Dnevni horoskop za 2.jun 2019

Dnevni horoskop za 2.jun 2019

Dnevni horoskop za 2.jun možete čitati u nastavku teksta.

Ovan – horoskop za 2.jun

Poslovni uspeh je pred vama, i uspećete da nadoknadite i obavite sve poslove koje ste dugo odlagali, mada ne treba tako da radite jer sledeći put možda nećete imati toliko sreće.

Svađa sa partnerom oko nekih nebitnih sitnica, jer ste vi tvrdoglavi i ne popuštate.

Imate neke hronične bolove i ne treba da odlažete posetu lekaru i da trpite tegobe.

Bik – horoskop za 2.jun

Ostanite dosledni i pokušajte da se ne obazirete na komentare okoline, jer pre svega radite za sebe i da se vio dokažete a ne da biste ugodili kolegama.

Neočekivani susret ili poziv će da vam ulepša dan, i ostvarićete dugo željeni kontakt sa osobom koja vam se dopada ali to ni njoj ni sebi niste želeli da priznate.

Nervozni ste i napeti, pa je najbolje da se malo smirite i da pokušate da kanališete stres, jer vam on neće ništa rešiti.

Blizanci – horoskop za 2.jun

Na poslu vas očekuju neki problemi i nesuglasice sa kolegama, jer ste pre svega osoba koja ne ume ili ne želi da menja svoje stavove i ideje, a to većini saradnika smeta.

Možete očekivati neki romantičan gest od strane svog partnera, koji će da vas veoma prijatno iznenadi i da zapravo i shvatite koliko mu značite ako ste se u nekom trenutku premišljali.

Moguća je glavobolja pre svega zbog vremenskih prilika, a ako patite od hronične migrene bolje je da se danas primirite i ne izlažete se dodatnim stresovima.

Rak – horoskop za 2.jun

Neko vas sasvim otvoreno sabotira jer je na vas ljubomoran, i iznenadićete se kada shvatite da je to neki kolega kome ste verovali i uvek nesebično pomagali u svemu.

Partner od vas nešto krije i vi osećate da je neiskren ali pokušavate da o tome ne razmišljate, ali samo odlažete bez potrebe neizbežan razgovor.

Moguće su neke upale grla ili krajnika, jer ste veoma lošeg imuniteta i ne možete da se izborite sa stresom kome ste izloženi.

Lav – horoskop za 2.jun

Izuzetno uspešan i produktivan dan na poslu, koji će vas podstiti na to koliko ste srećni jer radite ono što zaista volite i za šta ste se obrazovali.

Ne možete da se pomirite sa nekim glasinama koje su do vas stigle, ali umesto da vrlo iskreno sa partnerom o tome razgovarate vi ga izazivate i provocirate što će kulminirati ozbiljnom svađom.

Proverite krvnu sliku jer su moguće neke tegobe sa bubrezima i bolovi koje je izazvala prehlada i ako ste ranije imali kamenac u mokraćnim putevima možda ćete opet imati slične probleme.

Devica – horoskop za 2.jun

Morate biti uporni u onome što želite, jer ni jedan posao pa ni onaj najlakši ne može da se radi tek tako, a da se očekuju neki izvanredni rezultati.

Sreća vam nije naklonjena i partner vas nikako ne razume, jer ste pre svega ćudljivi i ne želite da razgovarate o onome što vas muči i o čemu duže razmišljate.

Danas će vas mučiti zubobolja ili upala desni, pa je preporuka da posetite stomatologa i da ne tražite opravdanja u strahu ili nedostatku vremena.

Vaga – horoskop za 2.jun

Uspeh je zagarantovan, ali nije došao tek tako, već ste se zaista potrudili i radili za svoje ciljeve, pa ste zadovoljni i ushićeni što ćete dobiti neko očekivano unapređenje na poslu.

Možda je pametnije da odložite eki planirani susret ili razgovor, jer osoba koja vam se sviđa na vas gleda samo kao na prijatelja, pa će to da vas razočara jer ste previše očekivali.

Napeti ste i nervozni, pa je nesanica logična posledica koja vas već neko vreme muči, ali se vi ponašate kao da je sve u redu umesto da rešite problem koji je okidač svega.

Škorpija – horoskop za 2.jun

Predomišljate se da li da prihvatite neku poslovnu ponudu, jer posao nije onakav kakvim ste ga vi zamišljali ali ste zaista u jednoj nezavidnoj finansijskoj situaciji i bolje je da radite bilo šta.

Partner će vas nekim svojim predivnim gestom ostaviti bez reči, i shvatićete još jednom koliko baš i ste srećni da imate nekoga ko vas toliko dobro poznaje i razume.

Imate neke hronične bolove u zglobovima, pa je možda vreme da uradite neke kliničke testove na reumu ili artritise, pošto previše malo pažnje posvećujete zdravlju i stalno trpite tegobe.

Strelac – horoskop za 2.jun

Morate da donesete neke važne odluke, i ne treba da čekate da se stvari reše same od sebe, jer će vam neki novi događaji značajno promeniti život u svakom smislu ako prihvatite poslovnu šansu koja vam se nudi.

Ponuda za zajednički život sa partnerom je došla po malo neočekivano, i vi niste toliko srećni i ushićeni jer vam takva situacija trenutno ne odgovara.

Nemojte dizati težak teret ili sebe mnogo opterećivati i iscrpljivati fizički, jer su moguće ozbiljne povrede mišića ili ligamenata, koje mogu da vas dugoročno muče i zahtevaju lečenje.

Jarac – horoskop za 2.jun

Nemate nikakve ideje kako da rešite neki problem koji je pred vama, i opet ste na pragu da sve i olako napustite i da odustanete od dobrih prilika jer set nesigurni u sebe i svoje potencijale.

Osoba koju ste davno sreli i sa njom ste i izgubili svaki kontakt, na vas intenzivno misli i želi da vam se javi jer ste na nju ostavili odličan utisak.

Niste svesni koliko loše stres i napetost utiču na vaš organizam, pa je moguće da sve opravdavate i olako shvatate kao prolaznu situaciju, a ona je zapravo hronična.

Vodolija – horoskop za 2.jun

Odličan dan na poslu, i ostvarnje nekih planova i pre zadatog roka, pa ćete biti zadovoljni i to će da vam zaista popravi čitav dan.

Partner je preterano ljubomoran iposesivan, ali nije dobro rešenje da sa njim o tome uopšte ni ne razgovarate, jer tako stvari ignorišete one neće nestati, već če samo da problem postane veći.

Ribe – horoskop za 2.jun

Imate neke ozbiljne probleme na poslu, i nadređeni će biti nezadovoljni vašim radom, pa strepite od otkaza, ali ništa ne radite kako biste promenili njihovu sliku o vama, jer je činjenica da se sve manje trudite.

Danas su vam zvezde naklonjene i imate divan romantičan susret sa osobom koja vam se dopada i sa kojom ćete da ostvarite bliskost u emotivnom smislu, koju ste dugo priželjkivali.

Problemi sa probavom nisu tek tako nastali, te treba da razmislite da li se hranite ispravno, i da se pozabavite nekom dijetom jer ste sebi preterano dozvolili da se ugojite preko svake mere.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!