Dnevni horoskop za 21.avgust 2019

Dnevni horoskop za 21.avgust 2019

Dnevni horoskop za 21.avgust.

Ovan – horoskop za 21.avgust

Očekujte unapređenje. Mislili ste da se vaš trud nikada neće isplatiti i da ga niko ne primećuje. Danas će vam postati jasno da ste pogrešili.

Ljubav vam se smeši od osobe u blizini, a da vi to i niste slutili, te i ako vam priđe, nemojte se opirati sudbini i sreći.

Grčevi u stomaku vas muče danima, i oni su uglavnom posledica tenzije i stresa pod kojim ste stalno, ali ste to prihvatili kao sasvim normalan tempo života i ne obraćate toliko pažnju.

Bik – horoskop za 21.avgust

Potrebna vam je neka dodatna poslovna aktivnost, jer zaista samo par sati rada ne ispunjava vaše ambicije, a uz sve to vi i smatrate da možete da pružite mnogo više.

Sviđate se jednom Strelcu, i pripadnici ovog znaka generalno su super osobe ali za druženje, dok za neku ozbiljniju vezu mogu biti nestabilni, jer ih ne drži mesto.

Potrebna vam je velika šolja kafe da se rasanite, ali i kada je popijete i dalje ste pospani, sve je to jer vas muči loš san u poslednje vreme.

Blizanci – horoskop za 21.avgust

Spremni ste da ponudite svojoj firmi i vašem okruženju mnogo više od onoga što se od vas traži, a i realno vaše znanje i umeće dosežu daleko, ali nisu svi tako optimistični kada su inovacije u pitanju.

Pred raskidom ste duge veze, i sve to je veoma mučno i za vas i za partnera, ali bolje je da na vreme prekinete nego da patite oboje i da održavate neki odnos koji uopšte nema neku realnu perspektivu da opstane na duže staze.

To što kao mlađi niste bili oprezni u očuvanju zdravlja, sada je došlo na naplatu i sve češće nailazite na neke tegobe koje su ozbiljne i koje zahtevaju veoma mučne terapijske tretmane.

Rak – horoskop za 21.avgust

Divite se ljudima koji nakon obavljenog posla u firmi odlaze na drugo radno mesto i u daljoj poslepodnevnoj smeni nastavljaju rad do kasnih sati, ali vi niste spremni na tako nešto, ipak vam je privatni život takođe veoma bitan.

Sviđaju vam se dve osobe, jedna zbog šarma, vedrine i duhovitosti, druga zbog lepote, ali moraćete da donesete odluku na kraju krajeva, jer nema sedenja na dve stolice i to svakako nije u vašem maniru.

Bolje se oblačite jer ćete u suprotnom navući prehladu, a baš niko ne voli da mu curi nos i da ima groznicu i temperaturu koju nema vremena da odleži i zaleči.

Lav – horoskop za 21.avgust

Danas zamolite šefove da ostanete kod kuće i poslove završavate odatle uz laganu muziku, iako je čudno i malo neuobičajeno, bićete produktivniji nego u bučnom kolektivu.

Ni vi ne biste voleli da vas neko vuče za nos, te zato nemojte ni vi varati i izigrati osobu koja je pored vas i voli vas i već ako ne gajite iskrene emocije, budite otvoreni i fer prema nekome ko je za vas uvek bio prava podrška i ljubav.

Mučnina vas prati danima, a bolovi u želucu ometaju funkcionisanje u svakodnevnom radu, i ne smete da ignorišete tegobe već je realno i odgovorno da najzad i posetite lekara.

Devica – horoskop za 21.avgust

Budite oprezni jer jedna Škorpija iz okruženja pokušava da vam napakosti, ali ipak na kraju će sve doći na svoje, ali ćete biti sigurno dobro potreseni i uzdrmani zbog neprijatne situacije koju će vam napraviti.

Presrećni ste u ljubavnoj vezi sa svojim novim partnerom, i trenutno je početna zanesenost nešto što vas je obuzelo, i naravno da je lepo biti zaljubljen, ali je strast prolazna i treba da uvidite da li je ta osoba za vas pravi izbor za građenje budućnosti.

Proverite štitnu žlezdu, jer ona reguliše sve hormone u telu i sa njima je u bliskoj vezi, a i tako ćete dobiti dobar deo zdravstvenog statusa i na vreme otkriti eventualne probleme.

