Dnevni horoskop za 20.novembar 2019

Dnevni horoskop za 20.novembar 2019

Dnevni horoskop za 20.novembar.

Ovan – horoskop za 20.novembar 

Dan je idealan za nove poslovne poduhvate, pa ne treba da oklevate i da slušate ničije sugestije, već da radite kako ste od starta i naumili.

Muči vas neka partnerova distanciranost, i ne uspevate da doprete do nnjega i da saznate šta je po sredi.

Imate probleme sa glavoboljom koje ne smete da zanemarujete, posebno ako nije u pitanju jedan izolovan problem.

Bik – horoskop za 20.novembar 

Niste srećni na polsu koji radite, pa tražite neko novo radno mesto,ali vrlo taktično još uvek niste dali otkaz na sadašnjem poslu.

Imate sreće u ljubavi, i danas ste potpuno neodoljivi za suprotni pol, pa vas svi obasipaju nekom i nežnošću i pažnjom i sa vama flertuju.

Imate probleme sa radom štitne žlezde, i uradite ultrazvučni pregled kao i proveru nivoa tiroidnih hormona u krvi.

Blizanci – horoskop za 20.novembar 

Savršeno ste razumeli koji su vam zadaci prioritetni, i danas ste rešeni da sve odradite prema baš i određenim pravilima, i da nadređeni najzad budu zadovoljni rezultatima i da ne prigovaraju.

Imate mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu, i da sa njom počnete romansu, ali opet sve samo i zavisi od vaših želja, pa i spremnosti da posle nedavnog raskida krenete dalje.

Muči vas bol u donjem stomaku, i imate tegobe vezane za učestalo mokrenje i dizurične smetnje, pa je verovatno da je u pitanju upala mokraćne bešike koju ne treba da zanemarujete.

Rak – horoskop za 20.novembar 

Danas vam baš ništa ne ide od ruke, i samo se nervirate i nikako da se maknete sa mrtve tačke, pa je bolje da se smirite i da sve što ne morate da odradite danas, vi i ostavite za neki bolji momenat.

Imate potrebu da sa partnerom porazgovarate o budućnosti vaše veze, jer ste spremni da počnete zajednički život i da osnujete porodicu, ali njemu to trenutno ne odgovara, jer planira karijeru ili u drugom gradu ili u inostranstvu.

Možda je pametno da se danas malo pripazite povreda ili preloma, posebno na radnom mestu ili ako ste učesnik u saobraćaju.

Lav – horoskop za 20.novembar 

Vaša logika i intuicija u radu, danas će da najzad dođu do izražaja, i imaćete priliku da pokažete svoje potencijale, te i da ostvarite izvanredne saradnje sa partnerima iz inostranstva.

Ako ste u vezi ili u braku, danas je na pomolu neka kriza ili svađa, i morate da imate baš i čelične živce za partnera, koji je posebno sitničav i džangrizav, jer ga nešto drugo muči.

Smeta vam buka i svetlost, te imate jake glavobolje i nesanicu, i moguće je da je u pitanju jedan sasvim jasan i jak migrenozni napad, pa se više odmarajte i pokušajte da smanjite stres.

Devica – horoskop za 20.novembar 

Ne ulazite sa kolegama u nepotrebne rasprave, već radite svoj posao i trudite se da ostanete dosta i smireni i pribrani, i da ne upadate u vatru zbog nečijih namernih provokacija.

Dosadilo vam je da u vezi samo vi pravite kompromise, i jasno ćete staviti do znanja partneru da vam to smeta, pa i da ne želite na dalje takav odnos, već da želite raskid i svoju slobodu.

Muči vas probava, pa je poželjno da smanjite unos slatkiša, kao i da se više krećete i da se hranite malo i zdravije.

Vaga – horoskop za 20.novembar 

Bez potrebe se danas nervirate za svaku sitnicu, jer ne možete da unapred budete negativni, i da sa takvim stavom očekujete da ostvarite dobar rezultat.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas zaista iskreno voli, i ne treba da to upropastite u nekoj prolaznoj romansi, ako vas ponesu strasti i ako vas neko olako i zavede.

Morate da redovnije kontrolišete krvni pritisak, jer imate neke zaista jasne simptome hipertenzije, a koji ne prolaze na datu terapiju i potrebno je da je u dogovoru sa lekarom i promenite.

Škorpija – horoskop za 20.novembar 

Danas je vaš dan, i uspećete da ostvarite izvanredne rezultate, i ukazaće vam se neke prilike koje ne smete da propustite.

Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, i kada ste se ponadali da od toga može čak da bude i neka lepa romansa, saznali ste da je ta osoba zauzeta i to vas je vrlo povredilo.

Ostavite cigarete što pre i pojačajte nekako svoj imunitet, jer vam je plućna funkcija oslabljena i često imate neke akutne ili hronične infekcije plućnog parenhima, pa možete dobiti pneumoniju.

Strelac – horoskop za 20.novembar 

Nikako ne uspevate da dobijete posao u struci, i to vas zaista frustrira, jer radite nešto što baš ne volite, ali ste prinuđeni da sebe izdržavate i da imate koliko toliko nezavisnosti.

Partner vam je neveran, ali vi to ne vidite iako ste počeli da sumnjate jer se u poslednje vreme baš i dosta promenio prema vama.

Boli vas kičma i plašite se da se ne ukočite, jer ste i ranije imali sličan problem, pa je nužno da se više krećete, pa i da radite makar one osnovne vežbe za očuvanje pokretljivosti zglobova.

Jarac – horoskop za 20.novembar 

Nemate dovoljno novxca da počnete neki svoj posao, a na trenutnom radnom mestui ste sasvim i nesrećni i nezadovoljni, jer radite i prekovremeno a niko vaš trud ne vrednuje i ne primećuje.

Pokušavate da se trgnete i da prebolite nedavni raskid, pa ste skloni da ulazite u neke avanture i neobavezne flertove, ali to vam zaista i ne prija i ne dolikuje vašem karakteru.

Imate probleme sa nekim promenama na koži, pa se najpre obratite dermatologu i vidite da li je u pitanju neka alergijska, ili autoimunska manifestacija sistemskog oboljenja.

Vodolija – horoskop za 20.novembar 

Nemate vremena da se opterećujete detaljima, već treba da završite u datom roku one najvažnije projekte kako sebi ne biste stvorili probleme, i bili pred svima kritikovani da ste neodgovorni.

Imate zaista lepu šansu da ostvarite romansu, sa osobom koju dugo poznajete i koja vam je dobar prijatelj, ali se ustručavate da joj priznate svoja osećanja jer se bojite da vam neće biti uzvraćena i da ćete samo da uništite prijateljski odnos.

Morate da se više brinete za svoje zdravlje i da ne ignorišete neke posve jasne simptome, već da se na vreme javite lekaru, i da se ne lečite na svoju ruku.

Ribe – horoskop za 20.novembar 

Kolege pokušavaju da vam pomognu da se snađete na novom radnom mestu, ali vi sve njihove i savete i sugestije shvatate pogrešno, i ne verujete im, pa zato i pravite neke početničke greške.

Ako ste slobodni imate priliku da upoznate neku vrlo zanimljivu osobu, ali vam na kraju ona neće biti dostupna, i to jer je već zauzeta i želela je sa vama samo neku prolaznu avanturu.

Zdravlje je najzad solidno, i možete da se malo opustite i da ne brinete preterano, ali svakako pak i nastavite da se hranite zdravo i da vežbate, kao i da idete na sistematske i preventivne preglede.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!