Dnevni horoskop za 23.februar 2020

Dnevni horoskop za 23.februar 2020

Dnevni horoskop za 23.februar.

Ovan

Nekako ste izgubili želju i potrebu da se stalno drugima pravdate za savku svoju pogrešku i baš svaku odluku, i rešeni ste da ubuduće radite samo onako kako vama odgovara.

Imate želju da nekome pokažete sve svoje iskrene emocije, ali na žalost ta osoba ne gaji ista takva osećanja prema vama i ostaćete vrlo i tužni i razočarani zbog neuzvraćene ljubavi.

Imate česte bolove i grčeve u mišićima, i pametno je da se više krećete i da uzimate magnezijum kako biste olakšali simptome.

Bik

Strah vas je nekih novih izazova i pozitivna trema nije loša, jer sprečava da brzate i da napravite neke nepotrebne i banalne greške.

Imate potrebu da nađete svoju srodnu dušu, jer vam je dosta razočaranja i morate da se osetite baš i voljeno i da dokažete sebi da ste i vi vredni nečije iskrene pažnje.

Zdravlje vam je dobro i treba samo da nastavite da se pridržavate svih saveta lekara i da ostanete dosledni sebi i da ne zanemarujete pozitivne navike.

Blizanci

Nemate volje da radite i da se zalažete kada niste u stanju da preživite od posla kojim se bavite i vrlo ste razočarani i ljuti na sebe.

Imate potrebu da popričate iskreno sa voljenom osobom o vašem odnosu jer se dosta toga zaista i promenilo i vi ste svesni da ne može biti kao ranije.

Malo vam je muka i česte su promene raspoloženja, pa je moguće da ste pod stresom i da imate neki gastritis ili ulkus.

Rak

Vama je sasvim danas svejedno kako ćete da se pokažete pred nadređenima, jer ste svakako već davno i planirali da date oitkaz i da počnete privatni posao.

Imate potrebu da se stalno sa partnerom raspravljate oko nekih sitnica i ne shvatate da to samo još i povećava jaz među vama i da vam je odnos ozbiljno u krizi.

Imate česte bolove u stomaku i potrebno je da najpre uradite ultrazvuk abdomena i da proverite svoju krvnu sliku.

Lav

Malo vam je laknulo kada su neke obaveze prošle i kada ste odradili zadatke kako ste već i davno zamišljali, ali dugujete zahvalnost i svojim kolegama i ne smete da to zaboravite.

Nemate vremena da se bavite partnerovim sumnjama u vašu vernost i iskrenost i spremni ste da vi i sve prekinete jer ste se umorili od veze koja nema perspektivu.

Zdravlje vam je dosta dobro, i nastavite da vodite računa o ishrani i da vežbate redovno, kao i da idete na sistematske i kontrolne preglede na svakih šest meseci.

Devica

Morate da se malo uozbiljite ako želite da sve obaveze završite na vreme i kvalitetno, jer ste se u poslednje vreme i opustili i ne radite dosledno i fokusirano kao ranije.

Neka osoba koja vam se dopada odavno, razočaraće vas svojim ponašanjem i postupcima, i sasvim ćete da za nju izgubite interesovanje.

Imate česte probleme sa upalama grla i krajnika, i morate da nađete način da ojačate svoj imuni sistem.

Vaga

Drago vam je da ste stekli poverenje kolega i nadređenih i najzad ste našli svoje mesto u timu i zadovoljni ste poslom i primanijima, i najzad se isplatilo čekanje na posao iz struke.

Ne možete da podnesete da vam se svako meša u život i da činite po volji prijateljima i rodbini, te da se stalno osećate kao da ste nekome dužni, a vi sami niste srećni.

Pazite se povreda na radu i u saobraćaju, jer ste neispavani i dekoncentrisani po ceo dan, i morate da nađete neki način da smanjite stres i nervozu i da se malo i opustite najzad.

Škorpija

Nije vam danas sve kako ste se nadali, ali ne smete da postanete malodušni i da olako odustanete od svih ciljeva i ambicija za koje ste se dugo zalagali.

Malo vam je mučno da se stalno vraćate u prošlost i da preispitujete sebe da li ste vi krivi jer ni jedna vaša veza ne uspeva, te i da li ste vi zaista toliko loši da vas niko ne može iskreno zavoleti.

Imate česte bolove u vratnoj kičmi i poželjno je da se malo više krećete i da bar na svakih trideset minuta pravite pauze u radu, jer će da vam prija da prošetate i da krv procirkuliše.

Strelac

Jedva ste čekali da odete na odmor i iako vas obaveze čekaju i kada se vratite zaista ste sebe preforsirali preko svake granice izdržljivoisti.

Možda nije pametno da srljate u vezi sa partnerom i da počinjete zajednički život ako se vi još ne osećate spremno za jedan takav korak.

Često vam otiču noge i imate grčeve i bolove u listovima, pa je moguće da je u pitanju problem sa perifernom cirkulacijom i proširenim venama.

Jarac

Niste dosledni sebi i stalno srljate i brzate slušajući savete pogrešnih osoba umesto da se oslonite na sebe i na svoje znanje ili da verujete pravim i iskrenim prijateljima.

Usamljeni ste i često tužni, pa i do neke mere zavidite ljudima oko vas koji su srećni i ispunjeni i koji su našli svoje partnere i imaju skladan život.

Stalno ste depresivni i neraspoloženi, pa je pametno da sa nekim i porazgovarate o svemu što vas tišti, umesto da sve potiskujete u sebe i tako samo akumulirate stres i nezadovoljstvo.

Vodolija

Danas nije vaš dan za posao, pa se potrudite da izbegnete donošenje nekih važnih odluka i da vi i sve što možete da odložite za neki drugi dan, ne radite danas jer vam sve ide naopako.

Partner se stalno trudi da vbas iznenadi nekim sitnicama, i makar ste na polju ljubavi srećni i baš i nemate razloga da brinete ni za šta.

Muči vas upala srednjeg uha i potrebno je da se ona dobro i izleči, jer posledice i komplikacije već i poznato je mogu biti dosta ozbiljne i teške.

Ribe

Malo vam je potrebno da ostvarite svoj cilj, i nemojte da sada odustanete i da se obeshrabrite, iako nadređeni ne veruju u vas i ponašaju se zaista ružno i neprofesionalno, te vam uskraćuju i savete i jednu normalnu komunikaciju.

Imate šansu za neka lepa i nova poznanstva i možete da počnete romansu sa nekom osobom koja je baš kao stvorena za vas, ali sve to opet zavisi od vaših emocija i ne treba da srljate i da sebe vi baš i terate da se zaljubite.

Imate česte probleme sa krvnim pritiskom, pa se posavetujte sa lekarom kako biste korigovali svoju terapiju, a ako već ona jasno ne daje nikakve rezultate.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!