Dnevni horoskop za 21.decembar 2019

Dnevni horoskop za 21.decembar 2019

Dnevni horoskop za 21.decembar ove godine.

Ovan – horoskop za 21.decembar

Imate neke probleme na poslu i ne znate kako da ih rešite sami, pa potražite pomoć prijatelja.

Niste srećni u vezi sa partnerom, jer imate utisak da je postao veoma i hladan i distanciran.

Upala krajnika vas dosta muči, i stvara vam smetnje sa gutanjem i govorom, pa se javite lekaru da vidite koji je uzročnik u pitanju, i kakva vam je terapija potrebna.

Bik – horoskop za 21.decembar

Dan za posao i nije najbolji, pa radite samo ono u šta jeste sigurni, a najzad ono oko čega imate nedoumice ostavite kako biste ga detaljnije mogli analizirati kasnije kada bude više vremena.

Nemate vremena ni volje da se svađate sa partnerom oko nekih njegovih predrasuda i sumnji, jer ste opterećeni realnim problemima, pa i pokušavate da ih rešite kako treba.

Napeti ste i stalno nervozni, i to vam može značajno pogoršati opšte zdravlje organizma.

Blizanci – horoskop za 21.decembar

Dajte svoj maksimum u radu, i očekujte dobre rezultate, pa i ako nešto ne bude kako ste se nadali, imaćete šansu da to naredni put i ispravite, i nema potrebe da se nervirate.

Imate priliku da upoznate neku osobu koja vam je slična u stavovima i karakteru, ali ona se vama fizički ne dopada, i ne treba da budete toliko plitki i površni.

Imate problem sa stalnim umorom i u poslednje vreme ste vrlo bledi i malaksali, pa ste verovatno anemični i morate da to rešite na vreme.

Rak – horoskop za 21.decembar

Ne treba svakome olako da verujete, jer su kolege na vas zavidne i ljubomorne, i neće da nikako propuste priliku da vam zabodu nož u leđa.

Neka osoba vas stalno opterećuje pozivima i porukama, i moraćete najzad da budete vrlo drski da bi ona shvatila, da niste za nju romantično zainteresovani.

Muči vas zubobolja, i najzad se odvažite da odete kod stomatologa, na jednu sasvim bezazlenu intervenciju.

Lav – horoskop za 21.decembar

Nemate volje da se trudite i da radite mnogo, a da za to nemate adekvatnu satisfakciju, te stalno i razmišljate da date otkaz.

Loše se snalazite u nekoj novoj vezi sa partnerom, jer imate utisak da vas uzima zdravo za gotovo i da vas ne voli iskreno kao i vi njega.

Imate probleme sa povišenim krvnim pritiskom, pa ako vam terapija koju i uzimate ne odgovara promenite je u dogovoru sa izabranim lekarom.

Devica – horoskop za 21.decembar

Dobar dan za ostvarenje nekih poslovnih postignuća, kao i za dodatnu edukaciju i usavršavanje znanja u inostranstvu, pa takvu šansu nikako ne treba da propustite i prepustite nekom drugom.

Uživate u ljubavi sa voljenom osobom, i vašu idilu može da pokvari samo neka treća osoba koja na svaki način pokušava da se ispreči između vas, pa morate da verujete jedno drugom i da i ne dolazite u sukobe i stvarate trzavice u svom odnosu.

Problemi sa imunitetom su vrlo jasni i izraženi, i vi se svako malo prehladite, te imate alergije ili čak i neka pogoršanja hroničnih oboljenja, i morate da nešto po tom pitanju menjate.

Vaga – horoskop za 21.decembar

Neka vam podsticaj da izdržite pritisak na poslu bude činjenica da su obaveze pri kraju, i da ćete najzad da dobijete dugo željeni novčani bonus, koji vam je preko potereban.

Imate utisak da samo vi ne možete da nađete neku ljubav, i da su svi oko vas srećni a vi ste baš i osuđeni i na samoću, ili na stalne ljubavne jade.

Bole vas i ruke i ramena, i stalno pokušavate da popravite stanje vežbama, ali je verovatno da ste nepažnjom izazvali neku trzajnu povredu, i sada trpite posledice i stvar je postala hronična.

Škorpija – horoskop za 21.decembar

Savladava vas umor i nemate više snage da izdržite sve obaveze, ali morate da se potrudite da sve odradite do kraja kvalitetno i kako treba, da ne biste upropastili sav dosadašnji veliki trud i pošten i rad i zalaganja.

Nemate sreće u ljubavi, i sa partnerom se stalno svađate i raspravljate, i nekada se i sami pitate baš i koja je svrha vašeg odnosa, i zašto najzad ne raskinete umesto da mučite jedno drugo.

Zdravje je najzad dobro, pa malo možete da se opustite i rasteretite od silnih briga i nekih stalnih akutnih problema.

Strelac – horoskop za 21.decembar

Odličan dan na poslu, i sva je prilika da ćete dobiti i povećanje plate i očekivano unapređenje.

Imate diskretnu ponudu nekog kolege da sa njim odete na kratak odmor, i da počnete neku tajnu romansu, ali za vas je to uvreda i nećete da trpite takvo ponašanje ni od koga.

Imate česte urinarne infekcije, pa se posavetujte sa lekarom i uzmite određene lekove, jer su pak i tegobe pre svega vrlo neugodne, i imate česte nagone na mokrenje.

Jarac – horoskop za 21.decembar

Muka vam je zaista jer ste svesni da samo vi stagnirate dok svi ostali nekako napreduju, ali ipak i najzad trenutno nemate rešenje jer ste sami sebi stvorili probleme i morate postepeno da ih rešite.

Niste trebali da se prtetvarate da ste ono što niste, a jer ste se iskreno zaljubili u partnera i sada strahujete da će da vas ostavi zbog nekih vaših mana, i osobina koje ste pokušavali da sakrijete.

Imate probleme sa upaljenim hemoroidima, i morate da se što pre javite lekaru i da uradite i neke dodatne skrtining testove.

Vodolija – horoskop za 21.decembar

Danas nije vaš dan, i povediote računa o finansijama, kako ne biste napravili neke loše poteze i uložili u neproverene i rizične projekte.

Imate probleme da shvatite i razumete partnerovu naglu hladnoću i distancu prema vama, jer baš i niste dali nikakav povod za takav odnos i ponašanje.

Muka vam je i imate česte probleme sa probavom, pa se posavetujte sa lekarom jer je moguće da ste se prehladili, pa i negde i „zaradili“ stomačni virus.

Ribe – horoskop za 21.decembar

Imate još samo malo snage da istrajete i da pokušate da sve rešite u svoju korist, jer ste na korak da od svega odustanete i da se ne borite više, jer smatrate da nema svrhe i da je unapred sve već rešeno.

Pametno je da ne ulazite u neke tajne avanture i romanse, jer ste na kraju i zauzeti i nije u redu da tako ponižavate partnera koji vam zaista bezrezervno veruje.

Početni simptomi problema sa jetrom ili pak sa žučnom kesom su jasno ispoljeni u vidu žutice, pa najzad uradite neke neophodne analize, kako biste preduzeli adekvatne terapijske mere.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!