Dnevni horoskop za 2.mart 2020

Dnevni horoskop za 2.mart 2020

Dnevni horoskop za 2.mart.

Ovan

Treba da naučite da sa kolegama sarađujete i da delite savete i ideje, a ne da se stalno svađate i prepirete.

Iako ste spremni da se branite u svađama sa partnerom, svesni ste da se sve promenilo i da ste vi za to odgovorni, jer ne volite partnera kao ranije i želite raskid.

Muče vas učestale respiratorne infekcije, i ne smete da ignorišete kašalj i porast temperature, jer nekada i one najbezazlenije infekcije mogu imati komplikacije.

Bik

Uspećete danas sve da završite na vreme, ali samo ako prihvatite pomoć kolega i ako se malo i vi spustite na zemlju i postanete skromniji.

Prija vam pažnja i udvaranje nekog koga ste skoro upoznali, ali je ta osoba vrlo proračunata i želi da vas iskoristi jer ste na dobroj poziciji, i ne voili vas ni najmanje.

Imate neke probleme sa zubima i desnima, pa je važno da se na vreme javite svom stomatologu i da prestanete da se ponašate neodgovorno prema sebi.

Blizanci

Morate da pokušate da se uklopite u novi kolektiv, te da se nikako u startu ne zamerate svojim nadređenima, već da pokušate da opravdate poverenje i da radite timski.

Mada ste dugo patili za nekim bivšim partnerom, najzad sve počinje da se menja jer ste svesni da vam neka osoba poklanja pažnju, i pokušava da vas osvoji.

Morate da proverite krvni pritisak, jer ste u poslednje vreme stalno malaksali i umorni, i imate sve češće glavobolje i omaglice.

Rak

Niste neko ko je zlonameran i podmukao, ali i te kako umete da se branite ako vas neko namerno sabotira, pa ćete da se danas posvađate sa kolegama koje su neke vaše ideje predstavile kao svoje i dobile priliku da na vaš račun i napreduju.

Iako niste osoba koja se lako zaljubljuje, neko koga ste nedavno upoznali će da vas sasvim očara i da vam opet pokrene „leptiriće u stomaku“.

Morate da poroverite stanje sluha, jer ste imali neku akutnu upalu uha koja je ostavila baš trajne posledice i treba da vidite da li vaša nagluvost ima toliki stepen izraženosti da je potreban i slušni aparat.

Lav

Na žalost iako ste se zaista potrudili da sve zadatke obavite i kvalitetno i na vreme, nadređeni to ne umeju da cene i samo vas ignorišu kada tražite bolju poziciju ili makar novčani bonus.

Partner se ponaša veoma ružno prema vama, i stalno vam nameće neke svoje principe i tako vas ograničava i guši, pa ste rešeni da stavite tačku na takvu vezu koja vam ne prija.

Morate da se više krećete i kvalitetnije hranite, jer ste u riziku od brojnih bolesti pošto ste se vrlo i ugojili, pa i ne pazite na svoj organizam ni najmanje.

Devica

Možete da se opustite jer ste najzad dobili da radite posao u kome možete da se pokažete sasvim u najboljem svetlu, i ispoljite svu svoju kreativnost i znanje.

Niste spremni da sa partnerom počnete zajednički život, ali on ne želi da shvati da vam je zaista potrebno vremena, već smatra da ga ne volite dovoljno.

Ne možete da spavate i stalno ste nervozni i rasejani, pa morate da se pričuvate nekih povreda i da se na neki način odmorite i kanališete stres.

Vaga

Iako niste nikada bili neki dobar timski igrač, vaš novi posao to zahteva i moraćete da naučite da se prilagodite svemu ili ćete da dobijete otkaz pre vremena.

Neko ko vam se dugo dopada će da vas pozove na romantičan izlazak, pa imate priliku da najzad budete srećni sa nekim ko vas zaslužuje.

Zdravlje vam je sasvim dobro i ne morate da brinete, već samo da poštujete lekarske savete i da idete na analize i preventivne preglede.

Škorpija

Vi ste vrlo svesni da ste u stagnaciji na poslu, i da je najbolje da date otkaz, ali je problem što nemate nikakvih materijalnih srtedstava da sebe izdržavate dok nađete bolju priliku.

Neko koga smatrate prijateljem želi da sa vama ostvari romansu, i vama to ne imponuje već vam smeta, jer niste za tu osobu zainteresovani u smislu veze i romanse.

Imate probleme sa radom štitne žlezde, i potrebno je da ne ignorišete simtome koji su dosta jasni, te da uradite ultrazvuk i analizu nivoa hormona u krvi.

Strelac

Ne možete da se tako nadmeno ponašate prema kolegama sa kojima radite, i da mislite da su samo vaše ideje neprikosnovene, več da se naučite saradnji i da sa svima ostvarite korektan odnos.

Kajete se jer ste shvatili da ste prerano odustali od osobe koju ste voleli, i pokušavate da se sa partnerom pomirite i da vam on oprosti jer ste se poveli za nečijim tuđim rečima.

Pazite na svoj imunitet i pokušajte da se najzad hranite zdravije, jer sve neke banalne infekcije i upale kod vas imaju jedan zaista drastičan i dramatičan tok.

Jarac

Radite sve preko volje i nadređeni su primetili da kvalitet vaših projekata opada, pa ako ne želite da se nečemu posvetite, korektnije je da date otkaz.

Neko ko je pravi avanturista pokušava da vas osvoji, ali vama je sada potrebna stabilna i ozbiljna veza, a ne neki prolazni flert i to sa osobom koja je po svemu sudeći i zauzeta.

Pojačano vam opada kosa, i mada ste svesni da je moguće da je u pitanju stres, morate da se ipak i posavetujete sa dermatologom i isključite i neke sistemske ili lokalne faktore.

Vodolija

Danas ćete uspeti da realizujete neke planopve koji su dugo bili na čekanju, ali će da se isplati jer ćete dobiti i pohvale nadređenih i priliku da napredujete i brže nego što ste očekivali.

Imate utisak da samo vi pravite neke kompromise i da vas partner uzima zdravo za gotovo, pa je i najbolje da direktno porazgovarate o svemu što vas muči.

Ne smete da trpite bolove u zglobu ili kičmi, jer ste na žalost obnovili staru povredu i morate da rešite to što pre, kako stanje ne bi postalo teže i zahtevalo i operaciju.

Ribe

Uzaludno se stalno žalite i kukate na svoj posao, jer ako ne želite da radite i ako vam ne odgovara ni zarada ni obaveze koje imate, treba da presečete i da date otkaz.

Iznenadićete se kada shvatite da je osoba koja je ona prava za vas i bliže nego što ste očekivali, i da je u pitanju neki vaš stari poznanik ili prijatelj, koji vam na sve načine ukazuje pažnju.

Nemate volje ni za šta i stalno ste skloni da menjate raspoloženja i da upadate u depresivne faze i epizode, pa je najzad vreme da porazgovarate sa stručnjakom iz oblasti psihologije ili psihijatrije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!