Dnevni horoskop za 23.jul 2019

Dnevni horoskop za 23.jul 2019

Dnevni horoskop za 23.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 23.jul

Da biste sebi mogli da priuštite sve ono što ste zamislili, morate dobro da zapnete, pa čak možda i da nađete dodatni posao.

Ako se pitate zašto vas danas ljubav neće, možda je vreme da promenite neke svoje stavove i prevelika očekivanja od suprotnog pola, sve jer niko nije savršen, pa ni vi.

Bol u leđima vas danima muči, i vreme je da se obratite lekaru kako biste izbegli sve moguće posledice u budućnosti.

Bik – horoskop za 23.jul

Ne može svako da obavlja vaš posao, a ne može svako da ga obavlja ni tako dobro kao vi, te zato iskoristite svoj talenat za dalji napredak.

Shvatate lagano da odnos sa partnerom možda nije više ono što je bio u početku, i možda se ljubav ugasila i vreme je da krenete dalje.

Povedite računa o mogućim povredama na radnom mestu ili ukoliko se bavite kakvim sportom ili hobijem, baštenskim radovima, jer vrlo su moguće povrede ekstremiteta

Blizanci – horoskop za 23.jul

Danas se ne osećate prijatno u svojoj radnoj okolini, mada kolege kao da više vole da tračare nego da urade nešto korisno za tim.

Nemojte propustiti ljubavnu priliku koja vam se ukazuje ispred nosa, jer nudi vam se na tacni dok vi oklevate, pa i ukoliko se dugo budete premišljali, možete da zakasnite.

Morate posvetiti više vremena svom zdravlju, ali pored relaksacije tela, potrebno je da relaksirate i svoj um, pa više čitajte i učite neke nove stvari.

Rak – horoskop za 23.jul

Dominirate u poslu i među kolegama sa svojim idejama i kreativnosti, ali to može izazvati zavist te je moguće i da će neko pokušati da vas osujeti u vašim planovima za uspeh.

Ne budite tako strogi i kritični niti prema sebi, niti prema osobi koja vam se udvara, tako da uvucite svoje rogove i prepustite se emocijama umesto da ih uporno potiskujete.

Muči vas grlobolja, pa pijte čaj i ispirajte grlo propolisom.

Lav – horoskop za 23.jul

Mnogo stvari na poslu će vas danas izbaciti iz takta i ustaljene ravnoteže, no ipak, to je samo posao, danas je bolje, sutra gore, i važno je šta se dešava po završetku radnog vremena.

Ako ste u stabilnoj vezi, očekujte da ćete uskoro uploviti u čvršći odnos sa partnerom, moguća je veridba ili brak, dok oni slobodni će upoznati nenadano svoju srodnu dušu.

Prestanite da razmišljate o svakakvim bolestima koje vas mogu zadesiti, i prepustite se životu , u punoj ste snazi i energiji.

Devica – horoskop za 23.jul

Pad koncentracije, jer niste kreativni kao obično, ne radi vam se i lenji ste. Možda je za to krivo i vreme ili to što niste popili svoju prvu jutarnju kafu.

Prihvatite poziv za sastanak od osobe koja vam se već duže vreme udvara, jer iako,vam se na prvi pogled ne dopada, ko zna, možda se prijatno iznenadite i ostvarite nenadanu bliskost i izuzetnu povezanost.

Da li ste i kada poslednji put proverili svoju krvnu sliku? Svi vam govore da ste prilično bledi, i mozda je vreme za detaljan godišnji sistematski pregled.

Vaga – horoskop za 23.jul

Danas ste pogodili odličan posao koji će vama i vašim nadređenima doneti veliku dobit, te stoga nadajte se i radujte nagradi koja vam zasigurno sledi.

Sumnjate da vas partner vara, no kako je to i sklono vašem horoskopskom znaku reakcija koja je moguća je dvojaka. Ili ćete poludeti od ljubomore i oterati partnera jer ste besni i ljuti, ili vas pak neće to ni malo dotaći

Muče vas bolovi u donjem delu stomaka, i moguće je da imate pesak u urinu, pa prekontorlišite bubrege i uradite dodatne analize urina i krvnu sliku.

Škorpija – horoskop za 23.jul

Bićete u prilici da organizujete nešto važno za svoju firmu, pa vi o tome razmišljate ceo dan kako bi sve bilo u najboljem redu i kako biste ostavili najbolji utisak.

Vi volite svoju slobodu i prihvatićete nekoga samo ako uspe da vam se prilagodi bez da vas sputava u vašim planovima za budućnost, jer ipak sebi ste na prvom mestu i uradićete sve da realizujete svoje zamisli.

Vreme je za godišnji pregled štitne žlezde, ali i odradite krvnu sliku, hormone i ultrazvuk, pa tako ćete narednih godinu dana biti u potpunosti mirni.

Strelac – horoskop za 23.jul

Iskoristite neke povoljne prilike koje su vam se ukazale, i nemojte da izbegavate saradnju sa kolegama jer vam oni mogu dosta pomoći svojim znanjem i iskustvom koje imaju.

Očarali ste neke pripadnike suprotnog pola, i nećete moći da izbegnete neka udvaranja i želju osoba koje ste nedavno upoznali da vam se približe i da vas zavedu.

Manje jedite slatkiše jer ste i tako skloni gojenju i nije vam u interesu da dodatno nabacite kilograme, jer nemate naviku da vežbate niti da se zdravo hranite.

Jarac – horoskop za 23.jul

Odličan dan na poslu i prilika da iskoristite neke nove šanse koje su vam se ukazale i koje su kratkotrajne i prolazne, pa ne dopustite da vam izmakne prilika za unapređenje ili novčani bonus.

Potrebno vam je da se osamite i da razmislite šta i kako dalje, jer ste nedavno raskinuli dugu vezu i niste spremni da odmah ulazite u neke nove veze niti da flertujete sa osobama koje su za vas veoma zainteresovane.

Pokušajte da se naspavate jer ste napeti i nervozni, i vaša rasejanost može biti razlog nekih baš ozbiljnih povreda na radu ili u saobraćaju pa budite što oprezniji.

Vodolija – horoskop za 23.jul

Iako imate puno obaveza i odgovornosti, sve uspevate da postignete jer ste organizovani i vrlo vredni, i ne volite da otaljavate zadatke, već uvek dajete svoj maksimum i bićete zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Odbijate nečiju naklonost, pre svega jer vi ne osećate isto i ne želite da dajete lažnu nadu onome ko vas iskreno voli, jer smatrate da to nije fer ni korektno prema toj osobi.

Zdravlje vam je dobro, ali nije na odmet da povedete računa o ishrani jer ste se i olenjili i jedete puno kalorične hrane jer ste nervozni i stalno napeti, pa utehu pronalazite u prejedanju.

Ribe – horoskop za 23.jul

Spremni ste da se dodatno edukujete za posao koji ste dobili i koji nije baš iz vaše branše, ali ste vrlo odgovorna osoba i ne volite da bilo šta prepustite slučaju, pa cenite svaku priliku koju ipak dobijete i želite da se dokažete kao vredan i pouzdan radnik.

Partner se trudi da vam pruži podršku i da vas razume u nekim teškim trenucima kroz koje prolazite, pa ste srećni što pored sebe imate nekog takvog ko je vaša srodna duša.

Moguće je da imate neke probleme sa bubrezima ili probavnim traktom, pa se obratite lekaru da biste utvrdili tačan uzrok simptoma koji vas muče već duže vreme i koje ste vrlo neodgovorno ignorisali.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!