Dnevni horoskop za 25.februar 2020

Dnevni horoskop za 25.februar 2020

Dnevni horoskop za 25. februar.

Ovan

Ne možete da se nikako izborite sa finansijama, i morate da pronađete neki dodatni izvor prihoda da dopunite svoj budžet, pa sve više razmišljate i o nekim igrama na sreću ili nekoliko dodatnih honorarnih poslova.

Niste spremni da se skrasite i prijaju vam neke prolazne veze i avanture, i mada vas okolina zbog toga osuđuje, vi ne smatrate da je nešto loše u tome što ne želite da se obavežete na duže staze.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma, i najzad ste zadovoljni svojim stanjem, jer ste uspeli da sve probleme prebrodite, i samo nastavite da slušate lekarske savete i da radite onako kako vam je preporučeno od stručnjaka.

Bik

Preopterećeni ste obavezama i poslom, i danas vam je veoma naporan dan, ali se tešite da ćete najzad uskoro da odete na zasluženi odmor i da napunite baterije, pa dajete i neke baš poslednje atome snage i energije da odradite sve kvalitetno i validno.

Niste voljni da se stalno svađate sa partnerom oko istih stvari, te imate neke druge probleme koji vas opterećuju, i nervira vas što partner ne pokazuje ni najmanje razumevanja i što vam nikako nije podrška kada je najpotrebnije.

Imate neke stomačne probleme, i učestale bolove u želucu i gorušicu, pa je potrebno da ipak i promenite način ishrane i da uradite neke osnovne analize digestivne funkcije.

Blizanci

Preveliki je pritisak na vama, i koliko god da se zalažete i trudite, ipak vaši nadređeni nikako nisu zadovoljni i zahtevaju da se još više trudite, ali je najzad i naknada mizerna i nikakav dogovor se ne poštuje, pa sve više razmišljate o promeni posla.

Danas vam je ljubav naklonjena, i ako vam se neka osoba iskreno dopada treba da pokušate da se sa njom bolje upoznate i da prestanete da oklevate, jer nemate šta da izgubite.

Puni ste neke energije i volje, i najzad ste zadovoljni svojim zdravljem, mada treba da se pazite nekih banalnih infekcija i upala, jer vam je imunitet slab i promenite ishranu, te unosite više baš i vitamina i minerala.

Rak

Veoma ste motivisani da radite i imaćete neke izvanredne ponude i prilike koje ne smete da prokockate kako se kasnije ne biste pokajali, jer je sada pravi trenutak da pokažete sve svoje potencijale i ostvarite željene ambicije.

Preboleli ste težak raskid i niste baš trenutno raspoloženi za neke nove ljubavne avanture, iako vaši prijatelji insistiraju da počnete da izlazite i da tako pobedite usamljenost koja vama zaista generalno i prija u ovom momentu.

Potrebno je da prekontrolišete stanje svog krvnog pritiska, sve jer su glavobolja i neki propratni simptomi moguće početne manifestacije hipertenzije.

Lav

Više niste motivisani da se zalažete i trudite, jer ste shvatili da se to na vašem poslu ne ceni, i da jednako kao i vi prolaze one kolege koje se ne zalažu i koje su lenje i neodgovorne, i dosadilo vam je da samo vi nosite sav teret odgovornosti.

Partner vas voli i podržava u svakom momentu, te na ljubavnom aspektu zaista nemate nikakav rtazlog da brinete i možete da se najzad opustite i da uživate.

Imate neke probleme sa probavom, i osećate se naduto i to vam stvara nervozu, te probajte da unosite više vlakana i voća i povrća i tako rešite problem sa opstipacijom koji vas dugo muči.

Devica

To što ne želite da vam neko nameće obaveze i odgovornosti, nikako ne znači da ste neko ko je neodlučna ili neodgovorna osoba, već da znate svoje granice preko kojih ne želite da pređete pa makar mogli i brže i lakše da napredujete.

Neka osoba vam se udvara i kao da nema smelosti da vam otvoreno prizna svoja osećanja, pa ako i vi osećate slično, dajte joj neki signal ohrabrenja, kako biste počeli lepu romansu.

