Dnevni horoskop za 22.februar 2020

Dnevni horoskop za 22.februar 2020

Dnevni horoskop za 22.februar.

Ovan

Ne smete da se ponašate malodušno i da izgubite volju i motivaciju da radite, samo jer niste baš i odmah uspeli da ostvarite sve ono što ste zamišljali.

Ne treba da se trudite da ugađate drugima, već da sa osobom koju volite budete srećni, i da ipak i sprečite da vam neko treći stalno kvari ono što imate.

Boli vas vratna kičma od stalnog rada na računaru, te treba da se više krećete i možda i da sebe počastite nekom relaks masažom koja će i te kako da vam prija i pomogne.

Bik

Sami ste sebi stvorili loše prilike i propustili idealne šanse da radite posao u struci, pa sada nema svrhe da se žalite i da kukate, jer radite malo plaćen i težak poosao.

Imate često potrebu da se sa partnerom upuštate u sasvim uzaludne rasprave, i pametnije je da proneđete svoj mir i da jedno uz drugo uživate u sitnicama.

Muče vas česte vrtoglavice i osećaj probadanja u grudima, pa je vrlo verovatno da ste pod baš i velikim rizikom od srčanih tegoba, i treba da uradite EKG i proverite krvni pritisak.

Blizanci

Ne smete olako da odustanete posle prve prepreke i da prestanete da se borite za sve svoje ciljeve i ideale, jer je suština da istrajete a ne da se odmah povučete.

Imate potrebu da stalno glumite da ste ono što niste kako biste svakoga impresionirali, ali prava osoba će da vas voli baš onakvim kakvi jeste i sa svim vašim manama.

Nemate vremena za sebe i sve se to odražava na vaše zdravlje, koje je mnogo lošije nego što sda i mislite pa treba da se javite lekaru, i da uradite neke osnovne analize da biste utvrdili tačno stanje i gde postoji problem.

Rak

Skloni ste da brzate u donošenju odluka i da nikoga ne slušate jer mislite da ste vi najpametniji i uvek najkompetentniji, i zapravo zbog toga i stagnirate dok svi oko vas napreduju i ostvaruju uspehe.

Tužni ste jer samo vi ne uspevate da se nikako skrasite i da pronađete svoju srodnu dušu, ali je verovatno problem u tome što imate previsoke kriterijume i prevelika očekivanja.

Povredili ste se i sada ste prinuđeni da mirujete, te ubuduće budite pažljiviji, i pokušajte da se bar pazite kada ste u nekim rizičnim situacijama.

Lav

Vama nedostaje snage da se izborite sa osobama koje su lukave i podmukle, jer ste sve u životu vi i postitzali poštenim radom i trudom, a ne smicalicama i lažima.

Niste srećni u vezi na daljinu, jer poznajete sebe dovoljno i želite da se najzad oslobodite stega i da opet vratite slobodu koja vam nedostaje i da sa partnerom ostanete u korektnim odnosima.

Niste najbolje ali se trudite da se ponašate kao da je sve u redu, i vama je mentalno zdravlje dosta ugroženo, sve jer ste stalno pod stresom i stalno izbegavate da odete na psihoterapiju.

Devica

Shvatili ste da ste se malo i preračunali i da ste preterali u nekim svojim nadanjima i idejama, pa ste rešeni da sve korenito promenite dok nije postalo prekasno.

Vama je smešno što vas partner bez ikakvog povoda i razloga optužuje za neke laži i prevare, ali on je vrlo ozbiljan i njegova patološka ljubomora nije ni najmanje naivna stvar.

Treba da proverite stanje štitne žlezde i nivo tiroidnih hormona u krvi, jer imate sasvim jasne manifestacije poremećaja rada ovog važnog endokrinog organa.

