Dnevni horoskop za 2.novembar 2019

Dnevni horoskop za 2.novembar 2019

Dnevni horoskop za 2.novembar.

Ovan – horoskop za 2.novembar

Na poslu je danas situacija sasvim nepredvidiva i nestabilna, pa pokušajte da ne donosite neke prenagljene odluke i da uvek imate neki rezervni plan.

Stalno nalazite neke razloge da za sitnice prebacujete partneru, i da stvarate nepotrebne konflikte i svađe, i pazite da njemu to ne počne da smeta i da vas ne ostavi jer ste naporni.

Bolovi u zglobovima i kostima su možda posledica početnih reumatskih promena, pa uradite pak i neke najosnovnije laboratorijske testove, da utvrdite u čemu je zaista uzrok svega toga.

Bik – horoskop za 2.novembar

Ukoliko nemate neku pomoć i podršku kolega, pokušajte da što racionalnije donosite odluke, i da imate i neke dodatne opcije ako neke stvari krenu po zlu.

Imate vremena na pretek, pa ste skloni da razmišljate o nekim prošlim i neuspelim vezama, ali baš vam to neće doneti ništa dobro, osim što ćete da patite i da sebe uzaludno sekirate.

Muči vas jak bol ispod desnog rebra i moguće je da imate neke probleme sa jetrom i/ili žučnom kesom, pa najpre uradite ultrazvučni pregled i proverite nivo bilirubina u krvi i urinu.

Blizanci – horoskop za 2.novembar

Svesni ste da ste doneli neke sasvim pogrešne odluke u poslednje vreme, i danas nećete uspeti sve da popravite, ali možete svakako da odradite neke stvari bolje i pametnije nego do sada.

Mučite se da održite neku vezu i da stalno pravite kompromise, te i izbegavate ozbiljan razgovor sa partnerom, ali je neminovno da će do toga doći i moguće je da ćete da raskinete, i to će da vas veoma potrese.

Najzad ste rešili neke skorašnje zdravstvene tegobe, i možete da se opustite i da ne brinete makar jedno vreme o stalnim akutnim pogoršanjima nekih hroničnmih stanja.

Rak – horoskop za 2.novembar

Potražite neki novi posao, jer ste sasvim nesigurni na datoj poziciji, i pitanje je trenutka kada ćete da dođete u situaciju da dobijete otkaz, jer ste sasvim postali neodgovorni i nadređeni nisu zaista zadovoljni.

Nemate vremena za neke partnerove prohteve i prigovaranja, te ste sve napetiji i smatrate da ipak samo vi pravite kompromise u vezi, a imate i neke realne probleme, koje voljena osoba ili ne ume ili neće da shvati.

Imunitet vam je sasvim loš, i potrebno je da uzimate više vitamina i da počnete da vežbate, jer ste skloni nekim infekcijama i alergijama, koje se kod vas manifestuju ozbiljnije nego inače, i zaista vam stvaraju velike probleme.

Lav – horoskop za 2.novembar

Neka saradnja sa inostranim partnerima, danas vam može doneti neočekivane prilike za napredak i ostvarenje inostrane karijere, pa ne propuštajte šansu o kojoj ste dugo sanjali.

Imate neku realnu priliku da se zaljubite u osobu sa kojom radite, ali je problem to što je ona već zauzeta i ne razumete zašto vam uporno šalje neke romantične signale, osim ako ne smatra da sa vama može da ima neku prolaznu i tajnu avanturu.

Nemojte da zanemarujete neke psihičke tegobe i da odlažete odlazak kod psihologa ako se već ne osećate dobro i ako vam stres stvara anksioznost i stalne promene raspoloženja, pa se sve češće vi i povlačite u sebe i skloni ste da postanete depresivni.

Devica – horoskop za 2.novembar

Niste danas zadovoljni situacijom na poslu i pre svega vam smeta odnos sa kolegama, koje vas ne poštuju, i na svaki način se trude da sabotiraju vaše ideje i uloženi rad i trud.

Ulepšaće vam dan neki iznenadni poziv od strane starog prijatelja, ali ćete biti vrlo i iznenađeni njegovim priznanjem ljubavi, i nećete znati kako da postupite, jer vi ne osećate za njega isto.

