Dnevni horoskop za 2.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 2.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 2.oktobar.

Ovan – horoskop za 2.oktobar

Preterano ste ambiciozni i postajete nestrpljivi da sve odradite što pre, ali vam to zaista može doneti neke probleme sa nadređenima.

Vi niste neko ko može da opstane u vezi na daljinu, pa je bolje da sa nekim koga ste upoznali na odmoru ili na poslovnom putu, ostanete u prijateljskom kontaktu.

Problemi sa bubrezima su možda posledica upale ili pak kamenca i peska u mokraćnim kanalima, te odradite neke osnovne laboratorijske pretrage, kako biste otkrili uzrok i počeli pravu terapiju.

Bik – horoskop za 2.oktobar

Danas vas očekuje neki preokret u karijeri, i iako se niste nadali ni očekivali tako brz napredak, on je zaista rezultat vašeg vrednog rada i zalaganja, i bićete ushićeni i presrećni zbog uspeha.

Raskid sa partnerom je sasvim izvestan, i iako ćete dugo da patite i da se osećate odgovornim za sve, ipak je bolje da ste sami nego da ste u nekoj lošoj vezi koja nema perspektivu.

Skloni ste depresiji i vaše psihički loše stanje utiče i na fizički status organizma, pa pokušajte da sa psihologom rešite osnovne probleme koji vas opterećuju i dugo tište.

Blizanci – horoskop za 2.oktobar

Ne umete da validno raspolažete finansijama, te ste stalno na gubitku i ne uspevate da realizujete neke projekte na vreme, te potražite neke savete iskusnijih kolega umesto da se stalno zadužujete.

Ponašate se navalentno i naporni ste osobi koja vam se dopada, i ne treba to da radite jer ćete vi samo tako da ostavite sasvim pogrešan utisak, i da se taj neko od vas distancira iako je bilo baš realnih šansi da ostvarite lepu romansu.

Bolovi u grudima i preskakanje srca, nisu uopšte bezazleni simptomi i što pre odradite EKG i analize koje pokazuju stanje srčane funkcije.

Rak – horoskop za 2.oktobar

Mada ste sve odradili kako treba, neke manje probleme i prepreke ste prevideli u želji da sve što pre završite, i one mogu značajno da utiču na konačan rezultat, iako se tome niste ni najmanje nadali.

Površni ste i samo vam je stalo da se nekome fizički dopadnete, ali osoba koja je za vas zagrejana je puno inteligentnija i rizikujete da sve upropastite svojim ponašanjem.

Boli vas želudac i stalno ste napeti, pa rizikujete da dobijete stres ulkus ili gastritis, i da problemi postanu i ozbilnji i hronični.

Lav – horoskop za 2.oktobar

Danas vam ništa na poslu ne ide od ruke, i počeli ste da se nervirate i da zavidite drugima koji napreduju dok vi stagnirate, ali je pametnije da se smirite i saberete, jer je stvar samo prolazna.

Niste prava podrška svom partneru, i uopšte ne želite da ga saslušate i da ga i razumete kada ima problem, pa se zapitajte da li on i ima prava što se ljuti i što je postao distanciran i hladan prema vama.

Muči vas zubobolja i upala desni, pa je pametno da se obratite stomatologu i da na vreme rešite problem.

Devica – horoskop za 2.oktobar

Imaćete neke iznenadne uspehe na polju finansija, i očekuje vas bonus koji ste dugo želeli, ali ste smatrali da je vaš rad nedovoljno dobar da u ovom momentu to i ostvarite.

Upoznaćete osobu koja vam se već duže vreme dopada, i imaćete priliku da izađete na predivnu romantičnu večeru i da se pobliže i povežete, te i da uvidite da li među vama postoji samo fizička privlačnost ili ipak i nešto više od toga.

Zdravlje je najzad solidno, i sve zahvaljujući vašim odlukama da nešto baš radikalno promenite u svojim životnim navikama.