Vaga

Sve vam je teže da se saberete i da trezveno razmišljate kada ste sasvim nesrećni i nezadovoljni poslom koji radite i svesni ste da vas nadređeni samo koriste da ostvare svoje ciljeve, a za sve to i nemate nikakvu valjanu nadoknadu, niti šansu da napredujete i da se usavršavate.

Neko koga ste idealizovali i koga ste zamišljali kao svoju srodnu dušu, sasvim će da vas razočara svojim ponašanjem i nekim postupkom, ali je možda baš to i bilo portrebno kako biste se spustili na zemlju.

Česte su glavobolje i problemi sa sinusima, pa je potrebno da uradite nešto po tom pitanju, jer vaš problem može postati hroničan i samim tim su i manje šanse za terapijski uspeh.

Škorpija

Nemate volje da se zalažete za neke ideje koje nemaju nikakvopg efekta kod saradnika i šefova, i želite da počnete da radite privatno, ali nikako ne uspevate da skupite dovoljno novca za sve neke svoje ideje.

Usamljeni ste i fali vam ljubavi i nežnosti, ali ne radite ništa po tom pitanju pa ne možete stalno ni da se žalite, jer ste se povuklli u sebe i neka svoja sanjarenja i maštanja.

Zdravlje vam je dosta dobro i možete da se najzad i opustite i da počnete da živite život punim plućima, ali naravno da i dalje treba da redovno vežbate i da se zdravo hranite i da poštujete sve savete lekara.

Strelac

Nije vam ostalo puno vremena da završite sve zadate projekte, ali ste uporni u tome da istrajete i da sebi i drugima pokažete da možete da stvarno budete i odgovorna i zrela osoba kada to želite.

Imate potrebu da stalno sa partnerom započinjete neke svađe i rasprave, sve jer ste nesrećni i nezadovoljni na nekim drugim životnim aspektima.

Skloni ste čestim alergijama i respiratornim infekcijama, te treba da ojačate imunitet i da se zdravije hranite i unosite više vitamina i minerala.

Jarac

Ništa vam ne ide kako ste želeli i potražite u sebi odgovornost za svoje greške, umesto da stalno za sve krivite ljude oko sebe ili neke nepovoljne okolnosti.

Morate da se saberete i da počnete da češće izlazite i da se družite sa ljudima, jer vam samoća i stalno vraćanje mislima u prošlost, ne mogu nikako doneti nikakvu sreću ili dobrobit.

Muči vas problem sa grčevima u mišićima i bolovi u velikim zglobovima, pa je poželjno da se malo više krećete i da uzimate magnezijum i kalcijum u hrani ili u vidu suplemenata.

Vodolija

Naravno da niko neće da veruje u vas ako ne verujete ni vi sami u sebe, i ne treba da radite da biste se nadmetali i dokazivali drugima, već jer nešto volite i imate ciljeve koje želite da najzad i postignete.

Neko je veoma navalentan u udvaranju i pokušajima da vas impresionira, pa ćete jasno toj osobi staviti doznanja da vam takvo ponašanje ne imponuje, te i da vam smeta i ugrožava vam mir i slobodu.

Često ste skloni upalama mokraćnih kanala, pa je pametno da se obratite na vreme lekaru i uzmete adekvatnu terapiju, kako ne biste ugrozili i zdravlje svojih bubrega.

Ribe

Malo vam treba da sve postignete i ako ne budete odustali i posustali pred samim ciljem, što vam nije strano, imate priliku da ostvarite odlične rezultate i da i vama sve najzad krene na bolje.

Niste svesni da nekoga svojim ponašanjem dovodite u nezgodnu situaciju, jer sebi pokušavate da dokažete da ste poželjni i zabavni, i stalno flertujete sa osobama koje su već zauzete.

Muči vas bol ispod desnog rebarnog luka, i imate prve manifestacije žutice i potrebno je da uradite analize jetrinih enzima i da ispitate funkciju žučne kese, kako biste na vreme utvrdili uzrok problema i počeli terapiju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!