće i zujanja u ušima, te je nagluvost možda posledica neke prethodne povrede ili upale srednjeg i/ili unutrašnjeg uha.

Jarac – horoskop za 25.januar

Svega vam je preko glave i jedva čekate da nađete posao u struci, a ne da od jutra do mraka radite za neki mizeran novac ono što ne volite i što vam je samo muka i opterećenje.

Stalno ste skloni da se vraćate u prošlost i da analizirate već propale veze, umesto da se najzad baš i pokrenete i da izlazite i upoznajete nove ljude.

Zdravlje je odlično i nemate razloga da brinete, pa samo nastavite redovno da idete na kontrole.

Vodolija – horoskop za 25.januar

Neće da vam se isplati neki uloženi trud i novac, i sasvim ćete da se razočarate jer ste reagovali ishitreno i nepromišljeno.

Svakome nekako uspevate da nađete mane, i onda se pitate zašto ne možete da budete srećni i da se skrasite kao svi vaši prijatelji.

Imate česte probleme sa upalama mokraćnih puteva, te se javite lekaru blagovremeno.

Ribe – horoskop za 25.januar

Sve samo otaljavate jer želite da pronađete bolji i isplativiji posao, jer vam trenutno radno mesto i ne odgovara i samo vam stvara stres i nervozu, a jer ste nezadovoljni i pozicijom i platom.

Morate da se stalno nadmudrujete sa voljenom osobom kako biste pokazali da ste dominantni, ali je bolje da malo spustite loptu i da smanjite hirove.

Imate česte promene na koži u poslednje vreme, pa se javite dermatologu da proverite da nije u pitanju neka kožna manifestacija ozbiljnog sistemskog oboljenja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!