Dnevni horoskop za 21.novembar 2019

Dnevni horoskop za 21.novembar 2019

Dnevni horoskop za 21.novembar.

Ovan – horoskop za 21.novembar

Ne treba da dajete unapred neka obećanja, koja realno ne možete da ostvarite, jer ćete tako samo da razočarate nadređene ili saradnike, koji su u vas verovali i očekivali rezultate.

Imate sasvim lep odnos sa partnerom, ali vi uvek iznalazite neke razloge da prigovarate, pa pazite da to voljenoj osobi ne zasmeta.

Otiču vam noge i imate jake bolove u listovima, pa je po sredi verovatno poremećaj perifernih vena, i treba da se malo više krećete.

Bik – horoskop za 21.novembar

Stalno se obazirete na nečije komentare i trudite se da ugodite drugima, a na kraju kada vama baš jeste potrebna neka pomoć ili podrška, realno ste uvek ostavljeni da se sami snalazite.

Mučite se sa nekim sumnjama da vam partner nije veran, ali potrebno je da imate više poverenja i da ne verujete okolini, kada poznajete dovoljno osobu koju volite i znate kakva je u duši.

Imate česte upale grla i krajnika, i pametno je da ojačate svoj imunitet jer vam je organizam baš i sasvim iscrpljen.

Blizanci – horoskop za 21.novembar

Danas se zaista trudite da sve odradite na najbolji mogući način, ali vam je sreća okrenula leđa i šta god da uradite neće biti onako kako ste planirali u startu, pa se samo nervirate.

Skloni ste da olako ulazite u neke tajne veze i avanture sa osobama koje su već ili zauzete ili na neki način za vas nedostupne, pa pazite da vam se na kraju to ne obije o glavu.

Muči vas bol u zglobovima i mišićima, i smanjite malo naporne treninge ili makar postepeno baš i počnite da se bavite sportom, jer dugo niste vežbali i počeli ste naglo da se opterećujete fizički.

Rak – horoskop za 21.novembar

Idealan je dan da počnete neke nove projekte, i da pokažete najzad svu svoju kreativnost i logiku na delu, jer ste sebe stalno stavljali u drugi plan pošto generalno ne umete da se nametnete.

Neka starija osoba pokušava da privuče vašu pažnju, i ne dozvolite da odbijete neku šansu za vrlo lepu romansu, sve zbog predrasuda ili osuda okoline da razlika u godinama nije primerena.

Imate probleme sa probavom, pa je moguće da ste preterali sa unosom slatkiša ili masne hrane, i počnite da se malo više i krećete, te i da izbalansirate malo bolje svoju ishranu.

Lav – horoskop za 21.novembar

Posle dužeg odmora treba da se vratite na posao, i svesni ste svih obaveza koje su od danas pred vama, pa ste se unapred opteretili i ne znate šta pre da počnete da radite.

Lepi trenuci sa partnerom su vama stvarno dragoceni, i oni su vam motiv da uvek mislite dobro i pozitivno, i da se trudite da svoje probleme prenebregnete jer imate podršku voljenog bića.

Proverite krvni pritisak, jer imate neke probleme koji ukazuju na moguću hipertenziju, i nikako vi ne smete da sve to zanemarite i da trpite tegobe, već se odmah javite lekaru.

Devica – horoskop za 21.novembar

Počeli ste da radite novi posao koji ste realno i dugo želeli, ali ne snalazite se najbolje jer nemate zaista nikakvog iskustva, pa treba da prihvatite savete i pomoć dobronamernih kolega.

Kako biste mogli da krenete dalje, potrebno je da prošlost ostavite iza sebe, te i da ne razmišljate o bivšim partnerima i vezama, jer su one već propale i ne dozvolite da sami sebe sputavate.

Uradite pregled štitne žlezde i proverite nivo tiroidnih hormona u krvi, jer je izvesno da imate neki disbalans, pošto su simptomi dosta jasni iako su nespecifični.