Stalno ste umorni i nervozni, i imate neke česte bolove u kostima i zglobovima, a uz sve to ne uspevate da se naspavate i stalno ste pod stresom.

Vaga

Nije u redu da ogovarate svoje kolege i nadređene, jer ćete na kraju vi da ispaštate zbog svega, i najbolje je da gledate svoja posla i da radite savesno i odgovorno, jer vas niko zaista ne ugrožava u namerama da ostvarite odlične rezultate.

Neka osoba koju ste smatrali prijateljem, šalje vam jasne signale da sa vama želi nešto više, ali je problem što se vama neko drugi dopada i ne želite da dajete povoda i lažne nade onome koga vi i smatrate dobrim prijateljem.

Nemate volje da se pokrenete i da preduzmete nešto povodom tegoba koje vas dugo muče, ali je i jedan od faktora to što vaš izabrani lekar sve shvata olako i smatra da ste pravi hipohondar jer se na nešto uvek žalite.

Škorpija

Počeli ste da sve zadatke shvatate zdravo za gotovo, i uopšte nemate motivaciju ni volju da se zalažete i svi oko vas su primetili da ste postali lenji i nezainteresovani, i to je velika promena u vama koju su i nadređeni uočili.

Sumnjate da vas partner vara i da vas stalno laže, ali nemate za to dokaza iako želite da sve na kraju raščistite i da raskinete takav odnos koji je za vas postao pravo mučenje.

Skloni ste da stalno menjate raspoloženja, i sve ste češće depresivni i treba da potražite savete i pomoć stručnjaka, a ne da zanemarujete svoje mentalno zdravlje.

Strelac

Potrebno je da rešite neke ozbiljne probleme na poslu, ali iako ste svesni da sami ne možete ništa da postignete, ipak ste vrlo svojeglavi i nećete da potražite savet i poomoć kolega koje su od vas iskusnije i koje bi vam zaista pružile podršku i dale iskren savet.

Ne možete da se pomirite sa činjenicom da je osoba koju volite postala sasvim drugačija i da ste je na žalost procenili sasvim pogrešno, ali opet ne možete ni da je olako ostavite jer ste se vrlo i zaljubili i ne znate šta da uradite dalje.

Muče vas grčevi u mišićima i bolovi u zglobovima, pa je pametno da se više krećete i da uzmete magnezijum kako biste makar malo olakšali tegobe.

Jarac

Ne preduzimate ništa kao biste nešto promenilio u svom poslu, i to što stalno kukate i sažaljevate sebe, neće vam pomoći da napredujete i da ostvarite bilo kakav pomak na bolje.

Ne treba da stalno flertujete sa kolegom sa posla, jer ste vi zauzeti i ne treba vam da se na takav način kompromitujete i da izdate svoju voljenu osobu zarad neke prolazne avanture.

Imate česte probleme sa upalom grla i krajnika, i nikako ne treba da ignorišete kašalj i povišenu temperaturu, kako ne biste došli u situaciju da završite u bolnici zbog upale pluća.

Vodolija

Preterano ste skloni da analizirate svaku sitnicu, i da tako gubite bez potrebe vreme i energiju, dok suštinu problema ne rešavate, i to dovodi do kašnjenja u zadacima i nezadovoljstva vaših nadređenih.

Srećni ste jer ste pronašli osobu koja vas veoma voli i uvek je za vas puna podrške i razumevanja, pa uživate u svakom trenutku i romantičnim sitnicama koje vam partner stalno priređuje.

Ne smete da ignorišete probleme sa zubima i desnima, jer je moguće da se radi o neuralgiji živca i da problem postane ozbiljniji i teži, te se javite hitno svom stomatologu.

Ribe

Prijao vam je odmor i puni ste energije i motivacije da sve zadatke odradite perfektno i da na takav način ubrzo ostvarite i željene bonuse i bolju poziciju na poslu.

Neka osoba vam se potajno udvara, i vi nemate pojma o kome se radi, ali vam takav vid pažnje prija i osećate se vrlo posebno u svakom smislu.

Morate da nađete način da ojačate imunitet, jer ste vrlo skloni čestim infekcijama i upalama, koje vas muče veoma i koje nikako ne možete da kompletno zalečite.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!