Dnevni horoskop za 22.novembar 2019

Dnevni horoskop za 22.novembar 2019

Dnevni horoskop za 22.novembar.

Ovan – horoskop za 22.novembar

Sami ste sebe doveli u nezgodnu situaciju, jer ste se ponašali neprofesionalno i neodgovorno, pa sada treba da podnesete sve kritike nadređenih, ali najzad i da nešto i promenite.

Imate sreće da ste upoznali neku osobu koja vam u svemu odgovara, te i sa kojom možete da lako i planirate lepu zajedničku budućnost.

Javite se zubaru i ne odlažite realan problem koji imate, kako ne biste sami sebe doveli u još gore stanje.

Bik – horoskop za 22.novembar

Težak rad vam je postao nužan, jer morate da vratite i neke dugove, te i da preživite iz meseca u mesec, i sve to utiče na vaše raspoloženje, i stalno ste umorni i nervozni na poslu.

Nije vam do stalnih svađa i rasprava sa partnerom, pa ste se malo i udaljili da saberete misli i da odlučite kako da rešite neke druge probleme koje imate.

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i depresiji, pa se malo smirite i saberite, i pokušajte da sa nekim porazgovarate o svemu što vas realno i muči.

Blizanci – horoskop za 22.novembar

Danas je idealna prilka da ostvarite neke planove i zadatke, i nadređeni će biti i više nego srećni i zadovoljni vašim radom i zalaganjem, jer vi uvek dajete svoj maksimum u poslu.

Ne treba da ulazite u neke flertove ili avanture sa kolegom sa posla, jer je on već i zauzet i želi samo neku tajnu vezu, koja vama ne treba da imponuje i da tako tražite svoju sreću koja i nema realno nikakvu budućnost, i samo bez potrebe gubite vreme.

Česte respiratorne infekcije su vaš veliki problem, pa je pametno da nađete načina da malo ipak i nekako ojačate imunitet, i da generalno promenite svoj način života.

Rak – horoskop za 22.novembar

Preterano ste skeptični i sumnjičavi prema kolegama sa kojima radite, i vi ste ti koji ne želite da uspostavite neki bolji odnos, iako se svi trude da vas prihvate kao ravnopravnog člana tima.

Umara vas neka osoba koju ste skoro upoznali i koja je vrlo navalentna i naporna u svim svojim namerama da vas osvoji, i vama se to ne dopada i ne želite takvu vrstu odnosa od starta.

Proverite krvnu sliku, jer su stalni umor i malaksalost kao i bledilo i nervoza, možda posledica jedne vrste anemije, i treba da menjate iz korena svoju ishranu i da unosite minerale i vitamine.

Lav – horoskop za 22.novembar

Preterano ste skloni da mešate emocije u svoj posao, i da sve shvatate lično, pa to nije po vas dobro, jer su i neki neuspesi i prepreke sastavni deo svakog rada, i morate da naučite da se ipak nekako bolje izborite i da sve bolje i prihvatate kao činjenično stanje.

Neko koga ste smatrali prijateljem, izjaviće vam ljubav i vi nećete znati kako da postupite, jer ne osećate isto, a ipak tu osobu ne želite da povredite, niti da izgubite prijateljstvo koje vam znači.

Proverite stanje jetre i žučne kese, jer imate neke probleme koji mogu ukazivati na baš poremećaj funkcije nekog od ova dva organa.

Devica – horoskop za 22.novembar

Ostavite sve ono što ne možete danas da stignete da odradite za neki drugi dan, jer je važno da uspete da ostvarite u roku one najvažnije zadatke, dok ćete neke ostale rešavati kada za to bude bolji momenat.

Partner vas ne voli iskreno i sa vama je samo iz koristi, ali vi to ne želite da vidite jer vam je pak i lakše da verujete da nije tako, i da svi oko vas koji realno vide stanje stvari, zapravo greše.

Bez većih promena što se zdravlja tiče.