Zdravlje vam je solidno, i bilo bi još i bolje kada biste se malo potrudili da ostavite poroke i da se hranite zdravije, te i da počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Vaga – horoskop za 2.novembar

Imate sklonosti da se stalno sukobljavate da nadređenima i sa kolegama, i to nije pametno jer ste vi u poziciji koja je dosta loša, pa i morate da poštujete i prihvatite neke savete i kritike.

Sumnjate da vam je partner neveran i da vas laže, pa ste u iskušenju da mu proveravate poruke u telefonu, te i da na takav način i saznate da li su vaše sumnje realne.

Boli vas vratna kičma i sve je to posledica stalnog sedenja za računarom, mada je moguće da ste napravili nesmotreno i neku trzajnu povredu vrata i tako sebi stvorili problem.

Škorpija – horoskop za 2.novembar

Ne umete da pametno raspolažete zarađenim novcem, i stalno ste u situaciji da se bez potrebe zadužujete jer ulažete u neke rizične projekte, i gubite svoj novac sasvim uzaludno.

Upoznaćete neku zanimljivu osobu na poslu ili na odmoru, pa nemojte unapred da odbijate šansu da se bolje povežete, jer je možda zapravo to neko sa kim možete da imate lepu budućnost.

Stalno imate neke probleme sa bubrezima i upalama mokraćnih kanala, te uzimajte više tečnosti i obavezno se na vreme obratite lekaru.

Strelac – horoskop za 2.novembar

Nije prava prilika da počinjete sopstveni poosao, jer ste u lošoj finansijksoj situaciji, i samo ćete sebe da unazadite, ali je činjenica da vam posao koji sada radite predstavlja vekliki napor, te i ne možete da podnesete toliko obaveza, bez šanse da napredujete i dodatno zaradite neke bonuse.

Počeli ste zajednički život sa partnerom, ali stvari ne idu onako kakko ste se vi nadali, i neke njegove mane tek sada počinjete da primećujete, i pitate se da li je sve bila samo maska i da li se voljena osoba samo u nekim situacijama odlično pretvarala i folirala.

Obnovili ste neku staru povredu i trpite jake bolove koji vam stvaraju nesanicu i ometaju zaista i vaše svakodnevno funkcionisanje, pa se na vreme javite lekaru.

Jarac – horoskop za 2.novembar

Srećni ste jer su vas kolege na novom radnom mestu odlično prihvatile, a i zaista se trude da vam olakšaju i pomognu oko svega što vam je potrebno.

Nemate volje da se objašnjavate sa nekom osobom koja po svaku cenu želi da vas osvoji, pa ćete biti i po malo drski i bezobrazni, jer je vrlo navalentna i ne razume da niste zainteresovani.

Umor i malaksalost mogu biti simptomi čitavog niza akutnih ili hroničnih bolesti, ali za početak najpre vi i proverite krvnu sliku, jer je moguće da ste samo anemični i da stvar nije baš preterano ozbiljna.

Vodolija – horoskop za 2.novembar

Naporan vam je posao koji radite, i stalno dolazite u situaciju da neke obaveze i zadatke odlažete za kasnije, i onda kada se nagomilaju vi sve otaljavate da biste postigli sve u roku, i kvalitet rada neminovno opada, i to šefovi počinju da primećuju i da vam zaneraju.

Trenutno vam samoća zaista prija, i niste spremni da se upuštate u neke flertove i avanture, ali ni da počinjete neku novu dužu vezu, jer ste još uvek tužni što ste raskinuli odnos sa dugogodišnjim partnerom.

Imate probleme sa probavom, pa pokušajte da se malo zdravije hranite i da se više krećete jer je sve možda i posledica načina života koji vodite, pa i koji je sasvim nezdrav.

Ribe – horoskop za 2.novembar

Najzad ste rešeni da napustite neki posao koji ste radili kao privremeno rešenje, i da potražite ono u čemu možete da ispoljite sve svoje potencijale, te i da budete kreativni i da pokažete koliko baš i možete da uradite kada ste motivisani.

Svesni ste toga koliko vam podrška i ljubav partnera znače, te ste danas posebno osećajni i želite da mu priredite neko lepo iznenađenje, pa i da provedete zajednički romantične trenutke.

Muči vas problem sa sinusima i stalno vas boli glava i nervozni ste i napeti zbog problema koji je već postao hroničan.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!