Dnevni horoskop za 24.septembar 2019

Dnevni horoskop za 24.septembar 2019

Dnevni horoskop za 24.septembar.

Ovan – horoskop za 24.septembar

Nemojte da se zamerate kolegama i nadređenima, jer ste vrlo napeti i tvrdoglavi i ne umete da radite u timu, ali vam za to niko nije kriv, i sami treba da znate kako da se prilagodite.

U ljubavi je danas dan za uživanje, i imaćete neke zaista lepe i romantične trenutke sa partnerom.

Povedite malo više računa o tome kako se hranite, jer preterujete sa unosom masne i kalorične hrane.

Bik – horoskop za 24.septembar

Naporan vam je posao koji ste skoro dobili, i nikako se ne snalazite i ne uklapate, pa ste u strahu da ne dobijete otkaz već na probnom radu, i tako ne dobijete priliku da pokažete svoj potencijal.

Niste raspoloženi za neke izlaske i nova poznanstva, ali ipak stalno patite jer ste usamljeni i jer se svi oko vas nekako i skrase i nađu svoju sreću, samo ste vi ostali sami.

Imate velike podočnjake i stalno ste umorni i dekoncentrisani, pa vi malo više povedite računa o unosu vitamina, i pokušajte da se naspavate najzad.

Blizanci – horoskop za 24.septembar

Uzaludni su svi vaši pokušaji da ostvarite novčane bonuse i unapređenje, jer je pak firma u kojoj radite u teškoj poziciji ali se to od zaposlenih krije, pa nemojte da insistirate i strpite se malo dok se sve ne sredi.

Pokušavate da budete ono što zaista i niste, kako biste impresionirali partnera, ali ne treba da to radite jer kad tad istina izađe na videlo.

Muka vam je i stalno imate neke tegobe sa probavom, pa posetite specijalistu gastroenterologa i proverite neke osnovne parametre digestivne funkcije.

Rak – horoskop za 24.septembar

Ljuti ste na sebe jer ste svakome pomagali i činili usluge, a kada je došao red na vas onda su vam svi okrenuli leđa i ostavili vas na cedilu.

Ne treba da se ponašate da je sve u redu kada se tako ne osećate, i ključ dobrog odnosa sa partnerom jeste otvorena i iskrena komunikacija, tako da poradite malo na tome.

Nemate snage i stalno ste umorni i malaksali, a pored toga imate i sve češći bol u grudima, i nikako nemojte da ignorišete simptome, već se javite lekaru i uradite neke osnovne analize srčanih parametara.

Lav – horoskop za 24.septembar

Savesni ste i ogovorni u svemu što radite, ali nekada to jednostavno nije dovoljno, jer oni koji su snalažljiviji uspevaju bolje, i vas to počinje da nervira i da vam stvara tenziju svakoga dana.

Izlazite i družite se sa ljudima, jer ako se zatvorite u četri zida i stalno analizirate neke svoje prethodne propale veze, nećete uspeti nikako da krenete dalje i da pronađete svoju sreću i gradite budućnost.

Muči vas bol u kičmi i bojite se da se ne ukočite, jer niste poslušali savet fizijatra i niste radili sve predviđene vežbe, i sada ste obnovili neku staru povredu kičme i strah vas je da opet ne ostanete ukočeni kao prošli put.

Devica – horoskop za 24.septembar

Dan je odličan da se pokažete u punom sjaju, jer ste radili dok su svi drugi odmarali, i ne smete da dopustite da vas bilo ko sabotira ili da vam poljulja samopouzdanje.

Neko koga ste nedavno upoznali, skupiće hrabrosti da vas pozove na sastanak, ali se ta osoba vama već unapred ne dopada iako joj niste ni dali priliku, i možda ste propustili šansu za neke lepe i nove početke.

Glavobolja i upala sinusa vam već dugo zadaju tegobe, pa ste opterećeni time i ne znate šta da baš i radite i kako da problem rešite, ali se niste setili da je pametno da se javite lekaru za pomoć, a ne da se lečite na svoju ruku.

