Dnevni horoskop za 22.jul 2019

Dnevni horoskop za 22.jul 2019

Dnevni horoskop za 22.jul.

Ovan – horoskop za 22.jul

Imate utisak kao da vam preti otkaz na poslu, i to vas čini veoma nervoznim i nezadovoljnim, jer smatrate da niste vi krivi za loše poslovanje kolektiva.

Danas nije vaš dan za ljubav, te zato dložite telefon i ne uključujte se na društvene mreže, jer i postoji bojazan da ćete nekoga povrediti svojim izjavama, pa makar i nemamerno.

Psihički se osećate veoma rastrojeno, a moguće da je glavni krivac loša situacija na poslu, ali ni na privatnom planu stvari nisu baš onakve kakve biste voleli da budu.

Bik – horoskop za 22.jul

Možda je pravo vreme da počnete da razmatrate potencijalnu promenu posla, jer na trenutnom radnom mestu, vaša pozicija ne ukazuje na skoriji napredak u višu funkciju, što vas čini veoma nezadovoljnim, pa biste najradije sve da napustite.

Na ljubavnom planu kod vas danas nema zime, jer sve teče kako ste planirali, pa zaista vi najzad i očekujete, da vam simpatija uzvrati na isti način, te zato budite kraj telefona, dobićete zanimljivu poruku.

Imate hroničnih problema sa sinusima i glavoboljom, i najbolje bi bilo da posetite lekara, možda je u pitanju neka alergija.

Blizanci – horoskop za 22.jul

Iako mozda radite ono za sta niste školovani, veoma ste zadovoljni svojim radom i zaradom, kao i kolektivom i vrstom posla, ali ako vam pak posao ne odgovara, nađite ono što će vas ispuniti i neka vam to bude makar hobi.

Svi slobodni danas neka krenu u potragu za srodnom dušom, bilo da izađete na piće sa društvom, na vožnju bicikla, šetnju, ili ako je dan ružan vi se čak mozete sa nekim sprijateljiti na društvenim mrežama. Svakako, priliku koja vam se danas pruža nemojte nikako propustiti.

Osećate se odlično, fizički i mentalno ste jaki i socijalno ispunjeni i rasterećeni svake brige i nervoze.

Rak – horoskop za 22.jul

Danas je dan kada je vreme da svoju strelu uputite pravo u metu, gde će vam pogodak i jasno postizanje cilja obezbediti unapređenje koje ste dugo priželjkivali.

Leptirići su na sve strane kod onih sveže zaljubljenih, no ipak vas nije lako zadržati, te bi partner morao znati da zaljubljenost može da vas drži veoma kratko.

Zdravlje vam nije loše, ali ste iz nekog razloga mrzovoljni, pa je najbolje da pustite neki dobar film i opustite se što je više moguće jer je stres vaš najveći neprijatelj.

Lav – horoskop za 22.jul

Kolege zajednički rade na nekom projektu, ali ipak vi smatrate da greše u koracima pa budite otvoreni prema njima.
Iako možda niste u pravu, iznesite svoje mišljenje, i tako ćete izbeći moguće nesuglasice i neka ogovaranja iza leđa.

Za sebe mislite da ste beznadežan slučaj i da nikada nećete naći srodnu dušu, ali dokažite sebi da grešite, izađite u grad i pronađite svog partnera koji je negde tu u blizini i vaša je srodna duša.

Raznovrsnu ishranu zamenili ste fast foodom, a to vas deprimira jer primećujete i znatan višak kilograma, pa zato bacite slatkiše i uzmite voće, beli hleb ne konzumirajte, a voda neka vam uvek bude pri ruci.

Devica – horoskop za 22.jul

Finansijska situacija je odlična, i to zahvaljujući vašem ranijem angažovanju na poslu, pa stoga realno i očekujte povišicu ili kakav novčani bonus.

U svađi ste sa partnerom ili ste pak vi skoro raskinuli dugogodišnju vezu, a to vas čini kompletno odsutnim i nezainteresovanim za bilo kakva druga dešavanja oko vas, ali trgnite se, jer ima još mnogo kvalitetnih ljudi kojima biste mogli da poklonite svoju ljubav i pažnju.

