Dnevni horoskop za 23.januar 2020

Dnevni horoskop za 23.januar 2020

Dnevni horoskop za 23.januar.

Ovan – horoskop za 23.januar

Imate serće da vas kolege vole i da vas uvek vrate na pravi put kada pogrešite, i nisu ni najmanje zavidne i sujetne.

Voljena osoba nema živaca za vaše probleme, i insistira da se više posvetite vašoj vezi, i vama to i stvara pritisak i nervozu, jer ste očekivali više podrške i razumevanja.

Imate česte upale sinusa i propratne glavobolje, i to nikako ne uspevate da rešite jer sekretolitici više uopšte ne daju rezultate, i stvar je postala hronična.

Bik – horoskop za 23.januar

Ne možete da očekujete da ste samo vi uvek u pravu, i da se ponašate kao da ste vođa tima a ne pak ravnopravni saradnik, i upravo zato vas ne vole osobe sa kojima radite već dugo.

Iako ste slobodni i možete da se upustite u neke lepe romanse i ostvarite kvalitetne veze, vi ste i postali vrlo i pasivni i nezainteresovani, i povlačite se sve više u sebe.

Boli vas često grlo, i morate da pojačate unos vitamina i da se generalno vi i pazite kada idete na hladan vazduh, a jer ste u poslednje vreme dosta osetljivi na virusne agense.

Blizanci – horoskop za 23.januar

Imate danas potrebu da sve odradite vi sami kako biste impresionirali nadređene, ali kada ne uspete da sve stignete, i napravite greške samo ćete da se pokajete.

Neka osoba iz prošlosti se opet pojavila u vašem životu, i svesni ste da vaša osećanja za nju nisu nestala, ali ste sada u skladnoj vezi i nije pametno da ulazite u neke stare priče i tajne romanse.

Imate neke česte kožne promene u vidu crvenila i ospe, pa iako smatrate da je pre svega u pitanju prolazna alergijska reakcija, ipak se javite dermatologu za neka detaljnija testiranja.

Rak – horoskop za 23.januar

Danas ćete sve uspeti da odradite kako ste zamislili, ali uz svesrdnu pomoć kolega i prijatelja, i vi ne treba da to zaboravite, kada napredujete i kada postanete bolje plaćeni i uvažavani.

Pokušavate da sa partnerom gradite jedan tolerantan i odnos pun kompromisa i razumevanja, ali osoba koju volite ne želi takav vid veze, i ostaje pri nekim svojim tvrdoglavim stavovima.

Imate česte probleme sa opadanjem kose, pa je pametno da se javite lekaru, jer nije možda samo stres glavni uzrok, već i neka infekcija ili sistemska bolest koja može biti ozbiljna.

Lav – horoskop za 23.januar

Imaćete koristi od neke vesti koju ćete da dobijete od pouzdanih saradnika, ali treba i da znate da je pametno iskoristite, i da tako pobedite konkurenciju i ostvarite izvanredne rezultate, koji će da vam donesu i unapređenje i novčani bonus.

Nekako ste se distancirali od partnera jer imate dosta problema, ali on ne pokazuje razumevanje za vas i to vam smeta, jer uviđate neke njegove osobine koje niste do sada primetili, i kao da je postao neko drugi kada vam je potreban i kada treba da vam da najviše podrške.

Boli vas zub i stalno odlažete posetu stomatologu, i rizikujete da se stvari zakomplikuju i više nego što ste mogli da pomislite u startu.

Devica – horoskop za 23.januar

Treba da ste sigurni u sebe i u svoje znanje i potencijale, te da ne dopustite da vas kolege olako i isprovociraju, pa na kraju i da previše lično shvatite kritike nadređenih.

Ako ste slobodni imate priliku da osvojite nekoga ko vam se dugo dopada, ali nema potrebe da se pretvarate da ste ono što niste, jer imate puno kvaliteta ali i realne mane kao i svaka druga osoba.

Proverite stanje krvne slike, jer ste stalno bledi i umorni, i možda je neka vrsta anemije u pitanju.

Vaga – horoskop za 23.januar

Smatrate da ste se dosta trudili i zalagali, i kako nemate nikakvu satisfakciju za sve to, da treba da potražite drugi posao.

Partner je romantičan i vrlo nežan prema vama, i uživate u svakom zajedničkom trenutku, i vaša je sreća zaista neizmerna.

Imate neke simptome koji ukazuju na poremećaj rada štitne žlezde, pa i proverite da li je u krvi prisutan višak tiroidnih hormona, a kao znak jasne hiperfunkcije.

Škorpija – horoskop za 23.januar

Niste zadovoljni kako se stvari danas na poslu odvijaju, i sve što se više trudite da uradite bolje sve svoje zadatke, pravite u žubi neke greške i narušavate kvalitet rada bez potrebe.

Ne treba da se stalno oko sitnica svađate sa partnerom, jer će sve to da mu zaista olako i dosadi, pošto je u poslednje vreme i dosta nervozniji i razdražljiviji nego obično.

Imate probleme sa bolovima u kičmi, pa je pametno da se malo više krećete, i da nađete način da posle posla, makar neko vreme izdvojite za odlazak u šetnju sa prijateljima da biste se opustili.

Strelac – horoskop za 23.januar

Imate neke finansijske probleme, i ako ne budete malo poveli računa koliko trošite, u riziku ste da stvorite sebi neke velike dugove koji će da vas opterete i da vam stvaraju probleme na dalje.

Morate da se malo primirite i da smanjite izlaske i neke stalne avanture i flertove sa osobama koje uopšte ili nedovboljno poznajete, jer sebe kompromitujete.

Imate česte probleme sa nesanicom i pazite se nekih povreda na radu i/ili u saobraćaju jer ste vi stalno i rasejani i dekoncentrisani.

Jarac – horoskop za 23.januar

Potražite novi posao, jer na trenutnom radnom mestu nemate ni šanse da napredujete, a mučite se od jutra do mraka za neke sitne pare, koje vam nisu dovoljne ni za osnovne potrebe, i zaista imate puno više potencijala, ali vi sami sebe unazađujete.

Imate želju da se upoznate sa nekom osobom koja vam se dugo dopada, ali ona za vas nije uopšte ni zainteresovana, a sve jer joj se ne sviđate fizički i to vama stvara komplekse.

Muči vas bol u predelu pupka, pa proverite da li je pankreasna funkcija u redu i uradite neke one i bazične analize i laboratorijske testove.

Vodolija – horoskop za 23.januar

Poučeni nekim ranijim iskustvom i greškama koje ste pravili, uspećete danas da izbegnete neke velike poslovne zamke, i da uspešno realizujete neke željene projekte na kojima dugo radite.

Pred vama je danas neka zanimljiva avantura sa osobom koju ste već davno upoznali na odmoru ili poslovnom putovanju, ali nećete ostvariti vezu na daljinu, jer vama to ne odgovara.

Zdravlje je sasvim dobro, i samo nastavite da se zdravo hranite i da vežbate redovno kao i do sada.

Ribe – horoskop za 23.januar

Dan je uspešno priveden kraju, i jedva čekate da se odmorite od posla i da rasteretite misli od stalnih problema koji vas muče od jutra do mraka.

Veza sa partnerom je stabilna i nemate na šta da se požalite, te ste srećni i uživate u ljubavi.

Imate česte vrtoglavice i zujanje u ušima, pa proverite da nije u pitanju nizak krvni pritisak, i uzimajte više minerala i vitamina.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!