Dnevni horoskop za 20.avgust 2019

Dnevni horoskop za 20.avgust 2019

Dnevni horoskop za 20.avgust.

Ovan – horoskop za 20.avgust

Vreme je za zasluženi odmor od obaveza i uživanje u blegodetima postignutih rezultata, ali kako ste vi nepopravljivi radoholik, skloni ste čak i na odmoru da unapred pravite neke planove i da smišljate ideje kako da svoj rad unapredite na jedan viši nivo i da tako i ostvarite izvenredne rezultate i u narednom periodu.

U ljubavi je sve savršeno i vi ste presrećni zbog nekih planova koje sa partnerom pravite za zajedničku budućnost, i nije isključeno da ćete uskoro da stupite u brak i da osnujete svoju porodicu.

Vama je zdravlje uvek na prvom mmestu, i rezultati zdrave ishrane i adekvatnog načina života bez poroka su već postali vidljivi, i izgledate mlaše i puni ste energije i volje za sve obaveze koje imate.

Bik – horoskop za 20.avgust

Potrebno je da sasvim realno sagledate probleme koji su vas doveli u nezavidan položaj, jer samo ako ste iskreni prema sebi i možete da popravite ono u čemu ste do sada grešili, jer u suprotnom nadređeni mogu da vam oduzmu neke važne projekte ili čak i da vam daju otkaz.

Vaš ljubavni život je vrlo turbulentan i pre svega treba da vodite računa da ne ulazite u neke avanture i prolazne veze, posebno jer ste zauzeti ali vam vaša priroda ne da mira i stalno ste skloni da flertujete sa nekim, pa i da tako olako i ugrozite vezu koja je zaista ozbiljna.

Obnovili ste neke stare hronične tegobe, pre svega jer niste vodili računa os vom imunitetu i niko vam nije kriv što se postavljate neodgovorno prema sebi i opterećujete svoj organizam preko svake mere i granice.

Blizanci – horoskop za 20.avgust

Dan pred vama je veoma važan u smislu posla, jer može da donese do nekih radikalnih promena koje će da vam obezbede stabilnost u finansijama i u daljoj karijeri, pa se potrudite da ništa ne prepuštate slučaju, i da se ne ponašate brzopleto i neodgovorno.

Skloni ste da se stalno preispitujete da li ste odabrali osobu koja je baš za vas, jer vam nedostaje ljubavnih avantura i njedna sloboda na koju ste navikli, ali je veza takva kakva jeste i ozbiljan i odgovoran partnerski odnos i treba tako da funkcioniše.

Imate probleme sa vidom, možda jer radite posao koji je vezan za celodnevnu upotrebu računara, ali svakako nije na odmet i da proverite dioptriju, pa i da ako je potrebno uzmete naočare.

Rak – horoskop za 20.avgust

Nećete dobiti unapređenje kome ste se nadali, i to vas je veoma razočaralo i sve više razmišljate da li da pronađete neki bolji posao, ali nemate nikakav kapital i morate da se malo strpite jer na polju finansija nećete imati nikakve bolje izglede da zaradite, a ne smete da se kockate jer ste odgovorni za izdržavanje svoje porodice i trenutno samo vi zarađujete.

Najzad ste se malo posvetili partneru, jer ste shvatili da on puno trpi zbog vašeg posla i obaveza, i svaki zajednički proveden trenutak pun ljubavi i nežnosti, biće zaista dragocen i vama će pomoći da shvatite svoje nprioritete.

Imate stalne probleme sa sinusima i ne prija vam ni vreme niti česte infekcije kojima ste izloženi, a pored svega toga je glavobolja i nesanica uzrokovana tegobama sa disanjem sve učestalija i sve teža.

Lav – horoskop za 20.avgust

Ne možete da očekujete da radite malo, a da imate odlična primanja, pa ako već želite da imate jedan ekstravagantan i opušten život i da sebi u svemu udovoljavate, potražite dodatni posao i potrudite se da se malo više angažujete i da ako je potrebno radite i prekovremeno.

Mučite se sa nekim osećanjem koje vas tišti, i koje je vezano za neku osobu koju nikako ne možete da prebolite i da zaboravite, ali ste sami krivi što je sve ispalo tako kako jeste i krenite dalje, umesto da očajavate i da se povlačite u sebe.

Pokušajte da se malo manje fizički opterećujete jer ste skloni upalama mišića i bolovima u zglobovima, pošto ne umete da pronađete balans, već ili uopšte niste fizički aktivni ili preterate sa nekim vežbama i onda trpite grčeve i bolove.

Devica – horoskop za 20.avgust

Imate neku potrebu da vam se drugi dive i da vam zavide na postignutim rezultatima, ali ćete shvatiti da takav motiv zaista nije ispravan i da krajnji cilj ne treba da vam bude da udovoljavate drugima, već da sebe obezbedite i da postignete ono za šta ste se i školovali i vredno trudili.

Prihvatite neki poziv prijatelja da izađete u grad ili na neku proslavu, jer možete da ostvarite baš i veoma zanimljiva poznanstva koja će da budu i puno značajnija i da donesu neke lepše trenutke u vašem emotivnom životu nego što ste pomišljali.

Bez potrebe dramite oko nekih banalnih simptoma, i ne znači da ćete zbog obične kijavice ili neke minorne povrede da završite u bolnici, pa set realno hipohondar iako to ne uviđate.

Vaga – horoskop za 20.avgust

Imate dosta obaveza i određene rokove koje treba da ispoštujete, ali vi zaista ne umete da se fino organizujete, pa sve ostavljate za poslednji momenat i onda nemate vremena ni da spavate, ili ste skloni da do detalja nešto analizirate i da ne uspete da završite niti jedan zadatak onako kako baš i treba.

