Dnevni horoskop za 25.decembar 2019

Dnevni horoskop za 25.decembar 2019

Dnevni horoskop za 25.decembar ove godine.

Ovan – horoskop za 25.decembar

Niste u stanju da funkcionišete kako ste navikli, jer se stalno nervirate i reagujete ishitreno zbog prevelikog broja obaveza koje ste sami sebi nametnuli.

Partner vas laže i vara, i iako vas prijatelji upozoravaju da vas i ne voli, te i da je sa vama samo iz koristi, na žalost vi ste se iskreno zaljubili i ne možete da ga ostavite.

Imate probleme sa čestim glavoboljama, i možda je uzrok ozbiljniji nego što mislite pa se javite lekaru.

Bik – horoskop za 25.decembar

Previše obaveza pokušavate da uradite za kratko vreme, pa i ako sada uspete nekako da se najzad i izvučete, ubuduće ne prihvatajte ono što nije realno za vaše potencijale i mogućnosti.

Osoba koju volite ima neke probleme, a i to je razlog njene distanciranosti, pa ako ne možete da pomognete ne pritiskajte je dodatno.

Imate sve češće bol u grudima i preskakanje srca, pa uradite EKG i proverite srčanu funkciju.

Blizanci – horoskop za 25.decembar

Preterano se mučite na poslu i zaista imate potrebu da nešto promenite, pa ste rešeni da potražite novo i bolje radno mesto u skorije vreme.

Danas nije vaš dan za ljubav, i ne počinjite neke svađe sa partnerom, jer se to nikako neće završiti dobro po vaš odnos.

Imate česte upale sinusa i glavobolju koja je posledica svega toga, pa se zaista mučite i potražite način da rešite problem.

Rak – horoskop za 25.decembar

Reagujete danas preterano naglo i ishitreno, i pazite da na poslu ne napravite neke prevelike greške, ne iz neiskustva ili neznanja, već iz brzopletosti i želje da ostvarite što pre neke ciljeve.

Imate potrebu da sa partnerom otvoreno porazgovarate o nekim važnim stvarima, ali on to uporno odlaže i izbegava.

Proverite krvnu sliku sa posebnim osvrtom na nivoe glukoze i holesterola, jer poslednji rezultati nisu bili dobri.

Lav – horoskop za 25.decembar

Kao da ste prestali da se borite za sebe i prepustili ste se da vas nosi struja onako kako mora, i vas prosto ni kolege ni nadređeni ne mogu da prepoznaju kao osobu.

Niste srećni u vezi, ali je korektnije da raskinete sa partnerom nego da ga varate iza leđa.

Imate probleme sa sluhom, pa uradite neke osnovne analize i utvrdite u čemu je problem.

Devica – horoskop za 25.decembar

Danas nije dan da počinjete neke nove projekte, jer i svakako imate previše zaostalih obaveza, pa se potrudite da najpre njih završite kako treba.

Partner vas voli i ima za vas razumevanja, ali i vi zaista morate da naučite da pravite kompromise u vezi.

Zdravlje je sasvim solidno, pa nemojte neke tegobe da preuveličavate i da ispadate hipohondar.

Vaga – horoskop za 25.decembar

Najveći problem je u tome što ste neodlučni i nedosledni u onome što radite, pa ako se najzad i ne snalazite najbolje, vi potražite pomoć prijatelja ili kolega kojima verujete.

Umorni ste od nekih stalnih ljubavnih brodoloma, i sasvim ste se osamili i nekako i nemate snage da se borite za neke nove ljubavi i nove veze.

Imate probleme sa čestim promenama raspoloženja, pa i vrlo ste anksiozni i depresivni, te je pak i možda potrebno da sa nekim porazgovarate o svemu što vas tišti.

Škorpija – horoskop za 25.decembar

Preterujete u nekim svojij željama i ambicijama, i niste realni kada su u pitanju vaše mogućnosti i potencijali, i onda se nervirate kada ne ostvarite sve što ste zacrtali.

Imate jednu odličnu priliku da upoznate neku vrlo zanimljivu osobu, a da li ćete sa njom ostvariti lepo prijateljstvo ili romansu, najpre zavisi od vas samih.

Muče vas bolovi u kostima i zglobovima, pa uradite neke testove na zapaljenske reumatske bolesti, ali svakako nije na odmet da uzimate više kalcijuma i vitamina D.

Strelac – horoskop za 25.decembar

Nekako ste se previše opustili i samo otaljavate sve obaveze, ali ne smete da zaboravite da ipak nadređeni sve prate i da vas to može skupo koštati.

Imate sreće sa osobom koju volite i vaša veza funkcioniše od starta odlično, jer sve uspevate da rešite iskrenim odnosom i razgovorom.

Boli vas želudac i stalno ste nervozni, pa je potrebno da smanjite stres i da nađete način da se opustite i da se malo nekako i smirite.

Jarac – horoskop za 25.decembar

Danas baš i nije vaš dan, i stalno ste napeti i neraspoloženi jer imate utisak da stagnirate, te i da samo vama ništa ne ide od ruke.

Ne smete da se osvrćete na prošlost, jer vam to donosi samo bol i patnju, i nikako ne možete da se snađete sa nekim osobama koje su ušle u vaš život, i kojima se i dopadate iskreno.

Boli vas vratna kičma i leđa, pa treba za početak da radite neke vežbe i da odete na masažu, jer će vam vrlo prijati.

Vodolija – horoskop za 25.decembar

Preumorni ste i sasvim dekoncentrisani, i danas nije preporučljivo da radite ništa što ne morate, pa samo pokušajte da napravite neke planove i organizaciju obaveza za sutra.

Neka treća osoba vam kvari odnos sa partnerom, pa pokušajte da joj jasno stavite do znanja da vam to smeta.

Niste srećni jer imate višak kilograma, ali to nije samo estetski problem i morate da se malo bolje i organizujete i promenite sasvim način ishrane i života.

Ribe – horoskop za 25.decembar

Odličan dan za ostvarenje uspeha i realizaciju svih obaveza, pa će nadređeni i da vas pohvale i realno možete da očekujete unapređenje uskoro.

Imate neke čudne emocije, u vezi sa nekom osobom koja se pojavila u vašem životu i koja je pak i zapravo, vaš bivši emotivni partner koga niste preboleli sasvim.

Muči vas probava, pa pokušajte da promenite neke loše navike koje su vam i najveći problem, te da više vežbate i da se hranite zdravije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!