Dnevni horoskop za 24.februar 2020

Dnevni horoskop za 24.februar 2020

Dnevni horoskop za 24.februar.

Ovan

Danas je vaš dan da ostvarite sve svoje željene ciljeve i ne treba da posustanete jer ste nadomak izvanrednih rešenja i bićete i pohvaljeni i unapređeni.

Partner vas neizmerno voli i najveća vam je podrška kada imate neki problem, pa ste presrećni jer takvu osobu imate pored sebe.

Morate da se malo bolje brinete o svom zdravlju i da se potrudite da se hranite bolje i da unosite više minerala jer ste verovatno malokrvni, sve i prema nekim simptomima koje imate u poslednje vreme.

Bik

Sve vam je neko drugi kriv i ne umete da se ponašate odgovorno i zrelo, pa ćete olako da izgubite neke prijatelje i kasno će biti kada se pokajete.

Imate sreće da ste se upoznali sa osobom koja vam se dugo dopadala i ona prema vama ima iste simpatije, pa je verovatno na pomolu jedna sasvim lepa romansa.

Bolovi u zglobovima su sve učestaliji i jači i ne znate šta je po sredi pa je pametno da se javite lekaru i da uradite neke osnovne analize.

Blizanci

Malo vam je vremena ostalo da završitze sve zadatke i počeli ste da paničite i da srljate, umesto da potražite pomoć kolega i da najzad i ne preuzimate kao obavezu ono što ne možete da realno ispunite, jer nadređeni ne vole laži, i nikada vam ne bi zamerili da vrlo iskreno kažete da vam je poslova previše.

Malo ste se distancirali od voljene osobe jer ste nekako shvatili da su se vaša osećanja promenila i potrebno vam je vremena da razmislite šta i kako dalje.

Umorni ste i stalno malaksali i poželjno je da uradite neke analize kako biste isključili nasledna oboljenja kojima ste skloni, te i neke upalne procese jer vam je imunitet vrlo slab.

Rak

Imate sreće više nego pameti, i danas ćete da ostvarite izvanredne rezultate uz minimum truda i rada.

Vama je zasita potrebno da se pokrenete i da zaboravite na prošlost, te treba da prihvatite poziv prijatelja i da sa njima odete u provod.

Imate neke probleme sa radom štitne žlezde i poželjno je da uradite ultrazvučni pregled i da proverite nivo tiroidnih hormona u krvi.

Lav

Nemate snage da se stalno svađate sa kolegama i da pokušavate da svima dokažete da greše, pa ste rešeni da se povučete iz nekih projekata i da radite na svoj način, iako tako ugrožavate tim.

Morate da shvatite da partner ima svoje probleme i da ne može da se stalno vama posveti, te ako ne možete da mu pomognete makar se potrudite da pokažete više razumevanja.

Imate česte bolove u predelu pupka, i moguće je da se radi o nekom oboljenju pankreasa, te ipak vi i uradite ultrazvuk stomaka kao i neke analize pankreasnih i digestivnih enzima.

Devica

Sve je onako kako ste i planirali, ali pazite da ne postanete lakomi i da vas ne prevare oni koji su oportunisti, a pretvaraju se da su vam pravi i iskreni prijatelji.

Malo vam je potrebno da se zaljubite ali nekada ne umete da izaberete pravu osobu za sebe i baš zato često patite i počnete da se povlačite u sebe i da krivite sebe za sve neuspele veze.

Imate probleme sa vidnom funkcijom, i pametno je da se najzad javite očnom lekaru i da ipak vi i proverite šta je uzrok problema.

Vaga

Nemate vremena da sve obavite i da danas uradite ono što ste planirali, pa ste se unervozili i baš vi samo sebi stvarate veće prepreke, umesto da razmislite trezveno i smireno i da sve obaveze vi i podelite prema zadatom roku.

Ne prija vam neka veza na daljinu i rešeni ste da raskinete takav odnos, jer ste svesni i da ste vi i ljubomorni i posesivni i da ne možete da funkcionišete kada sa nekim niste u fizičkom smislu blizu.

Malo vam je povećana telesna masa, ali ste se vi time opteretili i ne obraćate pažnju da dijete ili gladovanja kojima ste se podvrgli mogu imati više štete nego koristi na kraju krajeva.

Škorpija

Treba da se potrudite da pronađete posao iz svoje struke jer ste vlo nesrećni i nezadovoljni onim što radite kao honorarni posao, jer i isplate klasne i nadređeni nisu korektni prema vama, i to sve utiče da ste stalno nervozni i ljuti.

Ponašate se vrlo ružno prema patneru, i ako vam nešto smeta ili imate problem, korektno je da to i kažete a ne da se bahato i bezobrazno postavite prema osobi koja vas je uvek podržavala i uvek iskreno i volela.

Zdravlje vam je sasvim solidno, i možete da se malo i opustite jer je jedan težak period iza vas i uspeli ste da se izborite jer ste slušali savete lekara.

Strelac

Manje je nekada više i vi ste toga postali svesni kad ste odlučili da radite samo ono što vas baš i motiviše i inspiriše, i da ne budete zaslepljeni novcem kao i većina vaših kolega.

Morate da se pozabavite svojim emotivnmim statusom, jer ste se sasvim povukli u neki svoj svet maštanja i sanjarenja, ali tako nećete naći sreću već ćete samo da propustite neke prilike da najzad upoznate osobe koje su možda prave za vas.

Često ste malaksali i nervozni, pa je možda po sredi neka akutna infekcija, ili je pak i u pitanju neko hronično oboljenje, i ne treba da ignorišete tegobe već da se javite lekaru na vreme.

Jarac

Sve ste upropastili sami i nemate prava da se ljutite na druge, već da kao odrasla i zrela osoba i preuzmete odgovornost i da ne nalazite opravdanja i izgovorte već da najzad nešto konkretno promenite.

Muka vam je od stalnih partnerovih prebacivanja da mu niste verni i odani, i rešeni ste da stavite tačku na vaš odnos jer vas vređa nepoverenje osobe kojoj niste nikada dali povoda da sumnja u vaša osećanja.

Imate česte kožne promene na neke alergene, i morate da se javite na vreme lekaru i da počnete terapiju prema konkretnom uzročniku.

Vodolija

Umorni ste i imate utisak da obavezama nema kraja, pa ste rešeni da sve samo otaljate i da najzad dođete do novca koji vam je potreban, ali nadređeni nisu zadovoljni vašim radom i možete lako vi sami sebi da stvorite probleme.

Imate sreće da ste našli onu pravu osobu za sebe i počeli ste da pravite planove za svoju srećnu i lepu budućnost kojoj se vrlo radujete.

Ne treba da zanemarujete učestali kašalj i groznicu, jer možete da imate ozbiljne posledice i da lako i dobijete upalu pluća jer vam je imunitet oslabio.

Ribe

Najzad ste sve uspeli da završite i kada ste pomislili da ćete da se odmorite i opustite, došlo je do nekih problema i preprekla koje niste očekivali i opet morate da sve popravljate nanovo.

Sve je u redu na ljubavnom planu, i najzad ćete sa partnerom da otputujete na zasluženi odmor i da se posvetite jedno drugom.

Imate česte bolove u dobnjem delu stomaka i moguće je da je po sredi akutni cistitis, te se javite na vreme svom lekaru.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!