Dnevni horoskop za 20.jul 2019

Dnevni horoskop za 20.jul 2019

Dnevni horoskop za 20.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 20.jul

Danas je zaista idealan dan da ostvarite željeni profit pa je poželjno da najzad sprovedete u delo sve ranije ambicije i planove.

Potrudite se da manje flertujete sa kolegama na poslu, jer zaista nećete ništa dobro time da dobijete, i samo ćete da se iskompromitujete ako se nabacujete nekome ko je već zauzet.

Preterano ste pod stresom, pa će vam možda neki kućni poslovi pomoći da se malo rasteretite i da promenite raspoloženje, i okupirajte pažnju nekim laganim zadacima i bićete kao novi.

Bik – horoskop za 20.jul

Danas je vreme za pravljenje kompromisa sa saradnicima i kolegama, te za timski rad i za projekat na kome radite grupno, jer je to jedini i pravi recept za uspeh i dobar rezultat.

Spremni ste sve da uradite kako bi voljena osoba bila srećna i tu sva vaša dobrota i svakim danom sve više dolazi do izražaja, i to je zaista ono nešto što bi partner trebalo da ume da ceni i da poštuje.

Moguća je prehlada i vrlo verovatno ste u nekoj masi i pokupili virus gripa, pa je poželjno da uzimate više vitamina i da mirujete dok simptomi ne prođu sasvim.

Blizanci – horoskop za 20.jul

Danas je dan za odmor ili makar ne previše forsiranja na poslu, pa se malo opustite i lagano napredujte ka cilju.

Posebno ste ranjivi i nežni u ljubavi, i ne smete da dopustite da vas povredi osoba koju volite, jer svakako treba da naučite da imate stav i da držite do sebe.

Zdravlje vam je stabilno i dobro, ali su mogući neki bolovi u vratnom delu kičme, te sami odradite neke laganije vežbe kako biste se malo pokrenuli i razmrdali.

Rak – horoskop za 20.jul

Posao iznenađujuće dobro ide i cveta a da vi to zaista niste očekivali, ali ipak ne smete da zaboravite da su vam u postizanju ciljeva i rezultata veoma pomogli prijatelji i saradnici, te će doći vreme kada ćete i vi njima trebati da se adekvatno odužite.

Na ljubavnom planu stvari i nisu baš u najboljem redu, jer vi zapravo i niste baš sigurni u partnerovu vernost i odanost, ali ipak nine u redu da mu pretražujete telefon ili lične stvari, već je bolje da otvoreno porazgovarate o svemu.

Tegobe sa crevima i probavom vas muče danima. Za sve je kriv sedeći način života. Jedite suve šljive i više se krećete

Lav – horoskop za 20.jul

Pokušajte da se snađete na poslu koji radite a da pri tome ne opterećujete saradnike da vam sve zadatke odrade i da vas stalno podržavaju ako ste vi nesigurni i pravite greške.

Partner vas laže i manipuliše vama, te ste svesni da vas ne voli i da želi da raskinete, ali vi niste spremni da ostanete sami i sve tolerišete i pravite se da ne vidite probleme koje imate.

Zdravlje je sasvim zadovoljavajuće, mada je evidentan višak kilograma i treba da pokušate da sve nekako i rešite i popravite na vreme.

Devica – horoskop za 20.jul

Iako ste sasvim zadovoljni i poslom koji radite i zaradom koju ostvarujete, voleli biste da ostvarite napredak i lidersku poziciju, kao i da promenite mesto boravka i da pređete u veći grad u sedište svoje kompanije.

Iako izbegavate da ozbiljno porazgovarate sa partnerom, na kraju će to biti neminovno, jer ovakav odnos nije zdrav i ne odgovara vam jer osećate stalnio pritisak i kao da samo vi pravite kompromise.

Pazite se povreda u saobraćaju ili ako ste počeli da se bavite nekim sportom a niste ranije bili fizički aktivni, postoji rizik od uganuća ili preloma.

