Dnevni horoskop za 21.septembar 2019

Dnevni horoskop za 21.septembar 2019

Dnevni horoskop za 21.septembar.

Ovan – horoskop za 21.septembar

Ne smete sebi da pripisujete sve greške na poslu, jer je jednako odgovoran i vaš tim saradnika i kolega, samo što se oni prema vama ponašaju kao da ste manje od njih vredni i bitni.

Pertner vas zaista voli, ali počinje da sumnja u vaša osećanja, a jer ste se zbog nekih svojih ličnih problema dosta distancirali.

Muči vas probava, pa za početak uzimajte neku lakšu hranu, ali svakako ne izbegavajte odlazak kod lekara.

Bik – horoskop za 21.septembar

Imate utisak da vam danas sve što uradite krene naopako, ali ne treba da se nervirate i da počnete da se ponašate rasejano i dekoncentrisano.

Imate vremena da se družite sa prijateljima, ali nemate volje da se posvetite svom partneru, i on to vrlo jasno primećuje, te je korektno da mu kažete iskreno da su se vaše emocije prema njemu ugasile, i da je bolje da svako krene dalje svojim putem.

Glavobolja vas već dugo muči, ali čini vam se da je danas posebno teška i jaka, i potreban vam je mir i najbolje je da se izolujete i osamite.

Blizanci – horoskop za 21.septembar

Neke neočekivane prepreke su danas pred vama, bilo da ćete napraviti pogreške u poslovnim projektima, ili da nećete imati dovoljno sredstava da sve završite kako ste zamislili.

Ostavite najzad prošlost iza sebe, i pokrenite se i upoznajte neke nove ljude, jer ljubav će na kraju opet doći i bićete srećni i zadovoljni.

Vrtoglavica i stalno zujanje u ušima su možda simptomi hipertenzije, pa je savet da ipak idete kod lekara i proverite krvni pritisak.

Rak – horoskop za 21.septembar

Gubite vreme bez potrebe i stalno nešto vagate i analizirate, i onda se pitate zašto svi drugi uspevaju brže i bolje od vas.

Nemate snage da se stalno svađate sa partnerom oko sitnica, i najzad rešite to što vas muči ili se raziđite kao prijatelji.

Neki simptomi su verovatna posledica poremećaja rada štitne žlezde, pa uradite ipak analize da proverite njenu funkciju.

Lav – horoskop za 21.septembar

Mada ste zaista dali sve od sebe i vrlo ste profesionalni i motivisani za ostvarenje rezultata, vas stalno sabotiraju i kolege i nadređeni, i to vam stvara potrebu da napustite firmu za koju radite.

Počnite da se ponašate malo bolje prema partneru, i naučite da se prilagodite, a i da i sami pravite kompromise, inače ćete da izgubite osobu koja vas zaista voli i uvek je tu za vas, a vi to ne umete da cenite.

Zdravlje vam je sasvim solidno, obzirom na to kako se loše hranite i koliko vi ne pazite na sebe i svoj imunitet.

Devica – horoskop za 21.septembar

Nikako nemate dovoljno novca za sve svoje potrebe, pa ili pronađite dodatni posao kao izvor para ili smanjite svoje prohteve makar dok ne dobijete unapređenje.

Neko sa vama stalno flertuje, ali vi to ne želite da prihvatite jer vam avantura nije sada potrebna i jer ste svesni da je ta osoba zauzeta, iako ne možete da poreknete da vam pažnja i udvaranje prija.

Bolovi u kičmi postali su vrlo izraženi, i morate da se što pre javite lekaru, jer ste inače skloni da imate uklještenja nerava i iskakanje kičmenih diskusa, zbog sedećeg načina života i na poslu i u kući.

Vaga – horoskop za 21.septembar

Uzaludno se nadate da ćete danas da napravite neke pomake u karijeri i da ostvarite one željene ambicije, jer baš danas je dan pogrešan i ako možete sve obaveze odložite, baš jer ćete sve uraditi onako kako ne treba.

Mislite na neku bivšu ljubav i želite da tu vezu obnovite, ali ipak dobro promislite da li ona ima ikakve izglede za budućnost, pa i ne tražite utehu u nekome sa kim već jednom niste uspeli.

Muči vas zubobolja i upala desni, pa se obratite ipak stomatologu i prestanite da odlažete pregled.

Škorpija – horoskop za 21.septembar

Skloni ste da brzate i da sve pokušavate da završite što pre i zanemarujete kvalitet zbog kvantiteta i to i jeste glavni razlog što ne uspevate da napredujete, ali vi nikako da to shvatite.

Iznenađenje koje vam je partner priredio će da vas ostavi bez reči, i svesni ste opet da je to osoba sa kojom želite da nastavite život i osnujete porodicu.

Muče vas bolovi u mišićima i zglobovima, pa se malo manje naprežite u sportu ili teretani.

Strelac – horoskop za 21.septembar

Srećni ste jer ste u današnje vreme uspeli da nađete posao koji je odlično plaćen, a koji vam zaista nije naporan i koji radite iz zadovoljstva i ne žalite se jer ste prezadovoljni.

Prestanite da pritiskate partnera da sa vama počne zajednički život ili da stupite u brak, jer možda on i nije još uvek spreman, a vi ćete svojim ponašanjem samo da ga od sebe i oterate.

Problemi sa grlom i sinusima su postali već hronični, i stalno ste u stanju ponavljanih infekcija ili upala, jer vam je imunitet veoma loš i oslabljen.

Jarac – horoskop za 21.septembar

Zapostavili ste neke svoje obaveze, i dajete nadređenima nerealna obećanja da ćete sve da olako i završite u roku, iako ste svesni da je to nemoguće i oni bi se na vas manje ljutili da ste vrlo realno odmah rekli da ne možete, nego što ste lagali i niste ispunili očekivanja.

Povukli ste se u sebe i tugujete jer ne možete da nađete sreću u ljubavi, i pitate se da li je u vama problem jer niko za vas nije zainteresovan.

Depresivni ste i skloni čestim promenama raspoloženja, i nemojte da na svoju ruku uzimate neke antidepresive, već se bolje obratite za stručnu pomoć psihologu ili pdihijatru.

Vodolija – horoskop za 21.septembar

Imali ste odličan dan na poslu, i puni ste snage i energije da nastavite da tako radite, jer vam neke pohvale i obećano unapređenje daju vetar u leđa.

Izađite sa prijateljima, i upoznajte neke nove ljude, možda je neko ko vam je u svemu sličan i bliže nego što možete da očekujete.

Prehlađeni ste i nikako da se oporavite, pa pokušajte da više mirujete i da ležite, i izbegavajte u sezonama virusnih infekcija neka masovna okupljanja i prevelike kolektive.

Ribe – horoskop za 21.septembar

Ne znate odakle da krenete danas, jer ste se tek vratili sa odmora i sasvim ste rasejani i obaveze vam i nisu bile potrebne tako brzo, ali mora da se radi dalje i savesno i odgovorno.

Ako ste slobodni, danas ćete upoznati neku vrlo zanimljivu osobu sa kojom potencijalno možete u narednom periodu i da ostvarite romansu.

Boli vas želudac i stalno vam je muka, pa je potrebno da proverite da nemate ulkus ili gastritis.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!