Neka vaša veza zaista nema perspektivu, i uzaludno trošite i vreme i energiju na nekoga ko vas ne voli iskreno o onako kako zaslužujete, već vas samo iskorišćava da bi napredovao u društvu ili da bi imao više novca koji pripada vama, ali koji ne umete da čuvate i rasipate ga na partnerove hirove.

Prijala bi vam neka masaža i opuštanje, jer vam obaveze stvaraju veliki stres, ali je pre svega potrebno da se dobro naspavate i da nakupite dovoljno snage i energije za svakodnevne važne aktivnosti i probleme koji su pred vama u narednom periodu.

Škorpija – horoskop za 20.avgust

Upustili ste se u neke projekte kojima zaista niste dorasli, niti znanjem niti iskustvom koje imate, pa je poželjno da potražite i savete i pomoć ljudi sa kojima radite i kojima verujete, jer samo tako možete da napredujete, ali ne smete da zaboravite da niste sve zaslužili sami, i obavezno se kada imate priliku i vi odužite onima koji su bili uz vas.

Partner vam sprema neko lepo iznenađenje, ali vama je veza u krizi i neka lepa putovanja i izlivi nežnosti ne mogu da nadomeste to što već dugo među vama stvari nisu kao ranije, i jer ne razgovarate otvoreno i sve se više udaljavate jedno od drugog.

Muče vas bolovi u stomaku, pa je pametno da proverite o čemu se radi, jer je moguće da su baš u pitanju neki mnogo ozbiljniji problemi nego što ste pomišljali.

Strelac – horoskop za 20.avgust

Radite posao koji ne volite i iako zaista imate odlične novčane prihode, vama smeta što nemate ni motivaciju niti neko zadovoljstvo u poslu kojim se bavite, pa pored svega pokušavate da nađete nešto što vam po mentalitetu više odgovara, te i da na kraju počnete neki privatni posao u kome možete da ispoljite svoju kreativnost i da ne trpite autoritete.

Sve vas više opterećuje veza sa dugogodišnjim partnerom, ali kako su neke pripreme za venčanje već počele, vi se osećate zarobljeno i želite da nekako od svega toga pobegnete, ali ne znate kako da srušite nečije snove, mada je gore da sebe unesrećite i da uđete u neki dublji odnos u koji niste sasvim sigurni.

Ne prija vam vreme i stalno vam varira krvni pritisak, pa iako do sada niste imali baš nikakve probleme u tom smislu, nije na odmet da uradite neke analize, jer je moguće da bolujete od teže hipertenzije, pošto svi simptomi na to i ukazuju.

Jarac – horoskop za 20.avgust

Novac vam je zaista veoma potreban, ali ne možete nikako da dovoljno zaradite i to vas frustrira jer radite i više nego što imate snage i energije, ali nikako da vam se to isplati, jer niste ni pronašli odgovarajući posao koji je profitabilan, niti imate mogućnosti i vremena da pronađete neki dodatni izvor prihoda.

Nekako ste tužni i stalno sebe preispitujete da li ste vi u nečemu pogrešili i partner vas je zbog toga napustio, ali je prava činjenica da se on ohladio od vas i već je počeo da gaji osećanja prema nekom drugom i bilo je pravo mučenje održavati takav jedan lažni odnos.

Imate bolove u kičmi, i potrebno je da se malo više pokrenete i da vežbate, jer je nepravilna ishrana koja je dovela do gojaznosti, uz sedeći način života, pravi i realan razlog tegoba koje imate i koji prete da dovedu do ozbiljnih posledica, a ako nešto ne preduzmete na vreme.

Vodolija – horoskop za 20.avgust

Neko putovanje u inostranstvo je zapravoi nagrada za vaš dosadašnji odličan rad i izvanredna postignuća, pa postoji mogućnost da dobijete unapređenje, ali ako ostvarite dobru saradnju sa inostranim poslovnim partnerima, i budete na pravi način reprezentovali firmu za koju radite.

Neki poziv od osobe o kojoj već dugo razmišljate, veoma će da vas prijatno iznenadi, ali samo ako ste slobodni upustite se u emotivnu vezu, jer u suprotnom rizikujete da zbog jedne prolazne avanture i trenutnog iskušenja, upropastite dugogodišnju vezu sa osobom koja vas zaista iskreno i bez zadrške i voli i podržava u svemu.

Pazite se povreda u saobraćaju, bilo da ste pešak ili aktivan vozač, jer ste u poslednje vreme vrlo rasejani i nepažljivi, i nemojte da dozvolite da zbog toga imate neke posledice.

Ribe – horoskop za 20.avgust

Iako radite vredno i stalno dajete svoj maksimum, imate utisak da stagnirate a da svi drugi lakše i brže napreduju od vas, pa porazmislite o tome da li vi negde grešite i da li raspoređujete zadatke po prioritetima, ili se bavite nekim nepotrebnim analizama i detaljisanjima, koje vas usporavaju i onemogućavaju da se istaknete i zablistate u punom sjaju.

U ljubavi je sve savršeno, pa imate nekada utisak da je sve samo san i da ćete da se probudite i shvatite da ste preterali u svojoj sreći i ushićenju, ali je zaista sve prepuno romantike i strasti, i budite srećni i zadovoljni u svakom trenutku.

Stalno vam je muka i imate nagon za povraćanjem, pa je moguće da je u pitanju neki gastritis ili akutna virusna infekcija, ali je možda po sredi i neki ozbiljniji problem od strane susednih organa pa nije na odmet da uradite i neke dodatne pretrage i analize.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!