Dnevni horoskop za 22.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 22.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 22.oktobar ove godine.

Ovan – horoskop za 22.oktobar

Danas sve nekako uspevate da uradite pogrešno, i najbolje je da sve važnije projekte ostavite za neki bolji momenat kako ne biste pravili neke prevelike greške.

Nemate volje ni energije da se sa partnerom stalno svađate oko sitnica, i počelo je da vam stvarno smeta neko njegovo ponašanje u poslednje vreme.

Imate probleme sa srcem i povišenim krvnim pritiskom, pa ako vam terapja ne daje rezultate, posavetujte se sa lekarom i promenite lekove koje pijete.

Bik – horoskop za 22.oktobar

Danas imate velike šanse da dobijete odličnu ponudu da otputujete u inostranstvo na neko baš validno usavršavanje i edukaciju, i bićete presrećni zbog toga.

Veza na daljinu ne može da uspe, pre svega jer ste vi vrlo ljubomorni i posesivni, i bolje je da sa osobom koja je od vas daleko, ostanete samo prijatelji, te i da ne mučite jedno drugo.

Boli vas vratna kičma, pa otiđite za početak na neku relaks masažu, ali ne izbegavajte da se javite lekaru i da trajno rešite problem.

Blizanci – horoskop za 22.oktobar

Nemate volje da radite posao koji vam ne donosi ni priliku da napredujete niti dovoljno novca da živite pristojan život, pa ste sve bliži odluci da date otkaz i potražite nešto bolje.

Imate odličan odnos sa voljenom osobom, i dugo ste zajedno pa razumete jedno drugo i bez jedne izgovorene reči i maksimalno se podržavate i volite.

Morate da se malo više potrudite ako želite da skinete višak kilograma, i da promenite neke loše životne navike, a ne da verujete u neke instant dijete iz novinma ili sa interneta.

Rak – horoskop za 22.oktobar

Sve vam danas ide od ruke, i pohvale i nagrade neće izostati, ali nemojte da se uzoholite jer ćete tako da izgubite podršku kolega i saradnika, već ostanite prizemna i dobra osobakao i do sada.

Nekome se veoma dopadate takvi kakvi jeste, i nema potrebe da se menjate i da se pretvarate da ste nešto bolji i drugačiji, već se opustite i prihvatite poziv na romantični izlazak.

Umorni ste i vrlo nervozni, jer nikako ne možete da spavate i stres vam zadaje i neke druge baš velike probleme, i remeti rad organizma u celini.

Lav – horoskop za 22.oktobar

Obratite pažnju na neke kolege koje žele da vas sabotiraju, i nemojte unapred da svakome olako iznosite ideje i planove na kojima ste dugo i vredno radili, kako neko ne bi preoteo vaše zasluge.

Stalno mislite na neku bivšu ljubav i želeli biste da opet obnovite staru romansu, ali je ta osoba odavno krenula dalje, i na žalost ćete i shvatiti da vas nikada nije iskreno ni volela.

Proverite stanje bubrežne funkcije, jer je moguće da su neki netipični simptomi posledica kamena ili peska u mokraćnim kanalima, a da na to nikada ne biste posumnjali.

Devica – horoskop za 22.oktobar

Najzad ste se ostvarili u svemu što ste želei u karijeri, ali opet niste zadovoljni, jer vam sada smeta što su obaveze i odgovornosti veće nego ranije, i što morate da vi kao lider popravljate svačije greške.

Preterano ste se opustili i sasvim ste se udaljili od partnera, i moguće je da napravite neke greške i da se upustite u neobaveznu avanturu, nadajući se da vaša voljena osoba za to neće saznati.

Imate česte upale respiratornih puteva, i morate da se malo više potrudite da ojačate imunitet, te i da uzimate vitamine i da ostavite poroke, i promenite sasvim svoje loše navike i način života.

Vaga – horoskop za 22.oktobar

Kolege vas nikako ne vole, i kada je važno da vas podrže oni vam kao namerno okrenu leđa, pa se ipak zapitajte da li ste to i zaslužili, jer ste ih stalno nipodaštavali i njihov rad smatrali manje vrednim.