Vaga – horoskop za 2.oktobar

Preterano ste strogi prema sebi, i veliki ste perfekcionista, pa je bolje da se malo opustite i da se oslonite na svoje potencijale i logiku, jer rad pod pritiskom vam samo stvara stres i pravite neke sasvim nepotrebne propuste.

Iako nemate neke realne razloge za nezadovoljstvo u emotivnoj vezi, vi u sebi osećate da nije sve kao i ranije, pa i smeta vam što vam veza upada u jednu kolotečinu i prerasta u naviku.

Muče vas bolovi u kostima i zglobovima, i najpre isključite neke moguće reumatske tegobe, pa onda počnite da se bavite vežbanjem, ali i da se bolje hranite i uzimate vitamine i minerale.

Škorpija – horoskop za 2.oktobar

Iako se niste tome nadali, neki vaši projekti će da prođu loše i da vam donesu gubitke i u novcu i u ugledu, i razočaraćete nadređene koji su u vas verovali i smatrali su da ste dostojni da ostvarite neke važne zadatke za napredak firme na tržištu.

Skloni ste da se upuštate u neke vrlo prolazne avanture i da flertujete sa nekim kolegama ili poznanicima, ali je problem jer ste vi već dugo u vezi, i na takav način lažete i varate svog partnera.

Muči vas glavobolja i nesanica, te je sve verovatno posledica stresa kome ste vi i izloženi, pa pokušajte da nađete neki hobi ili drugi način da se malo opustite.

Strelac – horoskop za 2.oktobar

Posao vam jeste naporan i oduzima vam previše i vremena i energije, ali je ipak to ono što volite da radite i u čemu ste realno najbolji, pa vam to sve vraća potrebnu volju i snagu da istrajete.

Iako okoolina ne podržava vašu romansu sa osobom koja vam po godinama ne priliči i koja je od vas dosta starija, vama to ne smeta i važno vam je da ste srećni i ispunjeni u harmoniji u kojoj baš uživate.

Stomačne tegobe su vam postale već svakodnevni problem, i gorušica i nadimanje nisu možda ni tako bezazlen problem kako ste mislili, pa potražite savet specijaliste.

Jarac – horoskop za 2.oktobar

Nemojte da se olako predajete, i ako već ne možete sami sve da rešite i uradite, potražite savete i pomoć iskusnih kolega ili prijatelja, jer je svaki početak težak, i ne treba da odustanete već nakon prvog poraza.

Pretvarate se da ste neko ko niste, kako biste se dopali osobi koja vam je poznanik ili kolega, ali ne treba to da radite već da budete svoji, jer nećete stalno moći da glumite.

Neke akutne upale i alergijske reakcije vas stalno muče, pa je bolje da povedete računa o stanju svog imuniteta i da nešto promenite po tom pitanju.

Vodolija – horoskop za 2.oktobar

Ne umete da radite kao deo tima, i baš uporno terate svoje, i to naravno smeta kolegama koji se osećaju zapostavljeno i čije ideje stalno obezvređujete, pa pokušajte da se malo promenite.

Ne umete da se prilagodite u vezi sa partnerom, i baš kada pomislite da je sve idealno, neki sitni problemi sve pokvare i nikako da uspostavite onu harmoniju kojoj težite od starta.

Imate jasne simptome hipertenzije, i ako vam i pored terapije stanje ostaje isto, potražite savet lekara i promenite lekove koje pijete.

Ribe – horoskop za 2.oktobar

Uspećete u poslu koji radite, ali ipak nećete biti srećni jer to nije ono za šta ste se školovali, i u vama je stalno taj osećaj da treba da date otkaz, i da pokušate da radite ono što stvarno i volite.

Neki odnos koji je od starta bio pre svega prijateljski, može da preraste u jednu lepu romansu, ako vi to budete želeli, i ako date šansu osobi kojoj se sviđate da vam pokaže koliko vas voli.

Zdravlje vam uopšte nije dobro, i imate neke sasvim jasne simptome ali ih stalno ignorišete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!