Dnevni horoskop za 22.jun 2019

Dnevni horoskop za 22.jun 2019

Horoskop za 22.jun ćete čitati u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 22.jun

Možete da očekujete neke dobre vesti koje će da vam pomognu da rešite problem koji vas dugo opterećuje na poslu, te ćete najzad ostvariti željeni napredak i uspeh.

Partner vam sprema neko iznenađenje, ali moguće je da je to za vas previše i da ćete pogrešno da odreagujete i da ga na takav način i povredite.

Smatrate da ste odličnog zdravlja, ali zapravo ignorišete neke simptome koji mogu biti ozbiljni i koji vam mogu na dalje stvarati probleme.

Bik – horoskop za 22.jun

Nesmotreno postupate u nekim svojim odlukama, ali je glavni problem što svi oko vas shvataju da ne umete da radite timski, već stalno imate potrebu da sebe stavite u prvi plan i tako zapravo ometate poslovanje saradnika.

Flertujete sa nekom osobom koju ste nedavno upoznali, ali ona zapravo ne želi sa vama ništa ozbiljno i povedite računa da ne shvatite preozbiljno nečiju naklonost i da se posle ne razočarate.

Imate probleme sa sinusima i ne možete nikako da ih rešite jer su hronični i svaka i baš najmanja promena vremenskih prilika vama jako smeta.

Blizanci – horoskop za 22.jun

Našli ste se na pravom mestu u pravom trenutku, pa je unapređenje izvesno, ali možda će da zahteva da promenite mesto stanovanja ili da češće putujete i to vama u datom momentu nije baš u planu.

Planirali ste da sa partnerom počnete zajednički život, ali vam nije jasno zašto on to na neki način stalno pokušava da izbegne, i počinjete da sumnjate u njegova iskrena osećanja.

Prekontrolišite rad štitne žlezde jer ste veoma nervozni i napeti i možda se desio neki hormonski disbalans.

Rak – horoskop za 22.jun

Predugo ste štitili neke saradnike, i vreme je da sve kažete nadređenima, ali pametno je da ipak birate vreme i reči kako ne biste bili shvaćeni kao oportunista ili neko ko pokušava da namerno sabotira kolege.

Ostavite se razmišljanja i analiza i pokušajte da uživate u romantičnoj vezi, umesto da ste stalno napeti i da svaki partnerov postupak analizirate i preispitujete.

Najzad ste uspeli da se rešite viška kilograma koji vas je mučio, ali je svakako dobro da dalje nastavite da vežbate i da se kvalitetno hranite, a ne da ponavljate iste greške kao ranije.

Lav – horoskop za 22.jun

Ne treba da budete sujetni i da pokušavate samo sebi da ugađate, jer je posao koji radite timski i svi oko vas se zaista trude da sa vama ostvare neke zajedničke rezultate, pa je vreme da se ipak i vi uklopite i da shvatite da je i timski rad jednako važan kao i lična postignuća.

Iznenađenje koje spremate za partnera neće imati efekte kojima ste se nadali, i proizvešće jednu svađu i nerazumevanje jer ste uradili nešto protiv osećanja osobe koja vas voli.

Mučite se sa bolovima u kičmi, sve jer ste preterali u fizičkoj aktivnosti iako ste znali da povrede nisu sasvim zacelile.

Devica – horoskop za 22.jun

Ne možete da stalno potiskujete probleme i da se pretvarate da oni ne postoje, te je vreme da se suočite sa onim što vas muči i da potražite pomoć saradnika kako biste sve najzad i rešili na neki način.

Stalno se svađate sa partnerom, i problem je u tome što ste oboje temperamentni i morate da birate reči koje izgovarate jer nekada zaista preterate i uvredite osobu koju volite.

Posavetujte se sa lekarom u vezi problema sa srcem, jer imate naslednu predispoziciju i može da se desi da su stvari ozbiljnije nego što mislite.

Vaga – horoskop za 22.jun

Neko vas sasvim očigledno i namerno sabotira, jer smatra da vi niste prava osoba za neku poziciju kojoj težite, i umesto da gubite vreme i energiju na svađe i sukobe, bolje je da se dokažete u radu i postignete rezultate koji za sebe govore dovoljno.

Neko vas duže vreme simpatiše i pokušava da vam se približi, ali vi ne uviđate nečija osećanja i ponašate se sasvim nezainteresovano.

Zdravlje je zadovoljavajuće, mada je pametno da se posvetite sportu i da se više krećete jer ste zaista postali lenji i pasivni i to generalno šteti organizmu.

Škorpija – horoskop za 22.jun

Preterano ste ambiciozni i nemate mere u nekim svojim postupcima, te stalno mislite samo na sebe i na takav način sabotirate timski rad i smetate osobama koje se takođe trude da se pokažu.

Odličan odnos sa partnerom, i moguća su neka zajednička putovanja i lepi trenuci u begu od svakodnevnice.

Imate probleme sa povišenim šećerom u krvi, pa je pametno da analizirate krvnu sliku i funksciju endokrinih žlezda.

Strelac – horoskop za 22.jun

Malo se opustite jer nije na vama da sve probleme rešavate, i ne možete na takav način da radite jer sebe iscrpljujete i uzaludno rasipate energiju.

Smatrate da ste vi jedini koji daje u nekom emotivnom odnosu, i da je pertner ravnodušan i da je prestao da se trudi i da se angažuje u vezi, pa vam smeta što vas uzima zdravo za gotovo.

Ne možete da spavate i hronično ste umorni i nervozni, ali lekovi za smirenje nisu rešenje, već je pametnije da nađete uzrok stresa i da ga rešite.

Jarac – horoskop za 22.jun

Vi ste veoma lojalan i dobar radnik, i dajete svoj maksimum da ostvarite neke kompleksne ideje i da sve bude u korist firme za koju radite, iako biste negde primali više novca vama to nije bitno, koliko poštovanje i lepa saradnja sa timom.

Razočarali ste se u partnera i ne znate kako da postupite, kao i da li je to razlog da prekinete dugogodišnju vezu i da krenete dalje.

Imate neke hronične tegobe sa probavom, i u poslednje vreme vam je stalno muka i morate da prekontrolišete stanje digestivnog sistema.

Vodolija – horoskop za 22.jun

Težite da stalno date jedan maksimum ali to niko ne ume da ceni, pa ste se povukli i ne želite da se opterećujete poslom, i samo odrađujete površno sve obaveze kakjo biste zaradili platu.

Neočekivani poziv može da donese neke lepe promene u vaš život, ali ako ste zauzeti ipak nemojte da se upuštate u neku tajnu romansu jer će to da vam se obije o glavu.

Osećate se veoma dobro i najzad ste uspeli da uspostavite balans i da nađete način da uživate i da se bavite sportom i da se hranite zdravije i kvalitetnije.

Ribe – horoskop za 22.jun

Vama je stalno važno šta neko o vama misli i govori, ali to ne može i ne sme da vam bude merilo kvaliteta i sposobnosti, jer ste osoba koja je veoma pametna i koja treba da se na drugi način ipak i pokaže i dokaže.

Umorni ste od nerazumevanja i svađe sa partnerom, ali iako se on trudi da vam veruje ipak vi sami mu svojim postupcima dajete razloga i povoda za sumnju.

Povedite računa o imunitetu, jer su moguće neke alergijske reakcije ili upale, pošto ste stalno pod stresom i ne pokušavate da se promenite.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!