Dnevni horoskop za 20.decembar 2019

Dnevni horoskop za 20.decembar 2019

Dnevni horoskop za 20.decembar.

Ovan – horoskop za 20.decembar

Ostavite se uzaludnih rasprava sa kolegama i nemojte trošiti energiju i vreme, već radite svoj posao kao i do sada.

Imate sreće da ste upoznali nekoga ko vam u svemu odgovara i ko je za vas zaista srodna duša.

Muči vas probava i pokušajte da manje jedete slatkiše i da više vežbate, kako biste usputno baš i skinuli i višak kilograma.

Bik – horoskop za 20.decembar

Osećate se spremno za neke nove izazove, ali ništa danas neće ići onako kako ste planirali, pa ćete morati da se prilagođavate u datom trenutku.

Možda je bolje da na vreme kažete partneru da vam neke stvari smetaju, nego da sve potiskujete u sebe, i tako vi i stvarate osećaj napetosti i distance u vezi.

Imate realan problem sa radom štitne žlezde, koji vas muči i koji ne smete da ignorišete, pa uradite ultrazvuk i analizu hormona u krvi.

Blizanci – horoskop za 20.decembar

Pazite kome verujete, jer nisu svi pošteni i dobronamerni kao što se pretvaraju, i možda samo žele da vas sabotiraju.

Niste spremni za neke nove početke u ljubavi, jer nikako ne možete da izbacite iz glave bivšeg partnera, sa kojim ste bili na korak od venčanja.

Imate probleme sa vidom, i obratite se očnom lekaru za savet i dijagnozu, jer možda je u pitanju pad dioptrije i imate potrebu da nosite naočare za vid.

Rak – horoskop za 20.decembar

Najzad ste dobili posao u struci, i iako ste presrećni i prezadovoljni, imate i veliku tremu jer vi nemate praktičnog iskustva, i ne znate kako ćete da se snađete jer vam je danas prvi radni dan.

Imate želju da se upustite u neku romansu sa prijateljem koga dugo poznajete, ali niste sigurni da li su signali koje vam on šalje romantični ili nisu, i najbolje je da sa njim otvoreno i razgovarate.

Zdravlje vam je sasvim dobro, i samo nastavite da se zdravo hranite i da redovno vežbate i sve će biti u redu.

Lav – horoskop za 20.decembar

Jedva imate snage da radite i samo čekate kraj nekog perioda koji je prepun obaveza, pa da se vi i najzad opustite, i da ni o čemu ne razmišljate.

Bilo bi dobro kada biste najzad odlučili šta želite i prestali da igrate toplo-hladno sa osobom koja vam se dopada, ali niste sigurni da li ste spremni za neku ozbiljnu vezu.

Imate česte glavobolje i moguće je da je stres glavni faktor, pa se pokušajte nekako i opustiti najzad i kanalisati sve svoje negativne emocije.

Devica – horoskop za 20.decembar

Stvari su se otrgle kontroili i ništa ne ide kako treba, pa ste u velikom riziku da ostanete bez posla, jer ste sve uništili pošto ste želeli da povećate svoju šansu da dobijete unapređenje.

Partner želi da sa vama raskine, jer je shvatio da ga lažete i vi ste jedna vrlo podmukla i lukava osoba, koja samo koristi tuđa osećanja.

Boli vas kičma i imate grčeve u mišićima, i najzad treba da se malo pokrenete, a ne da po ceo dan sedite i na poslu i kod kuće.

Vaga – horoskop za 20.decembar

Nemate vi onu potrebnu odlučnost i logičnost u donošenju odluka, i nadređeni su toga svesni, i ne treba da se ljutite što svi misle da niste za poziciju koju priželjkujete.

Malo vam je dosadilo neko udvaranje osobe koja vam se ne dopada, i kojoj ste pokušali da to baš jasno stavite do znanja, ali se ona izgleda vodi parolom da će upornost da se isplati na kraju.

Imate osećaj da se gušite i da vam srce lupa i preskače, pa iako je verovatno u pitanju preterani stres i anksioznost, ipak uradite neke osnovne analize srčane i plućne finkcije.

Škorpija – horoskop za 20.decembar

Danas ćete sve što pokušate da odradite kvalitetno, nekako uspeti da upropastite, i vama je baš i osnovna vodilja, da neko bude ljubomoran i zavidan na vaš uspeh i postignuća, i možda baš zato ništa i ne ide kako treba.

Partner je preterano posesivan i ljubomoran i vama sve to zaista vrlo smeta i stvara vam preveliki pritisak, kada imate utisak da ne smete ni da odete na piće sa nekim dragim prijateljima.

Čuvajte se danas povreda na radu i/ili u saobraćaju, jer ste zbog nekih problema i nespavanja, sasvim rasejani i nepažljivi.

Strelac – horoskop za 20.decembar

Dan je kao stvoren za neke nove velike projekte, i možda je i vreme da počnete da razmišljate o sopstvenom poslu, jer ste spremni i imate već dovoljno i znanja i iskustva.

Imate sreće u vezi sa partnerom, i uveliko planirate da počnete zajednički život, ali ne možete da se složite oko mesta prebivališta, pa i oko toga stalno stvarate konflikte.

Imate utisak da baš slabije čujete, i da sagovornici moraju da vam stalno ponavljaju glasnije ono što su već rekli, pa se obratite lekaru da vidite da nemate neko zapaljenje ili čak i gori problem.

Jarac – horoskop za 20.decembar

Povedite računa o finansijama, jer ste skloni da trošite i više nego što možete da zaradite na vašem sadašnjem poslu, a za dodatni posao nemate ni vremena, a realno ni energije.

Neka osoba pokušava da vas osvoji, ali vi ste je već u startu otpisali, jer previše verujete tuđem sudu umesto da svakome date šansu da se sam pokaže.

Boli vas i vratna kičma i leđa, kao i ramena i ruke, te je verovatno sve posledica sedećeg života i stalnog rada za računarom.

Vodolija – horoskop za 20.decembar

Dobićete neki novčani bonus za uspešno obavljene zadatke u datom roku, ali vi niste neko kome je materijalno baš toliko važno, jer pre svega volite posao koji radite.

Menjajte neke loše navike, jer nikada nećete uspeti da nađete osobu koja je kao iz bajke, i morate da shvatite da je realnost drugačija u odnosu na vaša maštanja.

Imate sreće da ste se najzad oporavili od neke vrlo teške povrede, pa na dalje budite i pažljiviji, te i ne dopustite sebi takav luksuz da odlažete posetu lekaru.

Ribe – horoskop za 20.decembar

Dan je idealan za nove projekte, i vi ste spremni da se suočite sa svakim problemom i preprekom, jer ste veliki pozitivac, ali i vrlo borbena i vredna osoba koja uvek daje svoj maksimum.

Raskid sa partnerom je neminovan, ali nećete dugo da patite jer ćete utehu pronaći u naručju svog nekog starog poznanika, koji vam se odavno i dopadao.

Imate povremeno probleme sa zujanjem u ušima i omaglicom, pa proverite krvni pritisak jer je možda u pitanju hipotenzija.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!