Dnevni horoskop za 23.avgust 2019

Dnevni horoskop za 23.avgust 2019

Dnevni horoskop za 23.avgust.

Ovan – horoskop za 23.avgust

Manje je važno što se pred drugima poretvarate da ste sasvim srećni i zadovoljni na poslu, ali je problem u tome što lažete sami sebe, te i pokušavate da se ubedite da ste ispunjeni i zadovoljni i pozicijom i primanjima, a itekako se mučite i stalno ste nervozni i na ivici pucanja.

Nemojte da tražite sreću tamo gde je nema, već budite zadovoljni onim što vam partner pruža i tom činjenicom da nemate nikakve ozbiljnije nesuglasice, pa se malo spustite na zemlju i njemu i vi uzvratite na ljubav istom mertom.

Muče vas sve učestalije respiratorne infekcije, i postoji mogućnost da ako ih ignorišete dobijete ozbiljnu upalu pluća i da završite u bolnici.

Bik – horoskop za 23.avgust

Iako radite i zarađujete, vi ne prestajete da se žalite kako ste nesrećni i nezadovoljni, pa ili nešto preduzmite da promenite situaciju, ili nastavite da radite i da trpite, ali nemojte druge opterećivati svojim problemima.

Ne dopustite da vam se treća osoba umeša u emotivnu vezu, te i da vam sve pokvari što ste sa partnerom izgradili, jer je važno kako se vas dvoje osećate i kako funkcionišete, pa zanemarite mišljenja i porodice i okoline i njihovu stalnu potrebu da vam nešto određuju i sufliraju jer nemaju pametnija posla.

Muči vas periferna cirkulacija, i potrebno je da se makar malo više krećete jer vodite zbog posla pretežno sedeći način života.

Blizanci – horoskop za 23.avgust

Imate utisak da vam kolega iz kancelarije ne želi dobro, ali vi i dalje budite pozitivni, to je zaista najbolja stvar koju trenutno možete da uradite.

Uhvatite partnera za ruku i pobegnite u prirodu van grada, ponesite dobro raspoloženje, napravite piknik, jer zaista je samo malo potrebno za sreću.

Ne prija vam alkohol i to što ste morali da popijete koju čašicu na slavlju, vas sada stiže, iako je oporavak brz, glavobolja od mamurluka će da vas malo namuči.

Rak – horoskop za 23.avgust

Trebalo bi da napravite preraspodelu obaveza između sebe i svog tima, jer vi sami ne možete ništa postići, a i tim bi mogao malo da se angažuje i da ostavi ljubomoru i zavist po strani, jer su svakako interesi zajednički i svima je važno da ostvarite dobre rezultate.

Ljubav vam ovih dana nije bila u prvom planu pa ste malo usamljeni, no okanite se već poslovnih obaveza i krenite u potragu za srodnom dušom, jer je neka nova ljubav i osoba koju priželjkujete možda čak i bliže nego što biste pomislili.

Niste baš u punoj snazi poslednjih dana, jer se još uvek oporavljate od ranije bolesti koja vas je iscrpela i dosta vam je oštetila imunitet.

Lav – horoskop za 23.avgust

Ugostiteljstvo je oduvek bila vaša pritajena želja i strast, pa sve češće razmišljate da podignete neki kredit ili da pozajmite deo sredstava koji vam fali, i da uplovite u ugostiteljske vode.

Partner bi voleo da otputujete negde, ali vi niste baš pri parama pa se ne biste još dodatno izlagali nekom trošku, no svakako pokušajte da se dogovorite nije to razlog da se svađate.

Jedino što vam trenutno smeta na vašem telu jesu bore koje se pojavljuju i produbljuju, te zato vi i pijte više vode i kupite hidratantnu kremu ili neka sredstva sa hijaluronom, jer to svakako nije zdravstvena tegoba i nešto oko čega treba da se nervirate.

Devica – horoskop za 23.avgust

Svakoga dana okopavate svoju baštu ili prolazite pored cvećare i gledate prelepe aranžmane u izlogu, i razmišljate da možda biste mogli da se bavite tim poslom, jer pre svega kreativni ste i imate smisla za umetnički izraz.

Prići će vam osoba u znaku Jarca, i nemate razloga da ne prihvatite izazov, takve osobe su vrlo interesantne, ako izuzmemo njihovu tvrdoglavost.

Sekirate se zbog porodičnih problema, pa već dugo ne spavate kvalitetno i razmišljate često i o lekovima za smirenje, ali oni nisu nešto što bi trebao da vam bude prvi izbor.