Vaga – horoskop za 20.jul

Sigurni ste u svoje znanje i iskustvo, pa bez problema izvršavate sve zadatke i obaveze, eli vam to postaje rutina i nemate nikakvu motivaciju i zadovoljstvo u poslu koji radite.

Ako ste slobodni, može se desiti da se zaljubite u osobu koju već godinama poznajete ali koju ste smatrali samo prijateljem.

Imate tegobe vezane za perifernu cirkulaciju, i potrebno je da se malo pokrenete i da sedeći način života zamenite nekim sportom ili makar za početak mlaganim vežbama i kraćim šetnjama.

Škorpija – horoskop za 20.jul

Ništa vam ne ide od ruke, i sve ono što želite da rešite nekako se neplanirano zakomplikuje, pa pokušajte da sa jedne distance sagledate što racionalnije celokupan problem, i da ga rešavate baš analitički i postupno.

Prihvatite poziv priojatelja da izađete u grad, jer je moguće neko novo poznanstvo koje može da preraste u ozbiljnu vezu i da se završi brakom, pa ne oklevajte da se malo više družite i da češće izlazite.

Umorni ste i malaksali, pa je poželjno da proverite krvni pritisak i da se malo manje nervirate jer stres jeste okidač za najveći broj bolesti i hroničnih tegoba.

Strelac – horoskop za 20.jul

Ići ćete uskoro na neki službeni put, pre svega jer su nadređeni u vas stekli poverenje zbog toga što ste vrlo logični i odgovorni u rešavanju problema, pa je moguće da ako se dobro pokažete i dobijete neko unapređenje.

Ne trudite se dovoljno oko emotivnog odnosa sa partnerom, i previše ste hladni i distancirani, pa ako ubrzo nešto nme preduzmete doći će do raskida veze.

Trpite bolove u slabinskom delu kičme, i potrebno je da se više krećete jer je najveći problem zapravo sedeći način života koji vodite, i zbog posla koji radite ali i zbog toga što ste suviše lenji da se aktivirate.

Jarac – horoskop za 20.jul

Imaćete neke pozitivne promene na poslu i moguće je da ćete postići željeni napredak i ostvariti ciljeve i brže i lakše nego što ste očekivali, pa slede i bolji prihodi kao i bolja pozicija.

Imate sklladan odnos sa partnerom, ali pazite da ga ne opterećujete previše problemima koje imate na poslu, ili da mu uskratite pažnju zbog nekog nedostatka vremena, jer će on to shvatiti kao vašu nezainteresovanost.

Zdravlje je sasvim dobro i zadovoljni ste sobom jer ste ostvarili odličan napredak i jer ste istrajali u dijeti i u tome da se malo više aktivirate.

Vodolija – horoskop za 20.jul

Sve se odvija kako ste planirali, i pred vama je dan pun poslovnih uspeha i ostvarenja rezultata, posebno ako ste u sferi trgovine ili umetnosti, i ako imate neki svoj privatni posao i sami možete da utičete na sve ono što radite bez kontrole nadređenih.

Imate izuzetnu priliku da upoznate neke zanimljive osobe, i da sve više izlazite i da se zabavljate, a izvesno je i da će neki neobavezni flert da preraste u vrlo ozbiljan odnos i da sa tom osobom na kraju planirate i zajednički život i budućnost.

Pokušajte da se malo više posvetite sebi i da se opustite, jer ste u poslednje vreme stalno bili baš izloženi nekim upalama i infekcijama, pre svega jer vam je imunitet bio oslabljen.

Ribe – horoskop za 20.jul

Ako ste duže vreme nezaposleni, imaćete odličnu priliku da dobijete posao za koji ste konkurisalil, i potrebno je samo da radite savesno i odgovorno i napredak je sasvim realan.

Nemate vremena za partnera jer ste opterećeni poslom, ali njegovo strpljenje ima granice i počeće da vam prebacuje jer ste ga zapostavili i sve češće ćete dolaziti u sukobe.

Ne osećate se dobro, ali uporno ignorišete simptome i poželjno je da situaciju shvatite ozbiljno i da potražite lekarsku pomoć, kako ne bi došlo do neželjenih komplikacija i ozbiljnih posledica.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!