Dnevni horoskop za 23.septembar 2019

Dnevni horoskop za 23.septembar 2019

Dnevni horoskop za 23.septembar ove godine.

Ovan – horoskop za 23.septembar

Ponašate se neodgovorno i bahato, i ne treba da se pitate zašto vas kolege ne vole i ne žele da sa vama sarađuju.

Umara vas partnerova posesivnost i ljubomora, i sećate se kao da vas sputava i ograničava vašu slobodu da se družite sa dugogodišnjim prijateljima.

Muči vas bol i otok u listovima nogu, i verovatno je u pitanju problem sa perifernim venama.

Bik – horoskop za 23.septembar

Niste raspoloženi za nečije sufliranje i stalne kritike vašeg rada, ali je činjenica da ste vrlo jedna svojeglava osoba, te i da ne prihvatate čak ni one zaista iskrene i dobronamerne savete.

Upoznali ste neku veoma zabavnu i zanimljivu osobu na nekom skorom putovanju, ali vama ne odgovara veza na daljinu i mislite da zaista nema potrebe da se upuštate u tako nešto.

Nemojte da ignorišete kašalj koji vas dugo muči, kako ne biste dobili upalu pluća i na kraju i pak završili na bolničkom lečenju.

Blizanci – horoskop za 23.septembar

Danas ćete da sve stignete i da dobijete pohvale od šefova i kolega, ali opet nećete biti srećni i zadovoljni jer ste ipak očekivali novčani bonus ili unapređenje, pa pokušajte da budete malo strpljiviji.

Imate probleme u emotivnoj vezi, i umesto da ih rešavate iskrenim razgovorom sa partnerom, vi ih uporno ignorišete i baš tako i stvarate jedan jaz među vama.

Bolovi u slabinskom delu kičme su možda posledica kamena ili peska u bubrezima, pa posetite lekara i nemojte da sami postavljate dijagnozu i da se lečite na svoju ruku.

Rak – horoskop za 23.septembar

Fali vam motivacije i volje da odradite neke zadatke, ali vama ne prija ni posao koji radite niti kolektiv koji vas realno ne voli, pa ste skloni da se premišljate da počnete da tražite drugi posao.

Imate izgleda da upoznate neku osobu koja vam se dugo dopada, ali ona ne oseća isto prema vama i samo se pretvara jer vidi da može da ima koristi ako vas zavede.

Posetite stomatologa, jer imate neke upale desni i početnu paradentozu, i ništa ne rešavate tako što odlažete neizbežno.

Lav – horoskop za 23.septembar

Gubite vreme i energiju na neke nepotrebne rasprave sa kolegama i saradnicima, i treba samo da gledate svoja posla i da uradite onako kako i sami znate da je najbolje za firmu i za vas lično.

Partner vas zaista voli, ali mu je dosadilo da toleriše vaše ponašanje, i da stalno sluša o vašim problemima umesto da kada ste zajedno uživate i budete srećni.

Boli vas stomak i možda je u pitanju upala mokraćne bešike, jer imate simptome koji na to jasno i ukazuju.

Devica – horoskop za 23.septembar

Odličan dan za posao, i najzad ćete rešiti neke zaostale projekte, ali ako ne možete sami sve da to i postignete, poslušajte savete i prihvatite pomoć iskusnijih i dobronamernih kolega.

Ljubav vam cveta, i neko iznenađenje koje vam je partner priredio će da vas ostavi bez teksta.

Morate da poboljšate kondiciju i da promenite iz korena način života, jer stalno sedite i nemate nikakvu zdravu naviku, pa se onda pak žalite što vas boli kičma i što ste počeli da se dosta brzo i gojite.

Vaga – horoskop za 23.septembar

Smatrali ste da je posao koji radite samo jedna šansa da premostite period koji je nastao posle otkaza koji ste dali, ali nikako ne uspevate da se izvučete i sve ste počeli da radite ofrlje i preko volje, i to vas jako frustrira.

Imate neka predubeđenja o ljudima, i ne dopuštate nikome da vam priđe i da vas osvoji, i morate to hitno da menjate ako želite da budete srećni.

Obnovili ste staru povredu kolena, jer ste preterali sa vežbanjem, pa ste sada u situaciji da trpite bolove, i da opet morate da idete na neke teške i agresivne terapije.

Škorpija – horoskop za 23.septembar

Mučite se na poslu i ne možete ništa da uradite kako ste zamislili, ali je vreme važan faktor, kao i iskustvo koje realno nemate i treba da pokažete malo strpljenja i da se nekako i prilagodite bolje.

U ljubavi vam je sve krenulo nizbrdo, i moguć je raskid veze sa partnerom, a vi ćete svu krivicu da olako prebacite na njega, iako ste svesni da ste oboje krivi jer je vaša romansa propala.

Proverite krvnu sliku, jer ste skloni srčanim bolestima, a imate i povišene vrednosti masnoće i šećera u krvi na svakoj kontroli koju uradite, ali vi ipak ne preduzimate ništa.

Strelac – horoskop za 23.septembar

Nemate nikako vremena za sve što ste rešili da uradite, i danas je jednostavno dan kada nećete postići nikakav dobar rezultat, pa je bolje da uradite samo one osnovne nacrte i da ostalo ostavite za sutra, kada budete motivisaniji i fokusirani na posao.

Usamljeni ste i tužni, iako ste u dugoj i stabilnoj vezi, jer smatrate da vas partner ne razume i da je postigao šta je želeo i da vas sada uzima zdravo za gotovo, te da se ne trudi više kao nekada.

Popravili ste značajno svoj imunitet i zdravlje, ali je vreme vrlo promenljivo i opet se vi i čuvajte prehlada i infekcija, jer ste vrlo osetljivi i krhki.

Jarac – horoskop za 23.septembar

Umesto da radsite za sebe i da pronađete ono u čemu ćete vi biti srećni i ispunjeni, vi radite poslove koji su priznati od okoline, i zato ste stalno nervozni i nemate baš nikakav rezultat.

Prebacujete partneru jer vas nikako ne upoznaje sa sebi bliskim ljudima, i smatrate da se on vas na takav način stidi, i da vas omalovažava kao ličnost.

Čuvajte se povreda u saobraćaju ili u sportu, jer ste sasvim rasejani i uz to ste još skloni da sebe iscrpite do maksimuma.

Vodolija – horoskop za 23.septembar

Dan je idealan da ostvarite neke vrlo dobre rezultate, ako se ne budete rasplinjavali na nevažne analize i detalje, i time smanjili kvalitet projekata koje treba da prezentujete nekim inostranim partnerima.

Ako ste slobodni, nemojte olako da ignorišete udvaranja neke osobe u znaku Škorpije, jer je ona za vas zaista idealna i u svemu vam odgovara kao ličnost.

Imate probleme sa čestim respiratornim infekcijama, pa u sezoni gripa izbegavajte duži boravak u zatvorenim prostorijama sa puno ljudi.

Ribe – horoskop za 23.septembar

Danas biste najradije ostali kod kuće, kada pomislite koliko obaveza imate i koliko treba da radite da biste završili sve ono što ste zapustili jer ste bili lenji i neodgovorni.

Ne treba da olako shvatate partnera, jer on može da pomisli da je vaša nezainteresovanost za vaš odnos, nastala kao posledica toga što više nemate ista osećanja prema njemu kao i ranije.

Skloni ste da se često ponašate nepredvidivo i da menjate raspoloženja, pa ste u jednom momentu euforični a već u drugom depresivni, te pokušajte da sa nekim porazgovarate o tome šta vas muči.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!