Dnevni horoskop za 23.novembar 2019

Dnevni horoskop za 23.novembar 2019

Dnevni horoskop za 23.novembar.

Ovan – horoskop za 23.novembar

Danas je sve na vašoj strani, i iskoristite neke idealne prilike da se možda čak i usavršavate u inostranstvu ili da radite u predstavništvu svoje kompanije u većem gradu.

Nemate vremena da se sa partnerom svađate za sitnice, pa ste rešeni da ozbiljno porazgovarate o vašem odnosu, i da na kraju ako treba i stavite tačku na vaš odnos koji vas više opterećuje nego što je zadovoljstvo.

Muči vas problem sa nekom starom povredom, koju ste nepažnjom obnovili i sada trpite vrlo jake bolove.

Bik – horoskop za 23.novembar

Možda je pametnije da nove obaveze i zadatke, shvatate kao jedan vid motivacije da se istaknete ili kao vrstu izazova da pokažete potencijale koje imate, pa će sve tako i biti lakše.

Najzad ste upoznali neku osobu koja vam se već dugo dopada, i o kojoj ste potajno i maštali, ali na žalost sasvim ste se razočarali, jer ona nije ni približno onakva kako ste je vi doživljavali.

Muči vas zubobolja i morate da se obratite zubaru, jer se javio i udruženi problem sa desnima kao i početna paradentoza.

Blizanci – horoskop za 23.novembar

Niste danas u stanju da donosite neke važne odluke i da se posvetite poslu, jer ste dekoncentrisani i rasejani, pošto imate na pameti neke privatne probleme, i nadređeni će da vam upute kritike, jer mešate privatni i poslovni aspekt svog života.

Partner je preterano posesivan i ljubomnoran, i vama to počinje da smeta, ali ne želite da odnos koji ste dugo gradili tek tako raskinete, pa ćete pokušatio da najpre otvoreno porazgovarate ipak o tome svemu.

Bolovi u grudnom košu se obično vezuju za srce, ai treba da uradite jopš neke bitne analize i da proverite šta je glavni uzrok svega što vas muči.

Rak – horoskop za 23.novembar

Nemate vremena da dignete glavu od posla, pa ste nervozni i napeti, i često skloni da brzate da biste sve nagomilane zadatke što pre odradili, ali tako samo gubite na kvalitetu i opet ni to nije dobro po vas i vaš dalji napredak u firmi.

Niste ni svesni koliko se dopadate nekoj osobi koja je vrlo blizu vas, jer ste se zaneli u neke baš i nemoguće ideje da osvojite osobu koja je za vas nedostupna u nekom kontekstu, i ne treba to sebi da radite.

Proverite stanje osnovnih parametara krvne slike, jer je moguće da imate neke teže poremećaje pankreasne funkcije, i da ste sve neke realne simptome i ignorisali i niste se lečili na vreme.

Lav – horoskop za 23.novembar

Vama ništa neće pomoći podrška i pomoć kolega iz kolektiva, jer je izvesno da ste odabrali baš i pogrešan način da rešavate neke zadatke, i da ćete sasvim ili da stagnirate ili da nazadujete.

Ne možete da održavate vezu na daljinu, jer ste preterano ljubomorni i svađe su sve učestalije, pa je realno da će ubrzo uslediti raskid koji je neminovan i ne treba da se previše stresirate.

Muči vas bol u donjem delu stomaka, pa je vrlo verovatno da imate upalu mokraćne bešike ili pak i pesak u mokraćnim kanalima, i javite se lekaru na vreme.

Devica – horoskop za 23.novembar

Nemate ni najmanje vremena da odradite sve zadatke, ali ni volje da za mizernu naknadu radite prekovremeno, pa ste sve više naklonjeni odluci da potražite novi i bolji posao.

Partner se distancirao od vas i postao je odsutan i rasejan, pa sve više sumnjate da su se njegove emocije prema vama i počele da gase i da nestaju.

Muči vas bol u predelu slabinskog dela leđa, i možda je vreme da uradite vi i ultrazvuk bubrega i analizu urina, jer sve ukazuje na kamen ili pesak u bubrezima.

Vaga – horoskop za 23.novembar

Nije pravi momenat da ulazite uz sukobe sa kolegama ili šefovima, jer ćete samo sebi da otežate i tako vrlo lošu poziciju u firmi, pošto u poslednje vreme niste produktivni, i ne doprinosite svojim radom napretku i poboljšanju situacije svoje firme na tržištu.

