Dnevni horoskop za 20.februar 2020

Dnevni horoskop za 20.februar 2020

Dnevni horoskop za 20.februar ove godine.

Ovan

Dan je kao stvoren da ne radite ništa, pa se najzad opustite i odmorite kao da je vikend, jer ste vi i zaslužili da se malo relaksirate posle napornog rada u koji ste ulagali sebe svakog trenutka i radeći prekovremeno.

Veoma ste pasivni i ne želite da se upoznate sa nekom osobom koj vam je pokazala naklonost, pa nemate tako nikakvu priliku da nešto na planu emocija i promenite.

Imate česte grlobolje, i važno je da uzimate više vitamina i da ne ignorišete kašalj i povišenu temperaturu, jer vam je stanje imuniteta veoma loše.

Bik

Sreća je da ste u dobrom timu sradnika i da oni mogu da vas pokrenu i da vas motivišu da radite, jer ste inače stalno nezadovoljni i ne nalazite više sebe u poslu kojim se bavite, i sve vam zaista baš predstavlja napor i mučno vam je da radite.

Neka osoba iz vaše prošlosti se opet pojavila i želi da naruši idilu koju imate u vezi sa sadašnjim partnerom, jer je veoma svesna da je niste sasvim zaboravili.

Imate neke dermatološke reakcije, i morate da se konsultujete sa lekarom i da utvrdite da li su kožne promene posledica neke sistemske bolesti ili imaju lokalni karakter.

Blizanci

Mučno vam je da radite posao koji je nedovoljno plaćen i koji vam oduzima previše vremena, ali trenutno nemate drugi izbor i morate da se strpite dok ne dobijete posao iz svoje branše.

Partner nema razumevanja za neke vaše probleme i ispostaviće se da je vrlo samoživ i sebičan, i top će da vas dosta povredi, ali i da vam najzad otvori oči.

Ne smete da ignorišete bolove u predelu zubnog niza, jer je moguće da je po sredi jaka neuralgija trigeminalnog živca, koja zahteva jedan dosta komplemksan terapisjki pristup i tretman.

Rak

Neostaje vam stari tim saradnika i teško se snalazite u novom kolektivu, jer generalno nemate baš ni poverenja ni u koga i osećate se kao da ste prepušteni sami sebi.

Partner stalno ima neke primedbe na vaš odnos i smatra da mu niste dovoljno posvećeni i da ste vi i hladni i distancirani, i njegova stalna prigovaranja počinju da vam smetaju.

Nekako ste nepažnjom obnovili staru povredu i opet morate da trpite bolove i da prolazite kroz teške terapijske procedure, ali ovaj put makar ispoštujte lekarske savete do kraja.

Lav

Niste svesni koliko grešite jer verujete ljudima koji su laskavci i ulizice i koji će da iskoriste prvu priliku i da vas izdaju zarad sopstvene koristi, ali ćete makar da na teži način naučite na svojim greškama.

Nekako ćete uspeti da izgladite odnose sa partnerom, ali vaša veza nikada neće biti kao ranije, jer ste izgubili poverenje jedno u drugo, i nemate realno dobru perspektivu da opstanete zajedno.

Veoma ste neodgovorni prema sebi i svom zdravlju, i treba makar da ostavite poroke i da počnete da vežbate i da se hranite zdravije.

Devica

Nije vam jasmno kako ste opet sebi dozvolili da napravite iste greške kao i ranije, ali sada je kasno da se kajete i preispitujete, te i morate da što pre popravite koliko se može pre nego nadređeni donesu osluku da vas otpuste.

Dajete nekome ko vam se dopada dvosmislene signale, jer generalno ni sami niste sigurni šta želite i osećate, pa ispada kao da se poigravate sa nekim, i stvarate o sebi vrlo lošu sliku.

Treba da proverite krvnu sliku, jer su vam vrednosti holesterola i triglicerida bile povišene na poslednjoj kontroli, i to je veliki faktor rizika za razne metaboličke boplesti i stanja.

Vaga

Preterano ste skloni da se dvoumite i da okolišate kada treba da nešto definitiovno odradite, i to baš kod vaših saradnika stvara sliku da ste nekompetentni i neiskusni, pa poradite malo više na toj svojoj osobini.

Srećni ste sa partnerom i prija vam zajednički život i planovi za budućnost koje ste počeli da pravite.

Imate česte probleme sa upalama srednjeg uha, i one mogu da stvore komplikacije i posledice koje su ozbiljnije nego što mislite, pa na vreme rešite problem.

Škorpija

Neke postupke saradnika ne želite da tolerišete, jer ste svesni da oni utiči na kompletne krajnje rezultate.

Upoznaćete neku veoma zabavnu osobu i sva je prilika da ćete imati šansu da počnete lepu i novu romantičnu vezu.

Nestabilni ste mentalno i emocionalno, i sve se više povlačite u sebe i postajete anksiozni, i zaista morate da potražite pomoć stručnjaka kako biste prevazišli to stanje.

Strelac

Niste više u stanju da trezveno razmišljate, jer ste sebi dopustili da sve odlažete do poslednjeg momenta i da zabrljate na samom kraju i tako i izgubite poverenje nadređenih.

Imate volje da se sa partnerom fokusirate na poboljšanje vaše veze, ali je on ubeđen da ste samo vi odgovorni, i umesto rešenja nastaju samo nove svađe i konflikti.

Muči vas bol u donjem delu stomaka, i verovatno je u pitanju akutna upala mokraćne bešike, pa na vreme treba da se javite lekaru i počnete da pijete određene antibiotike.

Jarac

Neka informcija koju ćete da dobijete od starih saradnika, može vam biti od velike koristi da napravite značajne pomake u svojoj karijeri, i isplatiće se to što ste uvek svima nesebično pomagali.

Imate šansu za neka lepa poznanstva ili avanture, pa se opustite i dajte sebi priliku da uživate i da najzad prebolite neke teške prošle dane.

Imate česte bolove u mišićima i zglobovima, i moguće je da je po sredi upala jer ste naglo počeli da vežbate iako ste generalno vodili sedeći način života.

Vodolija

Možda je pametnije da ne prihvatate previše obaveza na sebe, jer nemate vremena da završite ni ove koje ste do sada preuzeli na sebe, ali stalno pokušavate da se dokažete kao odličan radnik, i možete da samo izazovete kontraefekat.

Ako ste slobodni imate šansu da upoznate neku veoma zabavnu osobu, koja već dugo želi da sa vama počne vezu, i najzad ćete imati priliku da budete srećni.

Zdravlje vam je sasvim dobro, i treba da nastavite da brinete o sebi i da se manje nervirate i manje stresirate.

Ribe

Sve će na kraju dana da bude u redu, i pametnije je da se malo opustite jer nervoza i stres ništa dobro neće da donesu.

Imate priliku da sa partnerom odete na lep i romantičan odmor, pa ćete da uživate i da se najzad vi i posvetite jedno drugom.

Muči vas probava i stalno imate neke grčeve u stomaku, i možda je pametno da uradite neke ipak i one bazalne analize digestivne funkcije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!