Dnevni horoskop za 24.jul 2019

Dnevni horoskop za 24.jul 2019

Dnevni horoskop za 24.jul.

Ovan – horoskop za 24.jul

Veći deo radnog vremena ste proveli gledajući sportske kanale i ispijajući kafe sa kolegama, pa i takav će vam biti i rezultat i profit za današnji dan, dakle veoma slab.

Ljubav prema partneru se gasi, a to ste shvatili kada ste počeli da upoznajete druge osobe i kada ste ih pustili u svoj svet.

Proverite svoju krvnu sliku, jer moguće je da vam nedostaje gvožđe i da je hemoglobin na donjoj granici normalnih vrednosti.

Bik – horoskop za 24.jul

Morate da radite tri posla istovremeno jer neki od kolega ne obavljaju svoj deo posla, ali ipak, to se da isplatiti jer kada šefovi primete vaša zalaganja, dobićete unapređenje i moći ćete da sebi vi i priustite sve što želite.

Nakon burnog raskida prethodne veze sada biste samo da budete malo sami, a i nije vam stalo do novih poznanstava, ulaska u nove emocionalne veze, jer ste se vrlo razočarali u ljude i sada ste dovoljni samo sebi.

Smanjite unos mesa, te konzumirajte više posne hrane, a naravno riba i povrće su idealni da malo oporavite organizam od kalorija i nezdravih masnoća.

Blizanci – horoskop za 24.jul

Prošlo vam je kroz glavu danas dok ste radili u kancelariji zašto niste pokušali da unapredite svoj život, jer možda biste danas bili slavni fudbaler, glumica, pevacica da ste sledili svoje snove.
Umesto toga dišete kancelarijsku prašinu i radite ono što vas zaista ni malo ne ispunjava.

Pomirili ste se sa sudbinom da vam je u braku ili vezi dosadno, ali vi niste svesni da ste vi kovač svoje sreće i da morate da se trgnete da svoje nezadovoljstvo promenite.

Da biste se rešili viška masti u predelu stomaka i butina, neophodno je da izbacite hleb i slatkiše i da se više krećete, i da se ponašate prema svom organizmu odgovornije.

Rak – horoskop za 24.jul

Dobar deo radnog vremena proveli ste na društvenim mrežama, pa trenutno malo razmišljate o poslu, i dosta više ste fokusirani na rešavanje nekih privatnih poslova.

U vezi je prava idila i čini vam se da vam nikada nije bilo lepše jer ljubav zaista cveta, i sebično čuvajte to što imate.

Krenite sa unosom vitamina, bilo da jedete više voća ili ćete ih unositi putem suplemenata, a jer kao što primećujete vaša koža i kosa nisu tako lepe i mekane i sjajne kao nekad.

Lav – horoskop za 24.jul

Ne možete da smatrate da ste vi najpametniji i da ne treba ni sa kim da sarađujete, jer nemate dovoljno iskustva niti predznanja za posao koji radite, i bićete prinuđeni da se na kraju udružite sa kolegama da biste ispunili određene kvote i ostvarili rezultate.

Partner vam nije iskren ni veran, ali je vama lakše da se pretvarate da je sve u redu i da ignorišete probleme, mada vas to neće nigde odvesti i na kraju ćete i raskinuti vezu.

Muči vas bol u vratnom delu kičme, i potrebno je da se malo više aktivirate i da vežbate da vam se ne bi desilo da se ukočite i da morate na ozbiljne terapijske tretmane.

Devica – horoskop za 24.jul

Skloni ste da unapred brinete i da se opterećujete stvarima koje niste ni počeli da radite, i nije pametno niti produktivno kada nečemu pristupite sa predubeđenjem da nećete uspeti, jer tako sami sebe sputavate.

Stalno flertujete sa nekim kolegom sa posla, i želite avanturu i neobaveznu vezu, ali ne smete da zaboravite da je ta osoba zauzeta i nije pametno da vas etiketiraju kao rasturača nečijeg braka ili duže veze.

Imate probleme sa nesanicom i ne možete da se koncentrišete ni na šta, pa je savet da se malo i opustite i rasteretite jer bi vam baš prijalo neko putovanje ili druženje sa prijateljima.

