Dnevni horoskop za 23.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 23.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 23.oktobar.

Ovan – horoskop za 23.oktobar

Danas će se najzad i vama osmehnuti sreća na poslu, i imaćete neke pohvale i nagrade za sav rad i trud, a koji do sada niko nije primećivao i što vas je stalno frustriralo.

Partner vas sve češće nervira i stalno ima neke nerealne prohteve i očekivanja, i otvoreno ćete da mu stavite do znanja da tako prema vama ne može da se ponaša.

Muči vas bol u kostima i zglobovima, pa više vežbajte ili makar šetajte i uzimajte ishranu bogatu mineralima i vitaminima, ili uvedite neke suplemente u redovne obroke.

Bik – horoskop za 23.oktobar

Nervirate se jer se očekuje da na poslu vi svakome pomažete i činite usluge, a kada je vama pak nekad potreban savet ili mala pomoć, ostavljeni ste da se po pravilu sami snalazite.

Imate priliku da upoznate neku veoma zanimljivu osobu, ali nemojte dugo da oklevate ako vam se ona dopada, jer ćete da propustite šansu da budete srećni sa nekim ko je zaiusta vredan vaše ljubavi i pažnje.

Zdravlje vam nije uopšte dobro, ali vi sve tegobe ignorišete, i kada najzad odlučite da se obratite lekaru, nećete znati na šta pre da se požalite.

Blizanci – horoskop za 23.oktobar

Danas ste rešeni da sve zaostale obaveze završite kako biste mogli najzad da se posvetite onome što je trenutno prioritet, ali na žalost ništa neće da ide onako kako ste vi zamislili, i sve će da se nekako izjalovi.

Morate da se malo više potrudite da razumete partnera i da mu date prostora da reši probleme koje ima, jer ga trenutno preterano gušite i misleći da mu pomažete vi ga samo udaljavate od sebe.

Imate upalu grla i povišenu temperaturu, i mada se sve čini sasvim bezazleno, morate da odležite i da poslušate savete lekara da mirujete, kako ne biste napravili neke komplikacije, te i završili u bolnici zbog upale pluća.

Rak – horoskop za 23.oktobar

Danas je pravi dan da pokažete sve svoje potencijale i kreativnost, ali je problem što nadređeni ne prepoznaju u vama ono što ste očekivali, i na kraju ćete početi da baš razmišljate da li da najzad i promenite posao.

Neka osoba se za vas iskreno zanima, ali je vi smatrate samo prijateljem i uopšte ni ne obraćate pažnju na neke signale koje vam diskretno daje, pa nemojte da propustite priliku za sreću ako se i taj neko vama makar malo dopada.

Muče vas bolovi u želucu, i treba da odradite osnovne analize i da proverite da li ste se samo ipak prehladili, ili na kraju imate ozbiljniji problem u vidu stres ulkusa ili gastritisa.

Lav – horoskop za 23.oktobar

Po prirodi ste borac i nikada ne odustajete od svojih ciljeva, ali ste po svoj prilici odabrali baš i pogrešan momenat da se dokazujete i da izdominirate nad kolegama, jer će oni na kraju da vas i sabotiraju i nadređeni neće oklevati da vam daju otkaz.

Skloni ste da flertujete i da se upuštate u neke avanture i tajne veze, i to ne bi u osnovi bio neki problem, da niste u dugoj vezi i da ne planirate zajedničku budućnost sa sadašnjim partnerom.

Vreme je da se najzad opametite i da povedete više računa o sebi, jer su baš neke nedavne tegobe koje ste imali sa radom srca i štitne žlezde, vas navele da se preispitate i da shvatite da je na kraju zdravlje i najvažnije od svega.

Devica – horoskop za 23.oktobar

Ne treba da popuštate svakome, i da dozvolite da neke vaše ideje i planovi ostanu nekompletni, jer ste skloni da se povučete kada je neko nadmoćniji od vas, umesto i da se izborite za sebe i za sve ono za šta ste i te kako kompetentni i sposobni.

Muči vas sumnja da vas partner vara i da su se njegove emocije prema vama i sasvim ugasile, jer ste uvideli da je postao tajanstven, te i da se sve više distancira od vas i izbegava razgovor i neko rešenje problema.

Imate česte glavobolje i zujanje u ušima, pa proverite stanje srčane funkcije i prekontrolišite svoj krvni pritisak, jer najzad i to jesu neki upozoravajući početni simptomi za bolesti krvnih sudova i srca.

