Dnevni horoskop za 21.jul 2019

Dnevni horoskop za 21.jul 2019

Dnevni horoskop za 21.jul čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 21.jul

Ponekad definitivno imate utisak da šef ima pik na vas i da ni krivi ni dužni snosite posledice za sve neuspehe svog tima, ali razmislite, možda je to samo jedan korak i test ka uspehu i stepeniku više.

Ovo je pravi dan za ljubav za pripadnike ovog horoskopskog znaka, pa svi oni zauzeti uživaće sa svojim partnerima, dok se slobodnima smeši nova ljubavna avantura.

Usled prevelikih obaveza smanjili ste unos zdrave hrane, vitamina, voća i povrća, i posvetite se sebi malo više i pojačajte zdravlje u svojoj ishrani.

Bik – horoskop za 21.jul

Svi problemi koji su vas pratili u poslednjih par meseci bice kao rukom odnešeni, a uz pomoć sopstvene intuicije i spretnosti obezbedićete odlične poslovne uspehe sebi i kolegama.

Sviđa vam se neko ko ne bi trebalo da vam zapadne za oko, bilo da se radi o kakvoj problematičnoj osobi, starom prijatelju ili nekoj osobi koju vaše društvo ne prihvata, pa ipak dobro razmislite o svom sledećem koraku.

Osećate se odlično, te ste i puni snage i volje za sve životne puteve i izazove koji su pred vama.

Blizanci – horoskop za 21.jul

Iako vas je kolega na poslu iznervirao, zarad tima i dobrih odnosa u istom, moraćete da povučete ručnu i izgladite odnose, jer svađa ne prija ni ostatku poslovnog okruženja.

Partner vas voli i uvek je na vašoj strani, i imajte to na umu svaki put kada shvatite da ste bili nepravedni prema njemu iz nekog razloga koji je samo vama znan.

Dopustite ponekad familiji da vas upita i pobrine se za vaše zdravlje, jer i bolje ćete se osećati kada shvatite da niste sami i da imate nekoga ko je pored vas da vam pruži pomoć i podršku.

Rak – horoskop za 21.jul

Možda je bolje da uzmete mali odmor ili bolovanje jer u poslednje vreme posao na vas utiče veoma stresno i ne možete nikako da se oduprete pritisku.

Ne budite tako tvrdoglavi i popustite već jednom i dajte šansu osobi koja vam već duže vreme poklanja pažnju, jer moguće je da ćete se veoma prijatno iznenaditi.

Malaksali ste, umorni i bezvoljni, pa je poželjno da napravite pauzu od svega, i šetajte, odmarajte, opustite se sa najmilijim osobama.

Lav – horoskop za 21.jul

Ne razumete gde ste napravili propust i nervirate se jer rezuiltati koje ste očekivali nisu ostvareni, pa ste zbunjeni i bezvoljni, pre svega zbog kritika nadređenih i podsmeha i ogovaranja kolega i saradnika.

Pokušavate da budete ono što niste, te stalno ulazite u neke nove avanture i flertujete sa osobama koje ste tekj upoznali, sve da biste odagnali osećaj usamljenost i pokazali sebi da ste i dalje vrlo i poželjni i da možete da zevedete svakoga koga poželite.

Muči vas bol u mišićima, i moguće je da ste preterali sa vežbanjem i da ste dobili neku akutnu upalu, te pazite da ne opteretite zglobove i kičmu kako ne biste imali neke ozbiljnije posledice.

Devica – horoskop za 21.jul

Vama je novac preko potreban jer želite da započnete neki privatni posao, ali nije pravi trenutak da date otkaz i da se upustite u rizik, jer zaista nemate nikakve izglede da ostvarite validne rezultate.

Smanjene su šanse da ćete bilo koga da sretnete i da otpočnete neku romansu, jer vam prija da samujete i da ređe izlazite, pa je to zapravo i razlog što ste usamljeni i nezadovoljni sobom.

Imate probleme sa cirkulacijom koje ste dugo ignorisali, i sada su vam se vene upalile i počele su da vas bole i da otiču noge, pa je potrebno da potražite savet lekara i određenu terapiju.

