Dnevni horoskop za 24.januar 2020

Dnevni horoskop za 24.januar 2020

Dnevni horoskop za 24.januar.

Ovan – horoskop za 24.januar

Srećni ste jer ste uspeli da na vreme i kvalitetno završite sve planove i obaveze, i iza vas je jedan sasvim uspešan i produktivan dan.

Partner vas voli i u svemu podržava, ali vam smeta jer vas pritiska da počnete da živite zajedno i da se preselite u neki manji grad.

Umorni ste i stalno nervozni, pa pokušajte da nekako i kanališete stres i da se opustite, jer ćete da narušite svoje zdravlje takvim stavom i ponašanjem.

Bik – horoskop za 24.januar

Imate neke probleme na poslu koje ne možete da rešite sami, i bolje je da prihvatite pomoć kolega i saradnika, iako im baš i ne verujete sasvim.

Morate da malo više izlazite i da prestanete da razmišljate o prošlim i već i propalim vezama.

Muči vas otok i bol u nogama, i treba da se više krećete i da proverite stanje cirkulacije i svoju bubrežnu funkciju.

Blizanci – horoskop za 24.januar

Srećni ste jer ste dobili priliku da najzad pokažete svoj puni potencijal i da ostvarite željene ideje uz maksimum kreativnosti i logike, koju poseduejte u sebi.

Imate sreće da ste se upoznali sa nekom osobom koja je u vas vrlo zaljubljena, te i koja želi da vas osvoji već duže vreme.

Imate česte vrtoglavice i malaksali ste, pa proverite da niste hipotenzivni i da li je možda pak i u pitanju neki poremećaj čula za ravnotežu.

Rak – horoskop za 24.januar

Danas nije dan za neke velike i radikalne promene, pa sve što ne morate da odradite ostavite za sutra, jer srljate i brzate i samo ćete da napravite greške.

Nemate želju da nastavite sa partnerom vezu na daljinu, i njegova promena posla i/ili put u drugi grad ili inostranstvo, jeste vaš definitivni kraj.

Zdravlje je solidno, mada morate još više da se potrudite i da smanjite kilažu kao i da ojačate svoj imunitet vitaminima i zdravijom ishranom uopšte.

Lav – horoskop za 24.januar

Iako ste vrlo borbeni i uvek dajete svoj maksimum, nemate volju da se trudite za neki posao koji nema izgleda da vam donese nikakvu satisfakciju, i čak i razmišljate sve češće da date otkaz.

Iako ste za sada srećni u vezi sa partnerom, sve više osećate da vas neke njegove osobine guše i sputavaju, pa porazgovarajte o svemu otvoreno.

Stalno vas boli želudac i imate gorušicu, te iako je moguće da je sve zbog stresa ipak uradite neke analize i ultrazvučni pregled stomaka.

Devica – horoskop za 24.januar

Nemate iskustva ni prakse, i iako ste dobili željeni posao, to ne znači da ne možete olako i da ga izgubite, pa prihvatite savete i pomoć dobronamernih saradnika, kako biste uspeli da se dokažete na pravi način.

Neka osoba koja vam se dugo dopada je već zauzeta, i treba da na vreme odiustanete od ideje da sa njom ostvarite romansu.

Pojačano vam opada kosa, i ne znate šta je glavni uzrok, pa se obratite svakako spscijalisti koji će da uradi neke nužne dijagnostičke testove i analize.

Vaga – horoskop za 24.januar

Neodlučni ste i samo gubite vreme na neke nevažne detalje, i onda ste ljuti jer ne stižete da sve odradite ni na vreme ni dovoljno kvalitetno.

Nastojite da osvojite neku osobu koja vam se sviđa, ali od nje ne možete očekivati ništa više od prolazne avanture i vama to ne odgovara, jer ste ozbiljni i tražite dugu i kvalitetnu vezu.

Imate česte probleme sa bubrežnim poremećajima, te je verovatno po sredi pesak ili kamenac u mokraćnim kjanalima, pa uradite ultrazvuk i analizu urina.

Škorpija – horoskop za 24.januar

Pokušavate da se po svaku cenu nametnete nadređenima i da pokažete sve svoje potencijale, ali vi rizikujete da tako samo napravite velike greške, jer se niste posvetili radu već svojim zaista baš nerealnim ambicijama.

Pokušavate da se dopadnete nekome ko je već zauzet i ko vas posmatra kao prijatelja, i ne treba vam da se na takav način kompromitujete.

Morate da jačate imunitet i da unosite više vitamina, jer vam hladno vreme ne prija, te i skloni ste čestim respiratornim infekcijama.

Strelac – horoskop za 24.januar

Sukob sa nadređenima i kolegama vam ne ide u prilog, pa pokušajte da se malo smirite i da pak i spustite loptu, kako se ne biste pokajali ubrzo.

Imate sreće da ste pronašli pravu osobu sa kojom o svemu možete da razgovarate, i ljubav vam je jaka i lepa kao od prvog dana.

Možda je pametno da uradite analizu hormona i ultrazvuk štitaste žlezde, jer imate neke baš jasne znake njene smanjene funkcije, kojima niste do sada pridavali značaja.

Jarac – horoskop za 24.januar

Niste očekivali da će neke kolege sa kojima ste ranije sarađivali da vam toliko nedostaju, i sada ste shvatili koliko vam je njihova pomoć bila dragocena.

Partner vas stalno opterećuje nekim svojim prigovaranjima da mu se dovoljno ne posvećujete, a ne želi da shvati bda zaista imate dosta drugih problema, te i da nemate snage da se svađate.

Treba da počnete da vežbate i da malo i popravite kondiciju, te da kilograme smanjite i pravilnom ishranom, a ne da sedite i da se žalite kako ne možete nikako da smršate.

Vodolija – horoskop za 24.januar

Morate da se mnogo više trudite i radite ako želite da stvorite neki bolji rezultat i da napredujete brže i bolje nego do sada.

Imate šansu da sa nekim koga ste smatrali prijateljem i koga već dugo poznajete, uplovite u jednu lepu romansu i ostvarite ozbiljnu i kvalitetnu vezu.

Često vas muče glavobolje po tipu migrene, i tada vam sve smeta, a posebno svetlost i buka, te i treba vam mir i tišina dok sve tegobe prođu.

Ribe – horoskop za 24.januar

Pada vam glava od umora i jedva čekate da sve prođe i da odahnete, jer je ovaj period za vas vrlo naporan i morate zaista da radite puno više nego inače.

Ne treba da se pravite da ste drugačiji i nekako savršeni, jer se nekom ko pokušava da vas osvoji, dopadate baš takvi kakvi jeste.

Uradite analizu krvne slike, jer ste možda u riziku da obolite od ateroskleroze, pošto su vam baš i zaista redovno povišene vrednosti triglicerida i holesterola.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!