Dnevni horoskop za 22.septembar 2019

Dnevni horoskop za 22.septembar 2019

Dnevni horoskop za 22.septembar ove godine.

Ovan – horoskop za 22.septembar 

Imali ste neka prevelika očekivanja, i sasvim ste nezadovoljni jer se nisu ispunila, pa radite preko volje sve projekte koji vam budu zadati, i razmišljate sve više o promeni posla.

Ne treba da se nervirate jer je partner u jednoj lošoj fazi, i ima probleme koje mora sam da reši, pa je zbog toga malo od vas distanciran, a ne jer vas ne voli kao ranije.

Muči vas upala sinusa i posavetujte se sa lekarom pre nego što problem postane hroničan.

Bik – horoskop za 22.septembar 

Svesni ste obaveza koje su pred vama, i nema potrebe da sami sebi stvarate pritisak unapred, već da samo dobro razmislite kako da se pravilno organizujete.

Imate sklonosti da flertujete sa nekim ko je već zauzet, i nećete time ništa postići, samo ćete da se razočarate kada budete odbijeni, i to po malo grubo.

Imate duže vreme migrenozne glevobolje, i tada vam je potreban samo mir i tišina, jer vam vrlo smetaju svetlost i buka.

Blizanci – horoskop za 22.septembar 

Očekujete rezultate nekog konkursa za posao, ali na žalost ovoga puta nećete uspeti da dobijete željenu poziciju, što ne znači da treba olako da se predate i da od svega odustanete.

Neki neočekivani telefonski poziv od osobe koju ste upoznali pre izvesnog vremena, iznnadiće vas prijatno i ulepšati vam dan.

Imunitet vam je dosta oslabljen, i otuda su i učestale infekcije i alergijske reakcije koje vas dosta muče i ometaju normalno funkcionisanje.

Rak – horoskop za 22.septembar 

Dan je odličan za posao, te i za ostvarenje i rešavanje nekih problema koje ste dugo odlagali i koji moraju da se finiširaju, pa se malo više i potrudite.

Ne treba da se povlačite u sebe, kao i da stalno odbijate predlog prijatelja da izađete i da se ipak upoznate sa ljudima kojima se dopadate, jer su tako dosta veće šanse da pronađete svoju srodnu dušu.

Najzad je zdravlje dobro, i višak kilograma koji vas muči ćete uspeti da rešite, ali samo ako se pridržavate saveta nutricioniste i ostavite neke svoje poroke iza sebe.

Lav – horoskop za 22.septembar 

Vi ste osoba koja je vrlo borbena i predana onome što radi, ali nekada jednostavno ništa ne ide po planu i ne treba zbog toga da se nervirate, jer već sutra je novi dan i sve će biti bolje.

Mučite se u vezi sa partnerom, i svađe i konflikti oko sitnica su sve učestaliji, pa razgovarajte baš iskreno i otvoreno, i oboje odlučite kako i šta dalje.

Umorni ste i bledi, pa je pametno da proverite krvnu sliku, jer je sva prilika da ste anemični i da je potrebno da pojačate ishrani i da unosite više vitamina.

Devica – horoskop za 22.septembar 

Vama je posao koji radite veoma važan, i treba da nastavite da se trudite i da branite svoje ideje, a ne da popustite pred svačijom kritikom ili neslaganjem.

Raskid sa partnerom je sve izvesniji, jer to više nije onaj odnos koji ste imali na početku, i vi ste se sasvim distancirali jedno od drugog.

Proverite vid, jer stalno radite za računarom i naprežete oči, pa su zamućenja u vidnom polju sve izraženija.

Vaga – horoskop za 22.septembar 

Posao vam ide onako kako ste zamislili, pa ćete u kratkom roku uspeti da se nametnete šefovima, i da dobijete unapređenje koje ste želeli, ali time i neke veće odgovornosti i obaveze.

Usamljeni ste i stalno sebe preispitujete da li ste vi krivi jer ni jedna vaša emotivna veza ne može da potraje.

Proverite krvni pritisak, jer je jasno da su neki simptomi koje imate u poslednje vreme neki od pokazatelja hipertenzivnog stanja.

Škorpija – horoskop za 22.septembar 

Niste baš zadovoljni kako vas tretiraju nadređeni i kolege, i vrlo ste i nervozni i napeti, ali se trudite da to ne pokažete već da radite i da se i dalje trudite kao da je sve u najboljem redu u kolektivu.

Imate priliku da upoznate nekoga ko vam se dugo dopada, ali ne treba da se pretvarate da ste nešto što niste kako biste tu osobu impresionirali, jer ćete postići kontra efekat.

Imate neke nejasne tegobe i moguće je da je u pitanju hormonski disbalans, pa ipak proverite funkciju i nivoe glavnih endokrinih žlezda.

Strelac – horoskop za 22.septembar 

Srećni ste jer radite ono što volite, i ništa vam ne pada teško jer je i sam posao odličan i primanja su sasvim zadovoljavajuća u današnje vreme.

Prestanite da se samosažaljevate, jer veza sa partnerom nije uspela zbog vaše nesposobnosti da pravite kompromise i jer ste bili svojeglavi, pa naredni put pokušajte da se malo bolje i više prilagodite i da ne mislite samo na sebe.

Muči vas probava i stalno vam je muka i imate dijareju, pa iako je verovatno da je u pitanju neki stomačni virus i da je stvar prolazna, nije na odmet da uradite dodatne preglede.

Jarac – horoskop za 22.septembar 

Ne nalazite vremena da sve zadatke obavite na vreme, pre svega jer uopšte ne umete da se zaista i pravilno organizujete, nego sve ostavljate za poslednji trenutak.

Na žalost je vrlo izvesno da ćete da raskinete vezu sa dugogodišnjim partnerom, jer je on prestao da vas voli, i jednostavno su emocije nestale i ne treba da insistirate da se nešto održava na silu.

Muče vas bolovi u kičmi i zglobovima, i potrudite se da malo više vežbate i da se krećete makar u nekim momentima slobodnog vremena.

Vodolija – horoskop za 22.septembar 

Danas vam sve ide naopako, i potpuno ste nervozni i rasejani, i jedva čekate da se radno vreme završi i da odete kući da se odmorite.

Imate neku ponudu da sa partnerom počnete zajednički život u drugom gradu, ali vama to zaista sada ne odgovara, i doći če do ozbiljne svađe.

Ne možete da spavate i dosta ste oslabili u pooslednje vreme, pa proverite da li je u pitanju samo stres ili imate neke tegobe u vezi sa digestivnim traktom.

Ribe – horoskop za 22.septembar 

Ne treba da brzate i dovoljno je samo da se dobro organizujete i sve ćete uspeti da odradite kako ste i želeli, mada neke greške koje ste ranije napravili, nećete sada imati vremena da popravite i to će da vas brine.

Vi ste zaista jedna svestrana i zabavna osoba, i nemojte sebe da sputavate već izlazite i sklapajte nova poznanstva, jer nikada ne znate kada može da se rodi neka nova romansa.

Stalno vam zuji u ušima i imate česte vrtoglavice, pa proverite i krvni pritisak ali i čulo sluha i ravnoteže.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!