Dnevni horoskop za 25.avgust 2019

Dnevni horoskop za 25.avgust 2019

Dnevni horoskop za 25.avgust ove godine.

Ovan – horoskop za 25.avgust

Loše ste organizovani po pitanju finansija, i ne treba da trošite više nego što možete da zaradite, jer vam to kasnije može stvarati velike poteškoće kada se zadužite i budete u minusu.

Ako ste slobodni imaćete priliku da upoznate neke veoma zanimljive osoba, koje su baš po vašoj meri i ne treba da bežite od emocija.

Neodgovorni ste prema svom zdravlju i imunitet vam je veoma oslabio, jer se hranite nezdravo i ne želite da se ostavite nekih poroka i loših navika.

Bik – horoskop za 25.avgust

Pokušajte da sasvim realno sagledate neke uzroke lošeg napretka na poslu, jer vam niko drugi nije kriv što ste brzopleti iostavljate sve obaveze da ih odradite u poslednjem trenutku.

Imate idiličan odnos sa partnerom, i vi ste na vreme shvatili da je ključan razgovor i otvorena komunikacija o svakom pitanju, pa i najmanjem problemu pristupate zajednički i sve rešavate.

Neke hronične tegobe su se ponovo reaktivirale, i mučite se ali izbegavate da odete lekaru jer se plašite rezultata i strahujete da ćete morati da ostanete na bolničkom lečenju.

Blizanci – horoskop za 25.avgust

Danas je idealan dan da završite neke obaveze koje ste već odavno započeli, i bićete pohvaljeni od strane nadređenih i moguće je da ćete da dobijete i određeni novčani bonus koji vam u ovom momentu zaista puno znači da popravite svoje finansijsko stanje.

Imate neki iznenadni poziv od osobe koja vam je skoro ušla u život, i ne treba da se opirete osećanjima, jer ništa nećete da izgubite ako pokušate da ostvarite romansu i da se makar malo opustite i date sebi priliku da budete napokon srećni.

Umor i malaksalost su vaša svakodnevna muka, i pokušajte da se makar malo rasteretite jer sve to utiče na vaše funkcionisanje i ne spavate dovoljno pa ste sasvim rasejani i nemate volje ni za šta.

Rak – horoskop za 25.avgust

Ako budete radili kako treba, možete da ostvarite značajan napredak na poslu kao i da poboljšate svoje finansije, i ne treba da se obazirete na neke zlurade komentare jer su kolege vrlo zavidne i ljubomorne na vaše potonje uspehe.

Vama nije ni na kraj pameti da se zbog partnera preselite u drugi grad i to će da stvori ozbiljne nesuglasice među vama, jer imate osećaj da vas on pritiska i da želi da uporno istera svoje.

Skloni ste čestim prehladama i stalno mučite muku sa upalom sinusa i ždrela, pa pokušajte da se malo bolje odnosite prema svom zdravlju, te pijte čajeve i oblačite se toplije.

Lav – horoskop za 25.avgust

Radite teške fizičke poslove i to vas veoma iscrpljuje, ali ste propustili neke šanse da uspete u kancelarisjkom poslu i da se nametnete kao lider, i sada trpite i radite jer nemate drugog izbora.

Vama su osećanja pomešana i iako ste u dugoj vezi, izgleda da niste zaboravili ni preboleli neku bivšu ljubav, i ni malo vam ne olakšava to što imate utisak da ni ta osoba vas nije prebolela.

Proverite vid, jer ste skloni da se često opteretite preko svake mere i da radite dan i noć za računarom, a to izaziva ozbiljne smetnje i zamućenje vidnog polja, pa više spavajte i odmarajte oči.

Devica – horoskop za 25.avgust

Imate utisak kao da samo vama ništa ne ide od ruke, i šta god da pokušate da odradite uz baš i maksimalan trud i zalaganje, nekako ne ispadne kako ste očekivali, i to vas veoma nervira i frustrira.

U ljubavi je sve idealno, ali vi kao da namerno imate potrebu da sve pokvarite nekim prohtevima i nezadovoljstvima koji nisu realni i nemaju osnova, i to je ono što partneru smeta iako se trudi da uvek bude za vas maksimalna posrška.

Proverite krnu sliku, jer je moguće da ste anemični jer sve češće osećate malaksalost i vrlo ste bledi i hronično umorni.