Vaga – horoskop za 23.oktobar

Ne možete da očekujete da napredujete, a da se ni najmanje ne zalažete i da iskoristite nečiji tuđi rad i postignuća kao sopstvene vrednosti i kvalitete, jer nadređeni sve prate i možete na kraju pak samo da dobijete otkaz, ili da vam budu oduzeti neki važni projekti jer ste neodgovorni.

Nije pametno da flertujete sa nekim kolegama sa posla, jer nema izgleda za neku ozbiljnu vezu, a samo možete da pookvarite profesionalni odnos, pa i da se sve u firmi sazna i da budete na stubu srama.

Proverite stanje sluha, jer ste nedavno imali ozbiljnu akutnu upalu srednjeg uha, i neke posledice loše odabrane antibiotske terapije, ili pak i vaše nemarnosti, mogu tek sada da izađu na videlo.

Škorpija – horoskop za 23.oktobar

Naučili ste neke važne lekcije i spremni ste da danas na poslu date svoj maksimum, jer ste vi pre svega svesni koliko ste srećni jer imate posao u struci, i jer imate primanja koja vam obezbeđuju sasvim jedan pristojan i kvalitetan život.

Ne možete da očekujete da nekoga upoznate i da nekome privučete pažnju, ako ste se sasvim baš i osamili i ne želite da izlazite, i da se družite i upoznajete sa ljudima.

Obnovili ste neku staru povredu koja i nije bila adekvatno zalečena, i sada vas je strah da li ćete moći da je samo lekovima sanirate, ili će biti potreban ipak i ozbiljan operativni zahvat.

Strelac – horoskop za 23.oktobar

Mada ste veliki profesionalac i uvek radite po svim pravilima i poštujete nadređene, nekada loši ljudi uspeju da vas nagovore da pregazite svoje principe, i to se zaista nikada ne završi po vas baš dobro, pa nemojte da se polakomite i da potpadnete pod nečiji negativan uticaj.

Smatrate da samo vi ulažete u odnos sa partnerom i da pravite kompromise, i počinje da vas baš zaista nervira to što se on distancirao, ali ipak sve radi po svome i ne želi da popusti ni kada nije u pravu.

Imate česte glavobolje i one su možda posledica raznih patoloških stanja, ali je moguće i da su nastale od stresa i umora, pa je potrebno da se malo opustite i da se relaksirate na neki način.

Jarac – horoskop za 23.oktobar

Danas vam je dan na poslu prepun pogrešnih odluka, pa i imaćete neke nepredvidive situacije i doneti niz loših rešenja, pa će čak da se dovede u pitanje i vaša pozicija u firmi.

Iako sebe lažete da vam samoća prija i da ste srećni jer trenutno niste u vezi, ipak ste ljubomorni na sve one koji imaju lep i sređen emotivni život, pa vi i duboko u sebi patite jer se još uvek niste skrasili.

Morate da se malo više krećete, jer vam je sedeći način života pored očiglednog viška kilograma, doneo i čitav niz drugih problema, koji su daleko ozbiljniji jer su faktor rizika za hronična teška i ozbiljna oboljenja.

Vodolija – horoskop za 23.oktobar

Nikako da se opametite i da prestanete da radite onako kako drugi misle da treba, umesto da se oslonite i na svoje znanje i logiku, i da pokažete da umete da donesete odlične odluke i da svaki problem rešite na najbolji način, te da se dokažete nadređenima, a ne da stalno budete u nečijoj senci.

Partner vas više ne voli ali ne zna kako da vam to saopšti, i mada predosećate da nešto nije u redu, ipak trenutno imate neke druge probleme, ali i bićete skrhani kada doživvite i ljubavni brodolom.

Zdravlje vam se najzad značajno popravilo, ali ne treba da se previše opuštate jer ste još uvek i slabi, pa i niste uspeli da sve probleme sasvim prenebregnete do kraja.

Ribe – horoskop za 23.oktobar

Dan na poslu je fantastičan, i najzad ćete uspeti i da dobijete željeno unapređenje i da ostvarite značajan finnsijski uspeh, pa ste ushićeni i jedva čekate da sve proslavite sa kolegama i dragim prijateljima koji su uvek u vas i verovali.

Nemate sreće u ljubavi, i moguće je da će neka veza koju ste nedavno započeli da se završi ubrzo raskidom, ali vama to i neće da padne toliko teško kako ste u prvi mah i pomišljali.

Imate probleme sa radom bubrega, i česte upale mokraćnih kanala i bešike su vam samo stvorile predispoziciju za neke ozbiljne probleme u funkciji bubrega, pa ste se i po malo uplašili.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!