Dnevni horoskop za 22.januar 2020

Dnevni horoskop za 22.januar 2020

Dnevni horoskop za 22.januar.

Ovan – horoskop za 22.januar

Nemate vremena da se odmorite, jer je pred vama danas zaista previše zadataka, i morate da date maksimum truda da sve na vreme postignete.

Partner vam je odan i uvek pun razumevanja, i presrećni ste jer pored sebe imate takvu osobu.

Nemate volje ni za šta, pa i skloni ste da često menjate raspoloženja, pa pazite da ne upadnete u depresiju i nekako kanališite nagomilani stres.

Bik – horoskop za 22.januar

Sami ste krivi jer ste prokockali neke odlične prilike i prinuđeni ste da radite sasvim loše plaćen posao samo da nekako preživljavate, a uz sve to radite od jutra do mraka.

Imate potrebu da stalno započinjete neke svađe sa voljenom osobom, a jer ste generalno nervozni zbog drugiih stvari, ali pazite da partneru to ne prekipi i da ne preterate.

Imate neke probleme sa radom bubrega, i počeli ste da porimećujete neke otoke u predelu kapaka i česte dizurine smetnje.

Blizanci – horoskop za 22.januar

Malo vam je dosadilo da radite loše plaćene honorarne poslove, kada ste se mučili i školovali za nešto drugo, ali je važno da imate neku vrstu nezavisnosti, i ne treba da odustajete od potrage i konkurusanja za posao u struci.

Ništa nije onako kako ste planirali, i početak zajedničkog života sa partnerom je doneo više nekih problema nego uživanja, pa ste u nedoumici da li da najzad sve i prekinete i da krenete dalje.

Muči vas jak bol u želucu i nesanica, te i manjak apetita, pa je verovatno u pitanju baš stres zbog svega što vas opoterećuje u ovom momentu.

Rak – horoskop za 22.januar

Srljate u neke zadatke kojima realno niste dorasli, i ne treba da se posle čudite kada sve propadne i kada budete pred otkazom ili pretrpite oštre kritike nadređenih.

Morate da se malo primirite jer ste postali preterano skloni da se upuštate u neke prolazne veze i avanture, ali zapravo ste i nesrećni i usamljeni, i na taj način prikrivate svoja prava osećanja.

Zdravlje je najzad dobro i samo nastavite da vežbate i da se hranite kvalitetno, pa će i neki višak kilograma kojim ste vrlo opterećeni da se reši vremenom.

Lav – horoskop za 22.januar

Imate odličnu priliku da počnete neke nove projekte, te i da se usavršavate i dodatno edukujete u inostranstvu, i takvu šansu ne smete nikako da prokockate.

Upoznali ste neku zanimljivu osobu, ali je veza na daljinu za vas nemoguće rešenje, jer ste svesni da ste vrlo posesivni i ljubomorni, i ne želite da se mučite.

Morate da se više brinete o svom zdravlju i da ne ignorišete neke realne tegobe koje imate, ili da se lečite na svoju ruku.

Devica – horoskop za 22.januar

Smanjite svoje rasipničko ponašanje, jer je situacija na poslu loša, i nećete moći da nadomestite dugove, pa ćete biti prinuđeni da pozajmljujete novac.

Imate sreće da ste najzad pronašli osobu koja vam odgovara u svemu, i koja je spremna da se baš i ozbiljno posveti planovima za budućnost sa vama.

Imate česte probleme sa bolovima ispod desnog rebarnog luka, pa je moguće da je po sredi neki problem sa radom jetre i/ili žučne kese.

Vaga – horoskop za 22.januar

Sada ste tek shvatili koliko vam nedostaju neke kolege koje su dale otkaz, i sa kojima ste mogli uvek da se iskreno posavetujete, te i da zajednički rešavate probleme i prepreke.

Tvrdoglavi ste i ne umete da pravite kompromise u vezi, pa imate potrebu da sve kontriolišete i baš da sve bude po vašem, i to počinje partnera ozbiljno da nervira.

Treba da se malo zdravije i kvalitetnije hranite, te da unosite minerale i vitamine, jer vam je opšte stanje organizma dosta loše.

Škorpija – horoskop za 22.januar

Danas nikako nije vaš dan, i najpametnije je da ne počinjete neke velike i nove projekte jer ste u riziku da napravite ozbiljne propuste i greške.

Sreća vas je napustila i vi ne možete da shvatite kako vam ni jedna veza ne uspeva, i patite i baš i povlačite se sve više u sebe.

Muči vas zubobolja i obratite se stomatologu na vreme, jer ste imali neke zaista ozbiljne upale desni i korena zuba.

Strelac – horoskop za 22.januar

Ne treba da na kolege gledate kao na svoje konkurente, već da pokušate da budete manje sujetni i tvrdoglavi, i da zajedno radite kao tim i da na kraju poentirate i opravdate očekivanja nadređenih.

Partner ima potrebu da vas nekako stalno pritiska da donesete odluke koje su vezane za buduće korake u vašoj vezi, i to vas počinje da ozbiljno guši i opterećuje, jer zaista niste spremni za to.

Morate da kontrolišete bolje i redovnije krvni pritisak, jer imate genetsku sklonost za nastanak teške hipertenzije, koja je i bolest za sebe ali i značajan faktor rizika za neke druge poremećaje i obljenja.

Jarac – horoskop za 22.januar

Imate utisak da se uzaludno trudite i da ništa ne ide onako kako ste zamislili, i smeta vam jer ne uspevate da pokažete svu svoju kreativnost i znanja, pa verujete vda treba da nađete drugi posao i pokažete svoje pune potencijale.

Partner vas svaki put izenadi i ulepša vam dan, i vama je drago da ste najzad pronašli nekoga ko vas i voli i podržava, i sreća vam se jasno vidi i na licu, a i osećate je u srcu.

Bole vas zglobovi i kičma, i sve je to posledica sedećeg načina života, i stalni rad za računarom počinje i da vam pravi probleme sa vidnom funkcijom.

Vodolija – horoskop za 22.januar

Iako ste spremni da uložite maksimum rada i truda u neke nove zadatke, da biste uspeli da sve to i ostvarite, morate da sarađujete sa kolegama i da se malo i spustite na zemlju jer niste vi uvek ni najbolji niti najpametniji.

Stalno nalazite mane svakome ko pokuša da vas osvoji, i ne možete ni da budete srećni u vezi ako u nju ulazite sa nekim predrasudama i predubeđenjima, da neće bitio dobra i kvalitetna.

Zdravlje vam je solidno, i najzad su se isplatila vaša nastojanja da radikalno promenite navike te i svoj način života, i da poslušate savete lekara.

Ribe – horoskop za 22.januar

Imate priliku da promenite posao i da se najzad ostvarite u branši za koju ste i najzad najviše stručni, pa i koja vam je odavno želja da se u njoj zaposlite.

Sa partnerom je odnos solidan, ali ne onoliko strastven i idiličan kao na startu vaše veze, ali vi ste zadovoljni i nekako vam je postalo važno da imate stabilnost i mir, i nije vas briga da li je sve postalo samo rutina i navika.

Muči vas stalno probava, pa je pametno da odete kod lekara i da ne pripisujete odmah sve stresu i nervozi.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!