Nemojte da se upuštate u flert sa kolegom sa posla, jer je ta osoba već zauzeta i nemate nikakvu perspektivu u takvom odnosu, sem što ste vi vrlo zaljubljive prirode i na kraju ćete samo vi da patite.

Bol ispod desnog rebarnog luka je postao sve jači i učestaliji, pa uradite ultrazvučni pregled i proverite nivo bilirubina u krvi, jer je verovatno u pitanju neki poremećaj funkcije jetre i/ili žučne kese.

Škorpija – horoskop za 22.oktobar

Uporni ste u onome što radite, i vi ste neko ko je sasvim siguran u sebe i svoje potencijale, i ne dopuštate da vas niko osujeti u namerama i planovima da postignete ono što ste sebi zacrtali kao cilj.

Neka osoba u znaku Strelca vam se dopada, ali ipak su vam karakteri sasvim različiti, i nemate realne šanse za neku zajedničku budućnost, pa nemojte da gubite vreme.

Muče vas bolovi u zglobovima, pa je moguće da imate neke početne reumatske tegobe ili pak da je samo u pitanju preterano opterećenje funkcije zgloba, ili neki degenerativni početni proces.

Strelac – horoskop za 22.oktobar

Niste nikako zadovoljni na poslu koji radite, i smatrate da ste pogrešili jer ste prihvatili ono što ne volite i što nije iz vaše sfere interesovanja, jer nemate i nikako priliku da pokažete svoju logiku i kreativnu stranu.

Ako ste u dugoj vezi, imaćete priliku da sa partnerom počnete zajednički život i bićete zbog toga vrlo uzbuđeni, ali na žalost ništa na kraju neće ispasti onako kako ste vi zamišljali i maštali.

Zdravlje vam je zaista odlično, i samo tako nastavite i idite kao i do sada na redovne preventivne kontrole i preglede laboratorijskih parametara organskih funkcija.

Jarac – horoskop za 22.oktobar

Danas ste posebno iscrpljeni i umorni, i čini vam se kao da obavezama nema kraja, ali sve je to posledica činjenice da ste bili lenji i da ste sve odlagali za posledni trenutak, i sada ste u žurbi i sve vam je naporno.

Stalno se vraćate u prošlost i žalite za nekim propuštenim prilikama, ali zaista od toga nemate ništa i samo gubite dragoceno vreme, jer možete realno da upoznate nekoga ko je vama vrlo sličan, pa i sa kime biste bili srećni i emotivno ispunjeni.

Imate stalno neke probleme sa probavom, i muči vas i nadimanje i gasovi, a opet vam se čini kao da nemate povećan apetit i da ste izgubili na kilaži, pa proverite da nije u pitanju neka hronična zapaljenska bolest creva.

Vodolija – horoskop za 22.oktobar

Danas bi bilo najbolje da uopšte i ne idete na posao, jer ćete samo sve da radite naopako i da pravite greške, koje ćete posle da ispravljate i da se samo vrtite u krug bez ikakvog rezultata.

Partner vam nije veran i sa vama je samo iz neke koristi, pa iako ste toga svesni vama je lakše da okolina misli da ste srećni, i sami ćete biti krivi za svu bol i patnju koju sebi nanosite.

Proverite stanje svojih hormona, jer su neki simptomi najverovatnije nastali kao rezultat jasnog disbalansa i poremećaja funkcije nadbubrežne i/ili tiroidne žlezde.

Ribe – horoskop za 22.oktobar

Danas ste sasvim skloni da pogrešno ulažete novac i da potrošite na neke neisplative projekte sve što ste do sada uštedeli, pa čak i da se zadužite i bolje je da poslušate savete iskusnijih kolega ili prijatelja, pre nego sami sebe odvedete u potpunu propast.

Najzad ste zadovoljni na polju ljubavi, i odnos sa partnerom nikada nije bio lepši, i zaista uživate u sreći i u svakom zajednički provedenom trenutku.

Skloni ste čestim promenama raspoloženja, pa na kraju i depresiji, te je poželjno da se obratite za poomoć psihoterapeutu jer nećete moći sami da se izborite, jer generalno ne shvatate ozbiljnost te situacije u kojoj se nalazi vaša psiha.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!