Vaga – horoskop za 21.jul

Imate priliku da proširite svoja znanja i nikada nije kasno da se zarad posla i napretka dodatno edukujete, pa nemojte propustiti priliku za poslovno putovanje i neke seminare jer nadređeni razmatraju vas za neku lidersku poziciju.

Morate da dajete više kako biste u ljubavi više i dobili, pa je pravi trenutak da se posvetite svom partneru i da počnete da pravite planove za zajedničku budućnost i osnivanje porodice.

Imate neke tegobe koje su već postale hronične, i poželjno je da proverite hormonski status, jer je vrlo moguće da je poremećaj metabolizma rezultat hormonskog disbalansa.

Škorpija – horoskop za 21.jul

Ništa vam ne ide od ruke, iako ste zaista dali svoj maksimum, a sve jer ste naumili da što pre odradite dosta zadataka, i nemate fokus na neke detalje koji su u vašem poslu krucijalni, te i ne možete da radite površno jer nije važan kvantitet već kvalitet projekata.

Stavili ste partnera u drugi plan zbog poslovnih obaveza i nekih porodičnih problema, i on ovaj put za to neće imatio razumevanja, te su moguće žučne rasprave i raskid veze koja je imala lepu perspektivu.

Muči vas glavobolja i vrtoglavica, pa je predlog da proverite krvnio pritisak, kao i čulo vida i sluha, jer ste imali neke upalne procese koji su poremetili čulne funkcije.

Strelac – horoskop za 21.jul

Preopterećeni ste obavezama i zaista bi vam prijao kraći odmor, ali u tom slučaju nećete uspeti da na vreme sve završite i da dobijete šansu za unapređenje i novčani bonus, pa nekako pokušajte da izdržite još malo pritiska.

Imate utisak da vas partner uzima zdravo za gotovo, te i da samo vi pravite kompromise i ulažete emocije u vaš odnos, pa ćete da se sa njim sukobite i on neće imati nikakvo opravdanje jer ste vi zaista u pravu.

Budite pažljiviji jer su moguće neke povrede i prelomi, bilo u saobraćaju ili na radu, posebno ako se bavite nekim rizičnim zanimanjima kada je opreznost i koncentracija potrebna da bude na baš najviošem nivou.

Jarac – horoskop za 21.jul

Ostavili ste odličan utisak na saradnike i nadređene, i sa razlogom i očekujete neko unapređenje ili makar povećanje plate, jer vam je vrlo značajan noivac u ovom periodu.

Do ušiju ste zaljubljeni u svog partnera i vaš odnos je idiličan i pun nežnosti, pa prosto zračite srećom i pozitivnom energijom.

Posetite zubara i nemojte da ignorišete i da trpite neke bolove koji vas duže vreme muče.

Vodolija – horoskop za 21.jul

Treba da iskoristite prilike koje su vam ponuđene, jer ako ih sada propustite moraćete da čekate da se one opet ukažu baš dugo vremena, ali vama nije u interesu da se odugovlači unapređenje i treba da radite i da date svoj maksimum kada dobijete za to šansu.

Imponuje vam što se neko za vas interesuje i što vam se udvara, ali ste vi verni partneru i ne dajete zaista nikakav povod drugima da vam se nabacuju i da sa vama flertuju.

Niste svesni koliko višak kilograma koji imate i zanemarujete, loše utiče na celokupno stanje vašeg organizma, i pokušajte da makar malo promenite loiše navike, i da jedete zdravije i da se malo više krećete.

Ribe – horoskop za 21.jul

Imate veliki problem sa nedostatkom novca, ali na žalost nemate nikakvo rešenje osim da potražite neki dodatni posao, mada će on uticati na kvalitet rada u poslu koji vam je osnovna delatnost.

Pokušajte da pokažete malo više razumevanja za partnera, jer i on ima svoje probleme i ma koliko da želi da se pretvara da je sve u redu, on je stalno nervozan i odsutan i vi treba da mu budete podrška i oslonac.

Zdravlje vam je generalno dosta dobro, osim što ste pod stalnim stresom i ne umete da nekako i kanališete nervozu i da se opustite i budete bezbrižniji i veseliji.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!