Dnevni horoskop za 21.januar 2020

Dnevni horoskop za 21.januar 2020

Dnevni horoskop za 21.januar.

Ovan – horoskop za 21.januar

Nastavite da vredno radite i da se zalažete kao i do sada, i sve će da na kraju bude kako ste od starta i planirali.

Morate da se sa partnerom ozbiljno suočite, jer ste počeli da sumnjate da vas laže i vara, ili da je sa vama samo iz koristi.

Treba da prestanete da se brinete za svaku siutnicu, i da se ponašate kao hipohondar, te i da trčite baš kod lekara i kada nemate neke realne tegobe.

Bik – horoskop za 21.januar

Nije pametno da neke poslovne probleme i kritike shvatate suviše lično, jer je sve to normalno, i sukobi u mišljenju i stavovima ne znače da vas kolege ili šefovi mrze, ili vas namerno sabotiraju.

Partner vas stalno ignoriše i misli samo na sebe i svoje potrebe, i vama je to najzad i počelo da baš smeta, jer ne želite takav osnov za građenje neke zajedničke budućnosti.

Česte su upale grla i krajnika, pa morate da se malo više brinete o stanju svog imuniteta, kao i da ostavite cigarete jer stvaraju idealnu podlogu za razmnožavanje virusa i bakterija na respiratornoj sluznici.

Blizanci – horoskop za 21.januar

Danas imate utisak da sve ide kako ne treba, i najviše biste voleli da ne morate ništa da radite i da možete da prespavate dan.

Imate sreće u vezi sa emotivnim partnerom, jer ste vi njemu centar sveta i sve čini da vas uek prijatno iznenadi i očara, i da vam pokaže koliko mu je stalo.

Muči vas zubobolja i/ili upala desni, i najzad se javite zubaru, i više brinite o oralnoj higijeni.

Rak – horoskop za 21.januar

Preuzeli ste na sebe previše obaveza i ne stižete da sve završite u roku, pa prihvatite pomoć kolega kojima verujete, jer drugačije nećete postići nikakav rezultat.

Smeta vam nečije navalentno i nepristojno udvaranje, pa ste rešeni da toj osobi jasno stavite do znanja da niste za nju uopšte zainteresovani, i da treba da vas se okane na vreme.

Imate česte probleme sa upalom srednjeg ili unutrašnjeg uha, pa rešite problem pre nego što dođe do nastanka komplikacija.

Lav – horoskop za 21.januar

Treba da budete sigurni u sebe i u svoje odluke i da ne dopustite da vas nečija kritika pokoleba, i da odustanete olako od svega na čemu ste predano radili.

Imate šansu za neku avanturu ili prolazni flert i romansu, ali pazite se da vaš pšartner za to ne sazna, jer ste već duže vreme zauzeti i ne treba vam zaista da se tako kompromitujete.

Treba da redovnije kontrolišete stanje krvne slike, i da pre svega obratite pažnju na nivoe masti i šećera u krvi.

Devica – horoskop za 21.januar

Umara vas potreba da se stalno nekome pravdate za neke svoje odluke, kao da ste sasvim ipak i neiskusni i nesposobni da radite validno i ispravno sami.

Naporno vam je jer vas porodica i prijatelji stalno pokušavaju da nateraju da više izlazite, te i da nađete sebi partnera jer vam je vreme da se skrasite, i to vam stvara stres i nervozu.

Ne možete da spavate i stalno ste rasejani i anksiozni, pa pokušajte da neke sitnice i jednostavno ignorišete, i da ne dopustite da sve na vas toliko jako utiče.

Vaga – horoskop za 21.januar

Neke informacije koje ćete da dobijete od osoba kojima vrlo verujete, pomoći će vam da i brže i bolje realizujete neke planove, pa i da značajno napredujete u poslu.

Imate potrebu da se pretvarate da ste ono što niste, kako biste impresionirali osobu koju već dugo želite da osvojite.

Imate bolove u mišićima i zglobovima, i moguće je da je po sredi neki zapaljenski proces, jer ste se najzad dosetili da treba da vežbate, ali ste naravno preterali u tome.

Škorpija – horoskop za 21.januar

Nadali ste se da će neki uloženi rad i trud da se najzad isplate, ali pravite greške jer niste svesni realnih potencijala, i vas će samo prevelika ambicija da sasvim uništi, jer srljate u stalne greške.

Partner vam ne veruje i sumnja da ste i dalje iskreno zaljubljeni u njega, i vi nemate nameru da se pravdate i dokazujete mu bilo šta, jer on veruje nekoj tamo trećoj osobi više nego vama.

Muči vas bol u vratnom delu kičme, pa radite neke osnovne vežbe i idite na relaks masažu, kako se najzad ne biste olako i ukočili.

Strelac – horoskop za 21.januar

Vama nije svejedno kada vas nadređeni i kolege kritikuju, ali ipak radite po svome i najzad i ostvarujete rezultate koje ste sebi zacrtali, mada je možda pametnije da počnete da se ponašate najzad kao timski igrač.

Partner vas zaista voli i u svemu se trudi da vam ugađa, ali vi ste nezadovoljni u vezi i stalno pak tražite razloge da počnete neke svađe i sukobe.

Imate probleme sa bolovima u donjem delu stomaka, i verovatno je u pitanju akutni cictitis, pa se javite na vreme lekaru.

Jarac – horoskop za 21.januar

Premoreni ste jer radite posao koji ne volite i koji vam je mučan, ali morate da se prilagodite jer nemate novca, pa i svaki posao je sada dobrodošao da premostite težak period.

Nesrećni ste jer nikako ne uspevate da pronađete partnera koji je ozbiljan, te i koji bio želeo da sa vama pravi planove za budućnost i da osnuje porodicu.

Imate probleme sa hemoroidima, pre svega zbog sedećeg načina života i morate da se krećete i da povedete i računa o ishrani na kraju svega.

Vodolija – horoskop za 21.januar

Nije pravi trenutak da počnete privatni posao, jer nemate ni dovoljan kapital, ali ni i skustva u toj branši za koju biste se opredelili kao izazov za biznis i poslovna ulaganja.

Imate sreće da vas partner i razume i podržava, jer ste vi u velikim problemima i morate da se baš tome posvetite, pa vaša veza po malo i trpi i odsutni ste i distancirani.

Neke kožne promene vas zabrinjavaju, pa se javite dermatologu jer samo tako možete da utvrdite koji je uzrok problema.

Ribe – horoskop za 21.januar

Nemate dovoljno sredstava da sebe izdržavate, a opet preterujete sa trošenjem i povedite računa o tome, jer trenutno i nemate mogućnosti da nađete novi posao kao izvor dodatnih prihoda.

Partner je u poslednje vreme vrlo nervozan i sklon svađama, ali i on ima neke realne probleme i najbolje je da ga ostavite da ih sam reši, i da ga ne gušite ako ne želi da vam se otvori, te i ne traži vašu pomoć.

Skloni ste čestim alergijskim reakcijama, pa se malo potrudite da popravite imunitet i da najzad i izbegavate poznate alergene, koji vam stvaraju probleme.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!