Vaga – horoskop za 24.jul

Planovi koje ste odavno smislili, imaće pokriće ali će pred sam finiš sve da krene naopako i vi nećete uspeti ništa da ostvarite kako ste zamislili, i sve će da vam olako i brzo propadne, pa ćete biti sasvim razočarani i isfrustrirani.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas u svemu razume i podržava, ali ne treba partnera da shvatite zdravo za gotovo, posebno jer mu se udvara neko koga vi smatrate dobrim zajedničkim prijateljem i želi da vam ga po svaku cenu preotme.

Imate probleme sa vidom koje dugo ignorišete, i potrebno je da se obratite specijalisti kako biste dobili adekvatnu dijagnozu i proverili da li je potrebno da nosite dioptrijske naočare.

Škorpija – horoskop za 24.jul

Vi nikada ne odmarate, i stalno razmišljate o nekim novim proijektima, pa čak i letnji odmor koristite kao priliku da usavršite neke ideje, kako vas ništa ne bi moglo iznenaditi, jer imate odličan posao i zadovoljni ste napretkom koji ostvarujete.

Treba da budete malo opušteniji i da uživate u svakom trenutku sa voljenom osobom, jer ste u poslednje vreme hladni i distancirani i to partnera zbunjuje i opterećuje, pa se pita da li ste i dalje jednako zaljubljeni kao i na samom početku vaše veze.

Imate neke realne simptome i tegobe koje uporno zanemarujete i ignorišete, ali ne smete da se baš tako olako odnosite prema svom zdravlju, jer možete da pogoršate stanje.

Strelac – horoskop za 24.jul

Umara vas potreba da se stalno iznova dokazujete i da dajete svoj maksimum truda i rada, ali da to nadređeni nikako ne primećuju, već da vaše zasluženo unapređenje stalno ode u nečije druge ruke, i sve više razmišljate da potražite neki drugi posao gde će vaše znanje i veština logičkog razmišljanja da budu više vrednovani i adekvatno nagrađeni.

Slobodni ste i sasvim opušteni, i posle dužeg vremena ste spremni da pronađete neku novu ljubav, ali ne želite da srljate u vezu, te vam trenutno prijaju flert i avantura i imate potrebu da se osetite poželjno i da vam se neko udvara i da vas osvaja.

Pokušajte da malo više odmarate i da pronađete način da oporavite svoj organizam od stresa i napetosti kojoj ste svakodnevno izloženi.

Jarac – horoskop za 24.jul

Vaše nezadovoljstvo poslom koji radite postaje sve evidentnije, posebno jer nemate nikakve realne izglede da napredujete niti vam je u finansijskom smislu dovoljna zarada, pa se praktično mučite sasvim uzaludno, i počeli ste da samo otaljavate sve obaveze i zadatke.

Ako ste slobodni postoji mogućnost da počnete neku avanturu sa kolegom sa posla, ali to vam zaista neće doneti ništa dobro i bićete na kraju samo povređeni i dugo ćete da patite.

Ne odlažite specijalistički pregled jer bolovi u grudima mogu da imaju mnogo ozbiljniji uzrok nego što vi pretpostavljate, posebno jer imate genetsku predispoziciju za hronične bolesti srca.

Vodolija – horoskop za 24.jul

Imate dosta izdataka i potreban vam je novac ali nikako ne možete da napredujete na poslu i da ostvarite željene bonuse, pa razmišljate da potražite neki dodatni i dobro plaćen honorarni posao.

Trenutno vam vrlo prija samoća i ne želite da izlazite i da se zabavljate, jer niste preboleli bivšeg partnera i stalno razmišljate da li da opet sa njim obnovite vezu, ili je pametnije da krenete dalje.

Izbegavajte slatkiše jer i onako imate povišene vrednosti šećera u krvi, i uopšte se ne ponašate odgovorno prema svom zdravlju, pa je potrebno da najpre proverite krvnu sliku.

Ribe – horoskop za 24.jul

Moguće je da ćete otići na neko poslovno putovanje, i bićete reprezent svoje firme, pa se vi potrudite da opravdate ukazano poverenje jer će vam to i na kraju doneti unapređenje i bolju platu.

Vrlo ste rigidni u nekim svojim stavovima, i problemu u emotivnom odnosu su zapravo rezultat nedostatka otvorene komunikacije sa partnerom, i to sve može da rezultira raskidom stabilne i duge veze.

Imunitet vam je vrlo oslabljen, pa se pričuvajte infekcija i prehlada, posebno ako se često krećete u većim kolektivima, gde su virusi i alergeni veoma zastupljeni u vazduhu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!