Vaga – horoskop za 25.avgust

Smatrate da ste zaslužili više nego drugi jer ste vrlo predani poslu i stalno se trudite da sve baš analizirate do najsitnijeg detalja, ali zapravo preskačete ono što je krucijalno i gubite i vreme i energiju na neke nevažne sitnice.

Treba da shvatite da je za svaku vezu važan kompromis i uzajamno razumevanje i poštovanje, te da se malo potrudite makar koliko i vaš partner i da se prilagodite situacijama koje su za vaš odnos važne.

Imate neke probleme sa perifernim venama, jer ste zbog prirode posla prinuđeni da predugo sedite ili stojite, i venski sistem na to reaguje upalama i otocima, pa više hodajte.

Škorpija – horoskop za 25.avgust

Ne smete da preuzimate tuđe zasluge samo zato jer ste na takvoj poziciji da svima šefujete, jer nije u pitanju samo vaš lični interes, i odgovorni ste prema timu sa kojim radite.

Vama je važno da se razumete sa partnerom, i verujete mu bezgranično i neka ogovaranja i insinuacije da vam osoba koju volite nije odana i verna, uopšte vas ne dotiču.

Da biste popravili stanje svog organizma, sasvim je dovoljno da se malo zdravije hranite i da izbegavate masnu i jako kaloričnu hranu, kao i da ostavite pušenje i neke druge poroke koji su generalno faktori rizika za hronična oboljenja.

Strelac – horoskop za 25.avgust

Želite da napredujete u poslu i stalo vam je da se istaknete, ali sada zaista nema prostora u vašoj firmi ni za unapređenje niti za povećanje plate, pa budite strpljivi i marljivo radite i dalje, i na kraju će sve to da vam se isplati.

Partner vas guši i stalno vam nameće svoju volju i pravi ljubomorne scene, i vama počinje to i da smeta, a posebno jer ni otvoreni razgovor ne pomaže, jer se ista situcija stalno ponavlja.

Proverite svoj krvni pritisak i uradite EKG, jer imate neke simptome koji direktno impliciraju da nešto nije u redu sa kardiovaskularnim sistemom, i potrebno je da reagujete na vreme.

Jarac – horoskop za 25.avgust

Radite posao koji vam ne donosi ni zadovoljstvo niti dovoljna primanja, ali ste zaista zarobljeni u nekom začaranom krugu, jer ne možete da date otkaz pošto nemate drugi izvor prihoda, a takođe vam postaje sve teže da se fokusirate da radite ono što vam je jedan napor i muka.

Usamljeni ste i stalno pokušavate da sebe preispitate da li ste vi pogrešili u nečemu i da li vas je partner zbog toga ostavio, ali je činjenica da je on veoma sklon avanturama i da vas je i ranije varao a da to niste ni znali.

Bole vas ramena i ne treba da dižete težak teret, jer vam je kičma veoma slaba i rizikujete da pak dalje izazovete neke mnogo ozbiljnije neurološke probleme, koji iziskuju veoma ozbiljnu terapiju i čak i potencijalnu operaciju.

Vodolija – horoskop za 25.avgust

Puni ste ideja i planova, i samo je potrebno da ostanete dosledni i da radite vredno, i postići ćete sve ambicije i ostvariti želje koje su vam odavno lajtmotiv.

Partner nema ni najmanje osećaja za neke vaše probleme, i veoma se sebično i samoživo ponaša i to počinje da se primećuje i da i vama smeta, pa razmišljate da li ste sa takvom osobom spremni da gradite budućnost.

Zdravlje vam je odlično, i puni ste snage i energije i na vama se i vidi koliko ste napredovali u smislu ojačanja imuniteta i popravljanja nekih hroničnih tegoba koje su vas mučile godinama.

Ribe – horoskop za 25.avgust

Iako ulažete veliki trud i napor da sve odradite na vreme i kako treba, ipak danas nećete da uspete u svojim namerama da se istaknete i da budete zapaženi od strane šefova, ali već sutra je novi dan i ne treba da se predajete i da posustanete.

Skloni ste da flertujete sa osobama koje su zauzete, i takva reputacija vam zaista nije potrebna, jer ste veoma poštena i dobra osoba i nije u redu prema vama da vas drugi etiketiraju, jer ste želeli da osetite neko uzbuđenje koje vam u ljubavi i životu generalno nedostaje.

Skloni ste depresivnom raspoloženju, i ne smete da odmah posegnete za nekim lekovima ili da se sasvim povučete u sebe, pa je najbolje rešenje da razgovarate sa nekim specijalistom psihijatrije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!