Dnevni horoskop za 2.januar 2020

Dnevni horoskop za 2.januar 2020

Dnevni horoskop za 2.januar ove godine.

Ovan – horoskop za 2.januar

Nije dan za neke velike odluke, i najbolje je da preskočite sve što nije vezano za stare zadatke i/ili neke probleme koji su vam zaostali da rešavate.

Partner je srećan sa vama i ne libi se da vam to pokaže malim znacima pažnje i nekim zaista baš i romantičnim sitnicama.

Imate česte probleme sa upalama uha, pa se javite lekaru da ne biste imali kasnije ozbiljne i teške posledice sa sluhom.

Bik – horoskop za 2.januar

Najzad ste rešeni da potražite novi posao, jer vam je dosadilo da vas nadređeni tretiraju kao da morate da radite sve što niko drugi neće.

Imate neku tajnu ljubav i srećni ste i ispunjeni, ali je problem što ste u braku ili dugoj vezi i baš još i krijete sve to od svog emotivnog partnera.

Imate česte glavobolje i kada nastupe migrenozni napadi, smeta vam i svetlost i buka, i jedva baš i izdržavate jačinu bola.

Blizanci – horoskop za 2.januar

Čekate neke bolje prilike da napredujete i da se dokažete, ali upravo jer vi niste preduzimljivi, svi oko vas ostvaruju rezultate, i samo vi stagnirate.

Nemate volje da se stalno raspravljate sa partnerom, pa ste mu sve pustili na volju, i ni za šta se više ne nervirate.

Malo je pametnije da se opustite i da kanališete stres, jer ste u poslednje vreme zaista vrlo živčani i to se svi primetili.

Rak – horoskop za 2.januar

Dan je idealan da se ostvare neki novi projekti, i najzad pokažite koliko ste kreativni i koliko baš vi i možete da pružite, ako vam se ukaže bolja pozicija na poslu.

Osamili ste se i zatvorili u sebe, i takvo ponašanje vas nigde neće odvesti, te ćete samo da patite i da se preispitujete u vezi prošlosti.

Imate baš jasne probleme sa radom jetre i/ili žučne kese, što se primećuje po žutoj prebojenosti kože i svih vidljivih sluznica, i javite se hitno lekaru.

Lav – horoskop za 2.januar

Ostvarili ste neke planove za danas, i ne treba da se opet bavite svakim detaljem, te se malo vi i odmorite i opustite.

Imate nameru da pokažete osobi koja vam se dopada koliko ste zabavni i duhoviti, ali ne treba da se zaista pretvarate da ste ono što niste, jer ćete samo da kasnije imate problem kada se ispostavi da ste lagali.

Možda je pametno da počnete da radite neke vežbe, a jer ste se ukočili i boli vas i vrat i leđa, i to verovatno od stalnog sedenja.

Devica – horoskop za 2.januar

Niste preduzimljivi i nemate volju da se zalažete za neke planove koji vam neće doneti ni željenu zaradu ni bolju poziciju, pa vas je baš briga za kvalitet i sve samo otaljavate.

Nemate sreće u ljubavi i svaka veza vam propadne, pa ste počeli da se pitate šta vama nedostaje i zašto ne uspevate da najzad budete i vi na ljubavnom aspektu ispunjeni i zadovoljni.

Umorni ste i iscrpljeni i nesanica vam je zaista veliki problem, ali imate i česte bolove i grčeve u mišićima i zglobovima.

Vaga – horoskop za 2.januar

Dan je kao stvoren da se unaprede neki projekti koje ste počeli ranije, ali nemojte da verujete previše kolegama koje se velikodušno nude da pomognu.

Imate probleme sa osobom koja vam se udvara, a i koja je vrlo navalentna i ne znate kako da je odbijete.

Morate da se brinete bolje za sebe i svoje zdravlje, jer ste počeli da zanemarujete neki uporan kašalj i visoku telesnu temperaturu, i rizikujete da dobijete ozbiljno zapaljenje pluća.

Škorpija – horoskop za 2.januar

Nema kraja vašim obavezama, i morate da svaki dan radite prekovremeno, i makar da za sve to imate adekvatnu naknadu i dobru poziciju, pa i da budete motivisani, nego sve radite preko volje.

Morate da se malo drugačije postavite prema partneru, te da naučite da pravite kompromise ako želite da vam veza opstane i da planirate zajedničku budućnost.

Imate bolove u ramenima i rukama, i to je sve jer po ceo dan radite na računaru, i koče vam se i ruke i prsti od količine posla koju imate.

Strelac – horoskop za 2.januar

Prezadovoljni ste na poslu i ne možete da sakrijete svoje ushićenje zbog nekog dugo planiranog zadatka koji će da vam donese očekivano unapređenje i novčani bonus.

Ako ste slobodni, imate priliku da upoznate nekoga ko je za vas idealna osoba i ne treba da se inatite i da se pravite da ste nedodirljivi.

Morate da se javite zubaru, jer je sva prilika da imate početne znake paradentoze, i nekako makar da sve to i na vreme zaustavite, ili da usporite proces koji vodi neminovnom ispadanju zuba.

Jarac – horoskop za 2.januar

Nesrećni ste na poslu i ne želite više da se mučite, pa ćete danas najzad da saopštite šefovima da dajete otkaz i počinjete svoj privatni biznis.

Samoća vam je trenutno jedina opcija, jer ste se povukli u sebe i ne želite da se potrudite da bar i nađete neku osobu sa kojom ćete biti srećni i ispunjeni.

Muči vas bol u potkolenicama, i uzimajte više magnezijuma kako biste smanjili grčeve mišića koji su verovatan uzrok.

Vodolija – horoskop za 2.januar

Obavezama danas kao da nema kraja, i postajete sve napetiji i nervozniji jer se ništa ne realizuje kako ste planirali, pa ste skloni da se ponašate afektivno i ishitreno.

Treba da se sa partnerom suočite i da porazgovarate o onome što vas zaista muči, i sve neke i odgovore na vaša pitanja treba da zahtevate od osobe sa kojom ste već dugo u vezi.

Imate promene na koži u vidu eritema i ospe, pa je važno da se na vreme javite lekaru i utvrtdite šta je zapravo glavni uzrok.

Ribe – horoskop za 2.januar

Ne treba da radite danas ono u šta niste sigurni, a i svakako nemojte da ulazite u bilo kakve konflikte sa nadređenima i saradnicima.

Srećni ste sa emotivnim partnerom, i vašu stabilnost i ljubav ne može da pokvari ama baš niko i ništa.

Zdravlje je sasvim solidno, mada je poželjno da ostavite cigarete i da manje jedete slatkiše i vrlo kaloričnu hranu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!