Vaga – horoskop za 21.avgust

Veoma ste umorni, nije vam do posla, a morate da radite da biste obezbedili finansije, pa i možda bi bilo dobro da otvorite bolovanje na kraju krajeva, jer zaista ovako niste produktivni i samo sve otaljavate bez i malo pažnje i koncentracije.

Imate leptiriće u stomaku, i ovako se nikada niste osećali i nije vam jasno kako vam se to najzad i dogodilo, ali pokušajte da dopustite sebi da osetite nove emocije i da uživate bez stalnih analiza i straha da ćete biti povređeni i ostavljeni.

Krvni pritisak vam sve više i sve češće varira, pa je pametno da ga propratite nedelju dana i ako je visok obratite se lekaru za odgovarajuću terapiju.

Škorpija – horoskop za 21.avgust

Skoro ste krenuli da poslove obavljate na svoju ruku ili ste se osamostalili, ali ipak ne ide sve onako kako ste očekivali, međutim ne očajavajte jer je to tek početak i svaki početak je težak dok se malo ne uhodate i ne snađete se bolje.

Jedna Vodolija misli na vas i planira da vam se javi, ali samo je na vama da odlučite hoćete li prihvatiti ili odbiti njeno ni malo suptilno udvaranje.

Bole vas noge, i verovatno ste i previse radili poslednjih dana na spoljnim radovima, pa zato se nemojte više javljati da bilo kome šta pomažete jer ste na izmaku fizičke snage.

Strelac – horoskop za 21.avgust

Dugo ste bili bez posla i preko glave vam je da izigravate domaćicu i da dočekujete goste po ceo dan, pa zato vi i uzmite stvar u svoje ruke i posvetite se sebi i svojim potrebama, kao i poslu.

Raspoloženi ste za neobavezan flert, ali ipak budite oprezni jer ne gledaju svi na simpatisanje i neke avanture i neobavezne veze isto, pa možete biti pogrešno protumačeni i svi će da vas vrlo ružno i ogovaraju.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma, i zaista vam i prija rad u polju, jer menja teretanu a i dobijate čist vazduh.

Jarac – horoskop za 21.avgust

Poslali ste svoju biografiju na više mesta i očekujete pozive za posao, i naravno spremni ste za poslovne razgovore i puni samopouzdanja, i zaista i samo tako ćete i uspeti da se zaposlite, pa i pokažite stav i delujte sigurno u sebe.

Postali ste meta nečije zaslepljene ljubavi, i vi ne mozete da se oslobodite jedne napadne osobe koja je počela da cas proganja zbog samo malo poklonjene pažnje, i ne znate kako da postupite.

Prija vam trenutno vreme, i osoba ste koja shodno svom raspoloženju danas može biti i na suncu i na kiši, pa zato i ne propustite ni jedan trenutak odmora i uhvatite dan, jer vam prija zdravlju i imunitetu da se na svaki način rasteretite.

Vodolija – horoskop za 21.avgust

Razmišljate da krenete da se bavite nekim zanimanjem gde je zarada dobra, a da istovremeno vi uživate u tome, bez stresa. U obzir dolazi nekakva dekoracija, dekupaž tehnika, kao i uređivanje enterijera, kursevi za manikira ili šminkera, i svi ovi poslovi zaista i mogu biti veoma i dobar i baš isplativ izbor.

Partner je posesivan i ljubomoran, i to vas sve više i opterećuje i guši, pa sve više i češće razmisljate da prekinete vezu jer je po vašem mišljenju postala patološka.

Moguća je prevelika malaksalost i temperatura ili groznica, pa je najverovatnije u pitanju neka virusna prehlada, i vi izbegavajte kolektive koliko god možete jer je koncentracija infektivnih agenasa tamo zaista najveća.

Ribe – horoskop za 21.avgust

Planirate duže odsustvo sa posla jer vam je potreban odmor, pa pravite razne kombinacije kako da ne izgubite ni puno novca niti poziciju koju ste sa mukom stekli, a da opet odete makar na par dana na neku planinu ili more, i da napunite baterije.

Sve sto želite je plaža, sunce, ljubav, limunada, kafa, te i vaš partner želi to isto i jasno je da ćete zajedno svoje namere ostvariti i uživati u sreći i ljubavi opijeni strašću i lepotom svakog trenutka.

Pazite da se ne povredite danas o kakvu oštricu noža ili polomljenog staklenog suda, čaše, tacne, piksle i slično, jer ste nepažljivi i rasejani i moguće je da vam se takva rana inficira i da stvorite sebi neke zaista velike i nepotrebne probleme.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!