Vaga – horoskop za 22.novembar

Možda je bolje da se ne zanosite nekim nerealnim ciljevima i ambicijama, već da radite u skladu sa svojim potencijalima, kako ne biste došli u situaciju da pravite nepotrebne propuste i da trpite kritike nadređenih za svoju neodgovornost i nedoslednost.

Osamili ste se i stalno razmišljate o nekom bivšem patneru i o tome da ga opet pozovete i da baš i obnovite vezu, ali je on već krenuo dalje, i vi biste trebali da shvatite da je sve prošlost.

Muči vas stalno glavobolja, i ona možda nije tako bezazlen i izolovan problem, pa se javite svom lekaru i uradite neke analize kako biste otkrili pravi uzrok problema.

Škorpija – horoskop za 22.novembar

Brzate u nekim odlukama kako biste što pre ostvarili željene novčane bonuse i unapređenje, ali to zaista nije u datom momentu realno ni moguće, pa je bolje da se malo strpite i da spustite loptu.

Neko iznenadno poznanstvo će da vam probudi leptiriće u stomaku, i poželećete da ostvarite bliži kontakt sa tom osobom, te i da možda sve pređe u jednu lepu i novu romansu.

Muči vas stalno bol u želucu, pa je poželjno da uradite neke osnovne analize, jer je moguće da je i stres glavni uzrok, ali čak i nešto ozbiljnije i nhroničnije od toga.

Strelac – horoskop za 22.novembar

Imate naviku da trošite i više nego što zaradite, pa treba da se malo bolje organizujete, jer ćete da dođete u situaciju da se bez potrebe zadužujete, a na poslu situacija nije tako sjajna i perspektivna kao što ste se nadali.

Imate potrebu da sa partnerom ozbiljno porazgovarate o svemu što vam smeta, jer smatrate da se dosta promenio, pa i da je počeo da vas shvata zdravo za gotovo od kada živite zajedno.

Imate stalne probleme sa bolovima u lumbalnom delu kičme, i potražite savete lekara, jer može da se desi da se ukočite i da završite u bolnici, jer stalno sedite i ne krećete se ni malo.

Jarac – horoskop za 22.novembar

Vama je jako naporan posao koji radite, jer nemate nikakvu motivaciju i podsticaj da se potrudite, pošto nema nikakvog izgleda da napredujete niti da dobijete neki novčani bonus.

Muči vas neka veza iz prošlosti i stalno o tome razmišljate, pa sebe tešite da nije vreme da ipak vi i počnete da opet izlazite, ali samo tako gubite realnu priliku da upoznate pravu osobu za sebe.

Imate višak kilograma koji treba da rešite, ali ne nekim rigoroznim dijetama i gladovanjem, već pravilnom ishranom i redovnim vežbanjem.

Vodolija – horoskop za 22.novembar

Danas definitivno nije vaš dan, i ako ste planirali da radite neke važne projekte ili da počnete čak i sopstveni posao, odložite sve to za neki povoljniji momenat, jer će danas sve da vam ide zaista samo nizbrdo.

Samoća vam prija jer ste još uvek tužni što ste vraskinuli dugu vezu, iako ste već počeli da baš i pravite planove za venčanje i da se nadate srećnom kraju, partner je ipak sve pokvario i prevario vas je i ostavio.

Imate česte bolove u grudima, malaksalost i preskakanje srca, pa uradite EKG, a i proverite neke osnovne parametre srčane funkcije kao i stanje arterijskog pritiska.

Ribe – horoskop za 22.novembar

Odlučni ste da najzad date otkaz na poslu i da počnete da tražite neko novo radno mesto, jer ste shvatili da niste srećni ni zadovoljni, pa i da plata nije ni najmanje dobra i dovoljna za osnovnu egzistenciju.

Danas vam je ljubav naklonjena, i sa voljenom osobom ćete uživati u vrlo i lepim i romantičnim trenucima sreće i nežnosti.

Zdravlje je najzad solidno, mada ne treba da se previše opustite i da sve upropastite, jer ste vi vrlo neodgovorni i ne brinete dovoljno o sebi.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!