Dnevni horoskop za 20.septembar 2019

Dnevni horoskop za 20.septembar 2019

Dnevni horoskop za 20.septembar ove godine.

Ovan – horoskop za 20.septembar

Umorni ste od svih obaveza, i jedva čekate da se sve završi i da odete na zasluženi odmor i da napunite baterije za nove poduhvate.

Odličan odnos sa partnerom vam zaista prija, i srećni ste što makar na tom polju nemate za šta da se nervirate.

Muka vam je i imate stalno neke bolove u donjem stomaku, pa proverite stanje jetre i žučne kese.

Bik – horoskop za 20.septembar

Vaše je nezadovoljstvo sasvim očigledno, i vi ne podnosite da vam neko nameće mišljenja i stavove, pa ste stalno u sukobu sa autoritetima, i morate malo da se smirite i da trezvenije i logičnije i razmišljate.

Flertujete sa nekim kolegom koji je već zauzet, i ne treba vam takva vrsta kompromitovanja, posebno jer ćete i na dalje sa tom osobom morati da radite, i avantura koju želite će sve da vam upropasti, posebno jer ne može ostati tajna.

Dugo kašljete i lako se umarate, pa uradite spirometriju i neke osnovne analize plućne funkcije.

Blizanci – horoskop za 20.septembar

Nije vam lako da se snađete na novom poslu, i ne treba da budete tvrdoglavi, već i da prihvatite pomoć nekih starijih i iskusnijih kolega.

Vrlo ste proračunati i taktični u vezi sa sadašnjim partnerom, i vi ga i ne volite kako on misli, već ste sa njim iz koristi, što nije u redu sa vaše strane, jer zamislite da to isto neko vama uradi.

Skloni ste da se povredite u narednom periodu, i posebno se danas pripazite na radnom mestu ili u saobraćaju, jer ste sasvim dekoncentrisani i nepažljivi.

Rak – horoskop za 20.septembar

Ne možete da se naviknete da radite sa timom, jer ste nazadovali sa pozicije lidera i niste bili odgovorni i savesni, ali morate da se nekako prilagodite inače ćete da dobijete otkaz.

Moguće je da ćete otpočeti sa partnerom zajednički život, ali na žalost ništa neće biti kako ste očekivali, jer ćete samo vi da pravite kompromise i veza će ubrzo da vam zapadne u krizu.

Proverite krvnu sliku, jer neki hormoni možda nisu izbalansirani, i posebno obratite pažnju na funkciju štitne žlezde.

Lav – horoskop za 20.septembar

Vama stalno nešto fali i nikada niste zadovoljni, a problem je u tome što ne želite da se zaista do maksimuma angažujete i da radite kvalitetno, jer vam je najvažnija materijalna satisfakcija i sam posao vas kao takav uopšte ne zanima.

Upoznaćete neku zanimljivu osobu, i iako ste u startu bili ljuti na prijatelje što vam provodadžišu, ipak ste shvatili da su bili u pravu i da je to neko ko je za vas savršen u svakom pogledu.

Kondicija vam je nikakva i samo zdravlje vam je ugroženo zbog viška kilograma, pa umesto da vi sedite i kukate, napravite neke početne korake ka promenama i rezultati neće izostati.

Devica – horoskop za 20.septembar

Najzad ćete da dobijete odličnu priliku da napredujete u struci, i da se usavršavate u inostranstvu i da sve svoje snove i ambicije za kratko vreme i ostvarite.

Partner nema razumevanja za vaše probleme, i moguć je raskid veze jer je vama trenutno karijera primarna, a on želi da osnuje porodicu i sve se više i češće svađate.

Umorni ste i stalno ste nervozni, pa ne spavate kvalitetno i glavobolja je svakodnevni problem, i morate nekako da nađete način da kanališete stres.

Vaga – horoskop za 20.septembar

Niste ni najmanje prodorni i borbeni, i iako imate izvanredno znanje i sve potencijale, oni koji su u svemu snalažljiviji od vas, sve lakše i brže postižu i to vas veoma frustrira.

Nemate izgleda za neku skoriju romansu, jer ste još uvek u fazi tugovanja i ne možete da se još i oporavite od nedavnog raskida duge veze, pa ste se osamili i stalno sve analizirate i preispitujete u glavi.

Muče vas bolovi u mišićima i zglobovima, te je verovatno da ste preterali u bavljenju sportom ili ste se preopteretili u vežbanju u teretani.

Škorpija – horoskop za 20.septembar

Imaćete neke neočekivane uspehe u branši koja nije iz vaše struke, i sami ćete biti iznenađeni kada otkrijete da imate neke talente za umetnost ili sport koje niste do danas prepoznali u sebi.

Opterećeni ste spoljnim izgledom, i pokušavate da nekoga ko vam se dopada privučete tako što se pravite da ste ono što niste, iako ste realno osoba koja ima veoma lepe kvalitete i dosta ste zabavni i inteligentni.

Muči vas probava i neki pojasni bolovi, pa proverite enzime pankreasa i nikako nezanemarujte probleme.

Strelac – horoskop za 20.septembar

Tvrdoglavi ste i sve hoćete da radite po svome, i iako vas kolege i nadređeni vole jer ste dobar i vredan radnik, ipak nemojte da preterate i da sve to olako i ugrozite svojim ponašanjem koje nije ni najmanje profesionalno.

Želite da se sa partnerom dogovorite oko potencijalnog preseljenja u veći grad zbog vašeg posla, ali on ne želi o tome da razgovara, pa ili odlaže tu temu ili vam olako daje obećanja koja neće da ispuni na kraju.

Boli vas rame jer ste obnovili neku staru povredu, i sada ste postali svesni da nije trebalo da tako i lako preskačete terapiju, i da budete toliko neodgovorni jer je sve samo još gore nego pre.

Jarac – horoskop za 20.septembar

Nemate vremena da se predomišljate, jer su se neki okovi približili i niste radili kako treba, pa ste u totalnom haosu da li ćete sve uspeti da ostvarite po planu.

Srljate u neke nove avanture i neobavezne flertove, jer ste povređeni i usamljeni, ali to zaista nije rešenje, i nećete biti srećniji na takav način.

Muči vas glavobolja i upala sinusa, pa se posavetujte sa lekarom oko terapije i nekog rešenja.

Vodolija – horoskop za 20.septembar

Posao vam je naporan i ne predstavlja vam zadovoljstvo i inspiraciju, pa uopšte nemate ni volje ni motiva da radite i želite da što pre promenite radno mesto.

Partner se ponaša zaista čudno i vi sumnjate da vas laže ili da vam nije veran, ali umesto da ga proveravate preko prijatelja ili listanjem poruka u telefonu, pitajte ga otvoreno jer ćete znati ako ne govori istinu.

Imate proširene vene i potrebno je da vodite računa o prevenciji upale, kako biste izbegli veliki bol i otok koji mogu biti izraženi.

Ribe – horoskop za 20.septembar

Dan je idealan da završite sve ono što ste ranije počeli, ali nemojte da preterate već zadatke ipak odradite prema prioritetnosti, kako se ne biste zapetljali u mnoštvo projekata, a na kraju opet ništa ne postigli.

Divan je dan za romantičnu šetnju i izlazak sa partnerom, pa se potrudite da maksimalno uživate i da se opustite.

Zdravlje je odlično, i najzad ste uspeli da uspostavite jednu ravnotežu u organizmu i da se rešite stalnih infekcija, alergija i upalnih procesa.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!