Dnevni horoskop za 23.jun 2019

Dnevni horoskop za 23.jun 2019

Dnevni horoskop za 23.jun čitajte u nastavku teksta.

Ovan – horoskop za 23.jun

Niste najpametniji i sveznajući, i ne treba tako da se ponašate na poslum jer to nije u redu prema onima sa kojima sarađujete.

Ostavite pos trani sujetu i posvetite više pažnje i nežnosti osobi koja vas iskreno voli i trudi se da vas uvek razume i podržava.

Nemate razloga da brinete zbog nekih prolaznih tegoba, ali da biste bili sigurniji i rasterećeniji pametno je da se obratite lekaru za savet i da se ne lečite na svoju ruku.

Bik – horoskop za 23.jun

Naporan vam je posao koji radite, ali nemate trenutno drugi izbor i morate da prestanete da se stalno žalite jer imate solidna primanja, iako to nije vaš posao iz snova.

Radujete se nekom skorom susretu, i on može da dosta toga promeni u vašoj budućnosti jer vam se zapravo osoba koju ćete sresti nakon dužeg vremena iskreno dopada.

Kašalj i temperature su ozbiljniji nego što mislite, i posavetujte se sa lekarom kako biste izbegli upalu pluća ignorisanjem tegoba.

Blizanci – horoskop za 23.jun

Najzad ste ostvarili željeni napredak i to je sve što vam je u datom trenutku potrebno, pa se radujete što možete da radite i da zarađujete na poslu koji obožavate iskreno.

Ne posmatrate partnera na isti način kao nekada, i smstrate da su vaša osećanja izbledela i da je vreme da krenete dalje ali ne znate kako da to saopštite osobi koja vas voli a da je ne povredite.

Imate neke probleme sa čulom vida, i pametno je da se obratite oftalmologu i da uzmete pravu dioptriju.

Rak – horoskop za 23.jun

Ostvarili ste neke ciljeve ali niste srećni ni zadovoljni kako ste se nadali, jer ste očekivali unapređenje koje je dobio neko drugi, i vi ste spremni da tražite drugi posao jer verujete da vas ne cene dovoljno.

Iznenađenje koje ste smislili za partnera nije uspelo, i opet ste se posvađali oko sitnica pa je vreme da porazmislite o svom odnosu i jednom stalnom nedostatku iskrene komunikacije.

Imate hronične glavobolje koje počinju da vas zabrinjavaju, ali su one najverovatnije posledica stresa i pritiska koji osećate.

Lav – horoskop za 23.jun

Imate priliku da radite ono što volite i da dobro zarađujete, ali vi opet niste zadovoljni i tražite još neki dodatni posao iako baš i nije vreme za to.

Neko vam se udvara ali vi to i ne shvatate ozbiljno, jer ste čuli neke loše stvari o toj osobi i imate predrasude iako niste lično upoznali onoga kome se dopadate.

Zdravlje vam je dobro, mada smatrate da biste trebali da smršate i trudite se da ispoštujete dijetu koju ste dobili od lekara.

Devica – horoskop za 23.jun

Nemate razloga da brinete, ali je pametnije da se malo više fokusirate na zadatke i projekte jer ste se opustili i počeli olako da shvatate sve što radite, i to vas na kraju može koštati željenog unapređenja jer nadređeni sve prate i analiziraju.

Nemojte se svađati sa partnerom oko sitnica, i pokušajte da ga razumete jer je dosta opterećen i nekada nema vremena da se posle napornog posla sa vama raspravlja i opravdava sebe.

Problemi sa čulom sluha su već postali hronični, i stalno vas muče neke upale uva koje ste imali i kao dete.

Vaga – horoskop za 23.jun

Najzad ste uspeli da shvatite šta treba da radite kako biste postigli bolje rezultate i biće vam malo teže da se prilagodite timskom radu, ali možete da uspete ako se zaista potrudite.

Ljubomorni ste bez razloga i ne treba da stvarate tenziju u odnosu sa partnerom jer je on veoma otvoren i iskren i vređa ga vaše ponašanje i posesivnost.

Prekontrolišite krvni pritisak, jer vam stalno zuji u glavi i sve češće imate nesvestice.

Škorpija – horoskop za 23.jun

Ne treba da ćutite i da se pretvbarate da ne vidite nečije spletke i sabotiranje, jer ste i vi dali maksimum truda i rada i nije u redu da saradnici preuzmu sve zasluge i da se prema vama tako ponašaju.

Pogrešno ste shvatili nečije udvaranje kao želju za prijateljstvom, jer ste dugo u srećnoj vezi i ne pada vam na pamet da se neko za vas zanima i da želi da ostvari neki romantičan odnos.

Stalno ste nervozni i ne možete da spavate, pa pazite ako ste učesnik u saobraćaju jer vam lekovi za smirenje mogu pomutiti rezonovanje i usporiti motoriku.

Strelac – horoskop za 23.jun

Nije pravo vreme da prihvatite neku ponudu i da date otkaz na poslu koji radite, iako ste to zaista odavno planirali i želeli, ipak su se neke stvari promenile i vama sada odgovara posao koji radite.

Imate poverenja u svog partnera ali vam ipak smeta njegov blizak odnos sa prijateljima, jer zaista sumnjate da se neko za njega previše zanima i da želi da vas sabotira i da vam pokvari vezu.

Problemi sa perifernim venama su već postali hronični, i vi zaista ne znate kako da ih rešite jer baš ništa ne pomaže kada se pojave bol i otok koji vam ometaju normalno funkcionisanje.

Jarac – horoskop za 23.jun

Ostvarili ste neke dobre rezultate ali niste dobili očekivanu satisfakciju, i počinjete da mislite da vas ne cene dovoljno koliko i zaslužujete, pa razmišljate da menjate posao, iako i nije za to baš i najbolji momenat.

Usamljeni ste i stalno razmišljate o bivšem partneru i o tome da li ste prenaglili kada ste raskinuli i da li je moglo da sve bude drugačije da ste bili malo strpljiviji.

Povredili ste se i tegobe nikako ne prolaze, pa je bolje da mirujete i da se mišići sami od sebe regenerišu i da bol prođe.

Vodolija – horoskop za 23.jun

Nemate poverenja u saradnike i smatrate da ste samo vi dali svoj maksimum, a da se oni trude da vas samo iskoriste i da na vaš račun dobiju neka unapređenja ili bonuse.

Putovanje sa partnerom neće proći onako kako ste zamislili, te će neke stvari da izađu na videlo i moguće je da čak i raskinete vezu kada se najmanje nadate.

Upala grla je bila sasvim očekivana jer ste stalno pod stresom i imunitet vam je veoma oslabio.

Ribe – horoskop za 23.jun

Mučite sebe kako biste ostvarili neke dobre rezultate ali nadređeni nikada nisu zadovoljni i stalno imaju neke sitne zamerke, pa vas to na kraju i frustrira i imate potrebu da promenite posao.

Pokušajte da razumete osobu koju volite i da joj date vremena i prostora da se sabere, jer ima velike probleme u poslu ali i u odnosu sa bližnjima, i to je razlog njene distanciranosti i ćutanja.

Pokušajte da se smirite i da se opustite, i razmislite da odete na neku masažu ili akupunkturu koja bi vam olakšala svakodnevni stres i nervozu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!