Muči vas glavobolja, pa je poželjno da smanjite stres, zamračite sobu i odspavate na miru.

Vaga – horoskop za 22.jul

Iako vas kolege smatraju dvolicnom osobom, vi ste uvek iskreni i otvoreni i svom šefu ste danas jasno dali do znanja koji su vaši kvaliteti i prednosti i zašto kolektiv na poslu treba da ima osobu kao što ste vi.

Ukoliko imate kakav rođendan, žurku, ili neku zabavu, iskoristite je, jer ćete baš tu sresti osobu koja će vas oduševiti svojim mentalnim i fizičkim kvalitetima, i shvatićete koliko ste zapravo vi kompatibilni i povezani.

Zdravlje vam i nije baš sjajno i niste baš stabilno, pa se osećate se malaksalo, kao da vas je napao neki virus, i potrebno je da mirujete i da poštujete propisanu terapiju.

Škorpija – horoskop za 22.jul

Sjajna poslovna prilika je pred vama, te je nemojte propustiti i nikako prepustiti drugom ko bi istovremeno i preuzeo zasluge za neki vaš trud i zalaganje, jer ste zaista zaslužili da uspete.

U ljubavi je sve kako treba, i može se reći da vam najzad cvetaju ruže i vaše je samo da se opustite i da sa voljenom osobom što više i uživate u svakom zajedničkom trenutku.

Imate sve izraženije probleme sa vidom, i možda je vreme da proverite dioptriju, pa nemojte biti neodgovorni i odlagati posetu lekaru specijalisti.

Strelac – horoskop za 22.jul

Neke nove ideje i planovi vam sami od sebe naviru, i bićete presrećni kada one budu prihvaćene od strane nadređenih, i kada vaša spretnost da svaki problem razrešite usputno ali veoma dobro i kvalitetno bude shvaćena kao vrhunska sposobnost i vrlina.

Dopada vam se neki kolega sa posla, i to sve teže uspevate da prikrijete ali nije rešenje da započinjete vezu koja nema izgleda da uspe, a opet sa tom osobom svakodnevno sarađujete.

Pazite se neke prehlade i potrudite se da ojačate imunitet vitaminskom ishranom, kao i da više pažnje posvetite zdravom načinu života uopšte.

Jarac – horoskop za 22.jul

Niste motivisani niti imate inspiraciju da se angažujete oko nekih projekata koji vas ne zanimaju, pa ste oguglali na sve kritike i jedva čekate da neđete neko novo radno mesto.

Imate neke nesuglasice sa partnerom, pa iako se trudite da nekako funkcionišete zajedno, sve vam postaje teže da pronađete zajednički jezik oko onih krucijalnih tema i bitnih pitanja za vašu budućnost.

Moguće su neke tegobe koje su u vezi sa disajnim putevima, pa ste skloni akutnim upalama i infekcijama i potrebno je da ostavite pušenje i da se zdravije i kvalitetnije hranite i bavite sportom.

Vodolija – horoskop za 22.jul

Nećete stići da bez pomoći kolega i saradnika finširate projekte koje ste započeli, pa treba da im budete zahvalni i da znate da uzvratite pomoć kada ona njima ustreba u nekom momentu.

Neodlučni ste u vezi sa nekim svojim emotivnim statusom, te ne znate da li su signali koje vam upućuje osoba koja vam se dopada iskreni, ili ona samo sa vama želi flert i avanturu.

Nervozni ste i vrlo napeti, i to vam remeti svakodnevni život i kvalitetno funkcionisanje u svim aspektima.

Ribe – horoskop za 22.jul

Nemate jasne prioritete koji bi vam pomogli da na pravi način ostvarite ideje i da postignete željene rezultate, pa je potrebno da se organizujete i da postupate odgovorno ako želite da baš i ostavite utisak i da dobijete unapređenje.

Ako ste slobodni, uskoro možete upoznati neku osobu koja je dugo živela u inostranstvu, te sa njom i započeti veoma ozbiljnu i lepu romansu.

Moguće su neke alergijske reakcije, pa povedite računa o hrani koju uzimate i izbegavajte da se izlažete faktorima za koje znate da vam izazivaju alergijske manifestacije u organizmu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!