Vaga – horoskop za 21.novembar

Mučite se da zaradite novac na poslu koji vam je dosta nesiguran i nestabilan, ali vi nemate ipak trenutno drugi izbor, pa nemate nikakve koristi da se žalite i da jadikujete.

Neka osoba na sve načine pokušava da vam se približi, ali vama nekako njeni signali deluju dosta dvosmisleno, jer imate utisak da pokušava da sa vama igra toplo-hladno, i to vas nervira.

Pazite se nekih povreda i preloma, jer ste rasejani i uopšte ne razmišljate trezveno kada radite ili kada ste u saobraćaju, jer ste dosta dekoncentrisani.

Škorpija – horoskop za 21.novembar

Malo vam je dosadilo da se svakom pravdate za svoje postupke i kao da morate da tražite stalno odobrenja za svaku svoju odluku, umesto da imate kreativnu slobodu da istaknete svoje realne i baš odlične potencijale.

Partner nema razumevanja za neke vaše probleme, te i ne želi da pokaže ni najmanju dozu nekog saosećanja i vi ste počeli da sumnjate u njegovu iskrenost i posvećenost vašem odnosu.

Mučite se sa nesanicom i stalno ste opterećeni i umorni, pa otiđite na neku masaži ili jednostavno vi izađite sa prijateljima na neki izlet ili na kafu da se opustite.

Strelac – horoskop za 21.novembar

Danas morate da radite više nego obično, i najpametnije je da se dobro organizujete kako biste vi i sve uspeli da na vreme postignete i ostvarite željene ambicije i ciljeve.

Planirali ste sa partnerom zajednički život, ali on uporno odlaže taj neki korak u vašem odnosu, jer nije sasvim spreman da se obaveže, pa sumnjate da se prema vama i ohladio.

Muči vas upala mokraćne bešike, i potrebno je da uzimate više tečnosti i čajeva, ali i da se opet vi svakako javite lekaru kako biste rešili problem antibioticima.

Jarac – horoskop za 21.novembar

Nemate koncentraciju da odradite neke obaveze koje su se nagomilale, ali znate da morate jer ste u smislu finansija već u krizi, i treba vam novac pa danas malo zapnite da sve završite.

Nemate ništa od toga da sada razmišljate o nekim bivšim vezama, pa pokušajte da se pokrenete i da izlazite više sa svojim prijateljima, jer samo tako imate priliku da nekoga i upoznate.

Muče vas hemoroidi, i sve vas češće opterećuje jak bol i upala, pa je potrebno i da se pak obratite svom lekaru, ali i da kasnije počnete više da hodate umesto da stalno sedite.

Vodolija – horoskop za 21.novembar

Opterećeni ste obavezama i ništa danas ne ide kako ste planirali, pa ste sasvim nervozni i napeti, i moguće je da ćete doći u sukob sa nadređenima ili kolegama, ali pazite šta govorite da se posle ne biste pokajali.

U ljubavi je najzad sve savršeno, i sa partnerom imate predivan odnos, najzad i baš kao da ste na samom jednom početku romanse, i vama nikada nije dosadno kada ste zajedno.

Ostavite cigarete, jer utiču loše na čitav organizam, ali jesu i najveći faktor rizika za mnoge zaista opasne i plućne i srčane bolesti.

Ribe – horoskop za 21.novembar

Nezadovoljni ste i poslom i platom, i danas jedva čekate da sve nekako i otaljate i da odete na odmor, jer ste sasvim iscrpljeni i smatrate da radite previše, a da to niko ne vrednuje.

Morate da se potrudite da razumete partnera, te da ga pustite da sam reši neke svoje probleme kao i da se ne mešate preterano, inače će veza da vam zapadne u ozbiljnu krizu.

Imate neke srčane smetnje koje su postale sve izraženije, pa uradite EKG i pokušajte da sve ipak i na vreme proverite, jer imate naslednu predispoziciju za bolesti kardiovaskularnog sistema.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!