Vaga – horoskop za 24.septembar

Niste zadovoljni poslom koji radite, i iako imate veliku želju da počnete sopstveni biznis, nikako da sakupite dovoljan kapital, pa se ili strpite još mlo ili pozajmite novac koji vam nedostaje od prijatelja ili u banci.

Maštate o nekim ljubavima iz bajke, a život koji je realan prolazi pored vas, i vi u svom svetu fantazije jeste trenutno srećni, ali na kraju kada ostanete sami pitaćete se gde vam je bila pamet.

Imate problem sa sluhom, i sve češće primećujete da ne čujete dobro šta ljudi oko vas govore, pa je pametno da odete kod specijaliste i da vidite šta je u pitanju, jer je možda neka hronična upala izazvala prolaznu nagluvost.

Škorpija – horoskop za 24.septembar

Svi oko vas stalno nešto očekuju i stalno od vas nešto traže, i vi na sve njih trošite i vreme i svu energiju, a na kraju vi ostanete poslednji u svemu i niko vas ni ne pogleda kada ste u lošem stanju ili imate probleme na poslu za koje vam treba pomoć i podrška.

Opametite se najzad i nemojte partneru da olako sve opraštate, jer on se ponaša vrlo ružno, i laže vas i vara, pa shvatite da vi možete bolje od toga i raskinite vezu koja vas samo sputava i zaista i unesrećuje.

Imate neke probleme sa hemoroidima, i to pre svega od sedećeg načina života, pa potražite savet lekara, ali svakako i promenite ishranu i navike, pre nego problem postane ozbiljniji nego sada.

Strelac – horoskop za 24.septembar

Umorili ste se od previše obaveza i jedva čekate zasluženi odmor, ali čini vam se da poslu nikad nema kraja, i da samo stižu neki novi zahtevi i zadaci, pa danas ostavite sve za šta niste dovoljno fokusirani, za neki od narednih dana.

Nemate volje da se posvetite partneru i da ispunjavate neke njegove hirove i prohteve, jer on baš nema za vas ni malo razumevanja, i umesto da vam pomogne i da vas sasluša, radije bira provod sa prijateljima.

Proverite krvnu sliku, jer ste anemični, a sve simptome koji na to možda i ukazuju dosta jasno, vi pripisujete stresu i umoru.

Jarac – horoskop za 24.septembar

Nemate volje da više bilo kome ugađate i da se dodvoravate onima koji su od vas zaista manje kompetentni i manje se trude i zalažu, i rešeni ste ili da zatražite neke samostalne projekte ili da na kraju date otkaz.

Morate da shvatite da preispitivanja o onome što je prošlo, i stalno razmišljanje o nekim bivšim ljubavima, ne donose nikakve promene i dok sami ne presečete nikako nećete moći da krenete dalje.

Pokušajte da malo odležite i da se oporavite od prehlade i groznice, jer ste zaista oslabili imunitet od stresa i niste se čuvali virusa, pa povedite računa o prevenciji malo bolje.

Vodolija – horoskop za 24.septembar

Srećni ste jer ste uspeli da ostvarite željeno unapređenje i da dobijete i bolju platu koja vam omogućava da živite lagodnije i bolje, ali ne radujte se pre vremena, jer niste ni svesni koliuke su tek odgovornostio i obaveze pred vama.

Stalne svađe i sukobi sa partnerom će dovesti vašu vezu na ivicu pucanja, i ako oboje zaista ne preduzmete nešto, nemate nikakve izglede da ostvarite ranije planove za zajedničku budućnost.

Imate probleme sa niskim krvnim pritiskom, pa su vam stalne vrtoglavice i hladne šake i stopala postali normalna i uobičajena stvar.

Ribe – horoskop za 24.septembar

Odličan dan na poslu, i uspeh koji niste ni očekivali, pa ćete danas zaista imati razloga za slavlje sa svojim najmilijima.

Nova poznanstva će prerasti u neke lepe ljubavne priče, ako ne budete skloni predrasudama, i ako nekome ko se i vama dopada najzad date priliku da vam se približi.

Iako imate višak kilograma, to nije toliko veliki problem, i dovoljno je samo da malo počnete da vežbate i da promenite neke loše navike i ostavite poroke.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!