Dnevni horoskop za 20.jun 2019

Dnevni horoskop za 20.jun 2019

Dnevni horoskop za 20.jun ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 20.jun

Dobili ste odličnu poslovnu ponudu i ne treba da se previše premišljate jer neko drugi može da vam zauzme mesto.

Partner je sumnjičav prema vašim osećanjima, jer se ponašate ćudljivo i neozbiljno u poslednje vreme.

Pametno je da proverite krvni pritisak, posebno ako ste već ranije osećali neke tegobe u vezi sa srcem.

Bik – horoskop za 20.jun

Razmišljate da promenite posao, ali ipak je pametnije da se strpite jer sada i nije najpogodniji momenat za neke ishitrene odluke.

Iako ste davni prekinuli neku emotivnu vezu, niste sigurni da ste postupili ispravno i da više ništa ne osećate prema bivšem partneru.

Opterećeni ste zbog viška kilograma i najbolje je da se posvetite nekom sportu i da se hranite zdravije.

Blizanci – horoskop za 20.jun

Strpljivost vam nije jača strana ali je to nešto što vam je trenutno od najveće pomoći da se izvučete iz jedne nezavidne situacije u kojoj ste se našli.

Neko od vaših prijatelja gaji dublja osećanja prema vama, iako ste vi sigurni da takav odnos ne bi uspeo.

Pokušajte da smanjite napetost i nervozu, i razmislite o nekoj relaks masaži ili akupunkturi.

Rak – horoskop za 20.jun

Isfrustrirani ste jer nikako da vam se povećaju primanja iako radite naporno i šefovi stalno lako obećavaju unapređenje i bolju platu, ali ništa od toga ne ostvare.

Niste sigurni u svoja osećanja i ne želite da se previše vezujete za partnera, ali takav odnos nije fer prema njemu.

Moguć je poremećaj hormonske ravnoteže, pa prekontrolišite krvnu sliku.

Lav – horoskop za 20.jun

Niste u poziciji da birate posao kao ni da menjate ovaj koji već imate, jer sa strane nemate baš nikakvu alternativu na koju možete da se oslonite.

Iako smatrate da ste vi uvek u pravu, jedan kompromis u vezi uvek je potreban i pokušajte da razumete partnerova osećanja.

Imunitet vam je veoma loš i morate da se malo bolje hranite i da uzimate vitamine i minerale kako biste sprečili neke akutne infekcije.

Devica – horoskop za 20.jun

I vaše strpljenje ima granice i ne možete da shvatite kako ste tako lako poverovali da će sve da se promeni nakon nekog vremena.

Obnovili ste kontakt sa bivšim partnerom, ali iako smatrate da ste spremni da budete samo dobri prijatelji, morate da preispitate svoje emocije.

Imaćete neke prolazne tegobe vezane za digestivni sistem.

Vaga – horoskop za 20.jun

Potrebna vam je neka motivacija da nastavite da radite posao koji ne volite, a šefovi nikako ne daju makar neki bonus i nemate volje ni želje da se potrudite.

Smatrate da je partner prema vama ravnodušan i da se ponaša čudno u poslednje vreme, ali morate da se zapitate da li i on ima neke probleme i da li mu je potreban vaš savet i pomoć.

Potrebno je da prekontrolišete vid, jer već neko vreme imate probleme koje ignorišete.

Škorpija – horoskop za 20.jun

Iako ste veoma uporni u nekim svojim planovima, ništa ne uspevate da realizujete i niste nikako srećni što vam posao ne ide i što imate utisak da ste gubili vreme.

Ponašate se ravnodušno prema partneru jer imate neke druge probleme, ali je bolje da najzad vi i porazgovarate da on to ne bi shvatio pogrešno.

Muči vas glavobolja i nesanica.

Strelac – horoskop za 20.jun

Kolege jedva čekaju da vam upropaste neke planove i da neko drugi zauzme vaše mesto koje ste želeli i za koje ste se veoma trudili.

Ne prestajete da razmišljate o nekome koga ste nedavno upoznali i veoma vam prija ta osoba pa ste u nedoumici da li i ona oseća isto.

Nemate snage ni volje da se pokrenete, jer vas muče neke prolazne akutne tegobe sa plućima.

Jarac – horoskop za 20.jun

Iako sve češće pomišljate da date otkaz, ipak nije realno da to uradite ako nemate drugi posao ni u planu, jer vam je novac potreban i nemate nikakve šanse da se snađete ako napustite posao.

Pametnije je da se opustite i da ne stvarate nepotreban pritisak i napetost u odnosu sa partnerom.

Potrebna vam je korekcija ishrane i da se malo više krećete jer ste se ugojili, ali ne smete da se nervirate jer to dodatno loše utiče na vas.

Vodolija – horoskop za 20.jun

Svaki dan vam je isti i posao vam je jednoličan i dosadan, pa ste nesrećni i nezadovoljni, a i kolektiv u kome radite je prepun negativne energije, sujete i ljubomore.

Osoba koju volite je uvek tu za vas, pa ćete kroz razgovor shvatiti koliko ste srećni jer vas podržava i razume u svakom trenutku.

Nervozni ste i napeti i pored stresa koji osećate morate da povedete računa o imunitetu.

Ribe – horoskop za 20.jun

Pokušajte da pronađete neku satisfakciju i da shvatite posao koji radite na jedan lepši način, ili ćete u suprotnom samo sebe da mučite i da otaljavate obaveze i da svoj ugled prokockate.

Dobićete neku poruku od osobe koju ste sreli pre izvesog vremena i prijaće vam pažnja koju vam neko posvećuje.

Sve je u redu sa zdravljem i posle dužeg vremena možete da se opustite, mada je važno da najzad nađete neki balans u smislu ishrane i fizičke aktivnosti i da ni u čemu ne preterujete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!