Vaga – horoskop za 23.avgust

Imate umetničku crtu na nekog bližnjeg iz familije, i baš nikako vam nije jasno zasto ste zavrsili u kancelariji, ili baveći se kakvom prirodnom ili društvenom naukom.

Skoro ste ušli u jednu turbulentnu vezu koja beleži uspone i padove svakodnevno, i raskidi i neka lepa pomirenja su svakodnevna, i to možda na neki period i jeste slatko ali će vam ipak u jednom momentu sigurno dosaditi.

Bolovi u zglobovima vas dugo muče, i obratite pažnju ako bolovi zahvate sitnije zglobove šake, obratite se lekaru, jer je to mogući znak reumatoidnog artritisa koji je jedna ozbiljna zapaljenska i doživotna bolest.

Škorpija – horoskop za 23.avgust

Izuzetno ste talentovani za spremanje jela kao i za dekorisanje istih, i danas je dan odluke u kome se nećete pokajati ako počnete da mesite i prodajete kolače.

Partner se zatvorio u kuću i neće nigde da izađe, pa je možda samo takav period, a možda se i razlikujete, jer ako ste vi hiperaktivni, neko ima pravo naravno i da bude i povučen.

Neko u porodici boluje od neke vrste bolesti koja je nasledna, pa ste u nedoumici da se i vi možda ipak i testirate i proverite da li ste zdravi u potpunosti ili nosite određene gene.

Strelac – horoskop za 23.avgust

Jedva čekate da se završi radni dan i da idete kući kako biste planirali gde na odmor za predstojeće praznike ili već naredne letnje ili zimske sezone.

Prilično ste introvertni zadnjih meseci i niste za nova poznanstva, mada poboljšanje na koje ste čekali na emotivnom nivou, dolazi od sledećeg meseca i ipak se strpite malo.

Sve je zdravstveno u redu, pa čak i ako imate koji kilogram viška, neće vam pomoći liposukcija već kvalitetnija ishrana i redovna fizička aktivnost, makar to bila i neka svakodnevna šetnja od sat ili dva.

Jarac – horoskop za 23.avgust

Vodite računa kada na poslu igrate igrice ili ste na društvenim mrežama, jer ako bi vas slučajno neko razotkrio, vašem šefu se to nikako ne bi svidelo i dobili biste i ukor, i možda čak i otkaz.

Neprestano vas gleda kolega preko puta stola ili drug iz odeljenja, ali vama se on ne dopada pa već razmišljate o tome kako da ga otkačite na neki ljubazan način, ako vam priđe.

Bolovi sa desne strane ispod rebra vas muče i moguće da ste se ranije povređivali ili položaj tela koji ste napravili nije bio odgovarajući, ali mladi ste još uvek da sumnjate odmah na kamen u žučnoj kesi.

Vodolija – horoskop za 23.avgust

Više vam je muka od sedenja kod kuće i neangažovanja oko traženja posla, jer živimo u vremenu kada svaki dinar znači i kada sami morate da preuzmete odgovornost za sebe, a ne da očekujete da vas drugi izdržavaju kada ste sasvim sposobni da sami zarađujete i da smatrate da su vam neki poslovi ispod časti.

Ljubav je nešto što vas danas motiviše i pokreće, nešto zbog čega vam danas ništa nije teško, i možete da se zaista opustite, i da uživate sa partnerom u prelepim trenucima nežnosti i sreće.

Glavobolja je takva da imate utisak da ćete svakog momenta da padnete u nesvest od pritiska u predelu slepoočnica, pa ste nervozni i spava vam se, i smeta vam i buka i svetlost i proverite da nemate migrenu.

Ribe – horoskop za 23.avgust

Uporno slušate o tome kako je u inostranstvu bolje i razmišljate da i vi krenete da učite jezik ili da makar odete na par meseci da radite u butiku, pekari ili kao baštovan, kako biste lepo zaradili.

Trudite se da budete razumni i da postupite fer prema partneru, iako vam neka njegova shvatanja i razmišljanja nisu baš najjasnija, ali pokušajte da izdržite još malo, koliko dok vas ne ugrožava i ne utiče na to da vi menjate svoj stav i da budete ono što niste kako biste se prilagodili.

Boli vas vilica, i nikako ne možete da jedete normalno, pa je možda u pitanju promaja ili čak i neka luksacija jer je zglob veoma labavo povezan i često se dešavaju iščašenja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!