Neka osoba koja vas stalno zove i šalje vam poruke, ne razume da niste zainteresovani i da je baš zato i ignorišete, pa ćete morati da joj sve orvoreno, i po malo drsko i stavite do znanja.

Imate probleme sa bolovima u kostima i zglobovima, i moguće je da je potrebno da se više pak i krećete, ali i da smanjite telesnu masu i da uzimate više vitamina D i kalcijuma.

Škorpija – horoskop za 23.novembar

Niste u stanju da podnesete da neko ko manje radi i ko nije ni upola stručan kao vi, dobija ipak i unapređenje i bolju platu, i da će vama da šefuje, te i da vam određuje da li su vaše ideje i planovi dobri i kvalitetni, sve jer je imao neke protekcije ili vezu kod nadređenih.

Iako deluje da bi veza sa osobom koju dugo poznajete bila dobra i imala svetlu budućnost, to i nije baš tako jer ste različiti karakteri, i ne treba da kvarite prijateljstvo zarad nečega što nije ipak zaista vredno.

Morate da češće proveravate sluh i čulo ravnoteže, jer vam zuji u ušima i osećate nagluvost, pa je realno da je neka skorašnja upala srednjeg uha, ostavila posledice koje niste očekivali.

Strelac – horoskop za 23.novembar

Lepo vam je jer ste sa kolegama u odličnom odnosu i uvek pomažete jedni drugima, ali ste se po pitanju posla preterano opustili i ne radite kao ranije pa se to i vidi po krajnjim rezultatima, i vrlo je moguće da će šefovi da vas iskritikuju.

Nemate volje da počnete da izlazite, jer ste još uvek tužni pošto vam je veza propala i ne želite da otvarate stare rane, a i da negde sretnete bivšeg partnera sa osobom sa kojom vas je i prevario.

Imate česte probleme sa vidom, pa je poželjno da odete kod očnog lekara i da utvrdite da li je pak i potrebno da nosite dioptrijske naočare.

Jarac – horoskop za 23.novembar

Nemate nikada vremena da sve postignete, a opet ste skeptični da li da prihvatite pomoć kolega, jer mislite da su zavidni, te i da će namerno da vas sabotiraju i da loše odrade neki deo posla.

Muči vas neka sumnja da vam partner nije veran, ali nemate nikakav dokaz osim tračeva osoba koje nemaju svoj život, već se bave vašom vezom, i samo žele da vam pokvare sreću.

Imate probleme sa učestalim respiratornim infekcijama i/ili alergijama, pa pokušajte da nekako i popravite svoj imunitet i da sve prebrodite sa manje stresa i nervoze.

Vodolija – horoskop za 23.novembar

Iako ste vrlo uporna osoba, i imate odličnu intuiciju i logiku, smatrate da na sadašnjem poslu vi i samo bez potrebe rasipate sve svoje potencijale, jer je očigledno da niko ne ume da ceni ni pošten rad ni trud, i rešeni ste da date otkaz i potražitze novi posao, možda čak i kod konkurencije.

Vama sreću sa partnerom kvari ljubomora na neku treću osobu, koja se sada pojavila u njegovom životu, i verovatno je to neka bivša ljubav, za koju i verujete da je osoba koju volite nije još uvek ni prebolela.

Pokušajte da se nekako manje nervirate, jer upadate u stanja anksioznosti i depresije zbog stresa, a uporno izbegavate da potražite stručnu pomoć, i tako samo štetite sebi.

Ribe – horoskop za 23.novembar

Tražite način da počnete neki privatni posao, jer niste zadovoljni ni platom ni trenutnom vašom pozicijom, ali je problem što nemate nikada dovoljan kapital, pa je možda rešenje da se udružite sa nekim kolegom ili prijateljem koji ima slična interesovanja, i psreman je da uloži novac.

Sve u vašoj emotivnoj vezi funkcioniše besprekorno, i makar na tom životnom polju nemate baš ni razloga za nervozu i stres, jer su emocije jake kao i na samom početku veze.

Zdravlje vam nikako nije dobro, i imate stalno neke probleme i tegobe koje ignorišete i niste pak zaista odgovorni prema sebi, i sami komplikujete stvari.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!