Dnevni horoskop za 21.jun 2019

Dnevni horoskop za 21.jun 2019

Dnevni horoskop za 21.jun možete čitati u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 21.jun

Uspeh na poslu neće izostati jer se zaista trudite da sve obavite na vreme i kako treba i da šefovi budu zadovoljni.

Ostavljate pogrešan utisak da ste nezainteresovani za partnera, ali u suštini imate neke druge probleme koji vas opterećuju pa je pametno da to i kažete voljenoj osobi, jer ona može da vas razume.

Smatrate da ste se preterano ugojili i da je potrebno da smršate ali to ne možete postići tako brzo kao što ste mislili.

Bik – horoskop za 21.jun

Pravi je trenutak da ostvarite neke željene ambicije i da prihvatite ponude za promenu posla ili da nađete neki dodatni izvor prihoda.

Ne možete da shvatite neke signale koje vam upućuje osoba koju pre svega smatrate prijateljem, i možda je bolje da otvoreno i bez zadrške sa njom porazgovarate o osećanjima.

Nesanica vas već duže vreme muči i nikako ne možete da se rešite stresa i da se najzad odmorite.

Blizanci – horoskop za 21.jun

Ponašate se loše prema svojim saradnicima i nemate želju da ni sa kim sarađujete, ali je loša komunikacija uzrok brojnih drugih problema i veoma se loše ponašate prema kolegama.

Prenagljujete u nekim svojim stavovima i nedostatak komunikacije je glavni problem u odnosu sa partnerom, pa su moguće žučne svađe koje biste lako rešili da niste tako zatvoreni.

Imate neke probleme sa kičmom i zglobovima i čuvajte se povreda koje su vezane pre svega za preteranu fizičku aktivnost.

Rak – horoskop za 21.jun

Ne razmišljate o posledicama svojih odluka, i ne možete da se ponašate sebično i da sve radite kako biste sebi olakšali jer ste u timu i potrebno je da sarađujete sa kolegama.

Potrebno je da budete iskreni prema sebi i da shvatite da partner nije sam kriv za vaše nesporazume, te da ste i vi doprineli zahlađenju odnosa svojim ponašanjem.

Imate probleme sa porastom masnoće u krvi i potrebno je da se zdravije hranite i da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Lav – horoskop za 21.jun

Ne možete da radite tako što ćete da se fokusirate na neke ponude koje imate od strane konkurenata jer nije u redu da posao obavljate površno i da čekate priliku da napustite firmu u kojoj ste trenutno.

Opustili ste se najzad u emotivnoj vezi, ali pazite da partner ne izigra vaše poverenje i da vas ne izmanipuliše i ne prevari.

Potrebna vam je neka masaža i opuštanje od svakodnevnog stresa i napetosti.

Devica – horoskop za 21.jun

Uspeli ste najzad da ostvarite neke planove i da se pokažete kao pouzdan i dobar radnik, te je naredni period za vas na poslu veoma berićetan.

Imate potrebu da se sa nekim ponovo pomirite jer niste preboleli bivšeg partnera i prija vam što ste obnovili kontakt, iako osoba koju volite smatra da među vama ne može biti ništa osim prijateljstva.

Vrtoglavice su sve učestalije i poželjno je da se obratite specijalisti neurologu.

Vaga – horoskop za 21.jun

Previše sebe opterećujete i forsirate u poslu, i to na duže staze ne može da funkcioniše kako ste vi zamislili.

Malo ste se opustili i nemate potrebe da partneru stalno pokazujete osećanja, ali je draž u tome da sve bude kao i na početku odnosa i nemojte nečija osećanja shvatati olako.

Moguća je zubobolja i potrebno je da odete stomatologu, jer dugo odlažete neki problem i možete tako samo da pogoršate stanje.

Škorpija – horoskop za 21.jun

Iako se zaista trudite na poslu, jedan period stagniranja je neminovan, i vama top ne treba da bude opterećenje već da vam zapravo bude prilika da neke sitnice i analizirate i odradite bolje.

Upoznali ste nekoga ko vam zaista odgovara i želite da sa tom osobom ostvarite nešto više od prijateljstva ali je ona zapravo zauzeta i to će da vas razočara jer ste intenzivno razmišljali o tom nekom u nromantičnom kontekstu.

Odlično zdravlje nakon dužeg vremena, i to vam je i olakšanje i prilika da najzad popravite imuni sistem.

Strelac – horoskop za 21.jun

Potrebno je da shvatite da je i za vas timski rad dobar i da date svoj maksimum zalaganja kako bi vaša firma ostvarila neke rezultate, jer je projekat važan i saradnja sa partnerima ne znači vaše lične gubitke.

Najzad ćete imati neke lepe i romantične momente sa dugogodišnjim partnerom, i njegovo lepo iznenađenje će da vas podseti koliko ste srećni što nekog takvog imate pored sebe.

Prekontrolišite krvnu sliku, i pazite se nekih alergija i izbegavajte stvari na koje ste preosetljivi.

Jarac – horoskop za 21.jun

Mogući su problemi i nerazumevanje od strane kolega za neke vaše ideje i planove, pa se ipak malo više potrudite da im stavite do znanja da radite za dobrobit firme i da želite da posao uspe.

Nemate poverenja u partnera i smatrate da vas laže i da vam nije veran, ali umesto da pustite da vas sumnja muči i izjeda, bolje je da o svemu otvoreno porazgovarate.

Prekontrolišite pritisak jer zujanje u ušima možda jeste posledica opterećenja krvnih sudova i generalno imate naslednu predispoziciju za srčane tegobe.

Vodolija – horoskop za 21.jun

Pravo je vreme da pokažete sva svoja znanja i kreativnost i da najzad zablistate na poslu koji radite, i tako zluradim osobama pokažete da ste odličan radnik i da volite da se bavite onim za šta ste plaćeni.

Partnerova ponuda je došla u neočekivanom trenutku i vi niste zaista spremni na neke radikalne promene, ali je pametnije da o tome porazgovarate umesto da stvarate tenziju u vezi.

Ako patite od astme ili nekih dugih hroničnih bolseti, vreme će da vam smeta i nećete moći baš lako da eliminišete simptome koje imate.

Ribe – horoskop za 21.jun

Pred vama je neki važan sastanak na poslu, i potrebno je da se fokusirate i da rešite na najbolji način sve probleme.

Odličan odnos sa partnerom vam omogućava da se najzad opustite i da se posvetite ljubavi umeto da se stresirate i oko emotivnog odnosa i da se mučite u stalnim raspravama.

Osećate se malaksalo i moguće je da ste se prehladili, pa da biste izbegli neke veće upale, bolje je da se na vreme obratite lekaru i da se ne lečite na svoju ruku.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!